Таша Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Obavezno !!! Ko zna sta ce u braku da te snadje!? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 mhm. a opet danas je drugacije.. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 možda bi trebalo da otvorimo temu o keksu u braku... to bi razjasnilo mnogo toga Obavezno! Meni bas jedna takva treba, pogotovo ona prica kada ti supruznik nije verujuci... mozda ima vec neka takva tema na forumu, ti to Moci sigurno znas posle ovih 18600...i kusur poruka pa da razjasnimo i pre i posle Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grasko Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Blud je otrov koji umrtvljuje dusu....Ko bludnici...Hrista se odrekao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Jel može da se radi taj rukoblud sa metlom? .smesko. Primal је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grasko Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Jel može da se radi taj rukoblud sa metlom? .smesko. verovatno moze......ne znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 verovatno moze......ne znam E,će da saznaš sad kad se probude ŽRU-ovci greengrin Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Jel može da se radi taj rukoblud sa metlom? .smesko. to je onda metloblud ili mjetlobludenije, kako rekoše oci... Драгана Милошевић, RYLAH, Лазар Нешић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Е,народе,ајд мало стишајте страсти,претерујете... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 http://www.molitvenik.in.rs/molitve/molitve_u_raznim_prilikama/molitve_protiv_bludnih_strasti.html Grasko and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grasko Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Kako se borite protiv strasti?Da li vam uspeva? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Ова тема је већ непогрешиви знак трола. Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Једна моја познаница је почела да се виђа са једним дечком који се интересовао за њу. Пошто су почели да се виђају почео је и он њој да се свиђа. Међутим када је рекао да неће да има сексуални однос пре брака јер је то грех, она је нагло изгубила свако интересовање за њега. Једноставно сматра да са човеком који има такав став нешто није у реду. људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Једна моја познаница је почела да се виђа са једним дечком који се интересовао за њу. Пошто су почели да се виђају почео је и он њој да се свиђа. Међутим када је рекао да неће да има сексуални однос пре брака јер је то грех, она је нагло изгубила свако интересовање за њега. Једноставно сматра да са човеком који има такав став нешто није у реду. Pa normalno, ne kupuju se kola pre probne voznje , onomatopeja groktanja . Срђан Шијакињић, bgpj and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Амин за ономатопеју! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука