Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Не знам за то место, ја сам излазио у Сава Центар, па сам желатинирао косу (иха кад је било косе) Па се пицнеш, па које фармерке па ово оно, па песме, па денс :29dz8zk: Све је то за људе, само неки не умеју да живе нажалост :0203_cool: А ја сам ишао на матинее у сарајевску "Европу" Па моје среће, кад су ме почели пуштати у "парви диско... После у "Слогу"... Овде у Београду само у КСТ и Академију док је радила, али то и нису биле дискотеке у правом смислу речи... А Лаза Шећер је из младости наших очева Драле... Саша од Москве and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 У вајату? А вајати су, кол`ко знам, били предвиђени за младенце... Њима је било допуштено Deki992 and feeble је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Kom? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Tacno,sve je pocelo devedesetih,kad se pojavio "dizel fazon",turbo folk,sponzororuse...i ostale strahote koje su tadasnje generacije prihvatile,i tako s generacije na generaciju,i dalje traje. Да , јер је тада почела да нестаје урбана култура. И наравно да се јавља то што си навела. Кад се изгуби "ред" настаје хаос. Milica89, Зосима, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Као и све остало, може се употребљавати и злоупотребљавати, ја лично сматрам да велика већина ствари није лоша само по себи, већ зависи од тога како се према њима поставимо. Milica89, Anette, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Да , јер је тада почела да нестаје урбана култура. И наравно да се јавља то што си навела. Кад се изгуби "ред" настаје хаос. Najgore sto traje,vec vise od 20 godina..nazalost.. Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 ...prosto se zacudim kad cujem da su deca primerni djaci,poslusni,sportisti.. Zašto te to čudi? Misliš da su diskoteke tako opasne? Danas je nešto drugačije nego ranije? Ne bih se složila... samo su nekada išli na posijela ili čuvale ovce po livadama a šume im nisu bile daleko... DankaM, Лидија Миленковић, ines and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Najgore sto traje,vec vise od 20 godina..nazalost.. Majче нема културне политике! Нема драмског програма, нема дечијег, школског програма има али..., нема континуитета институција и разних фестивала.... а нема ни дискотека више.........можда има ових дум дум, мозг мозг, њц њц......... али оно- дискотека па музика 70их 80их па и мало 90их.....то нема! Можда је просто и тржиште заволело нешто друго, ја сам нисам неки активан посетилац ни биоскопа ни кинотеке али сам ишао понекад. Сад не знам, кажу да је и Коларац у питању дал ће да опстане. Рада. and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Zašto te to čudi? Misliš da su diskoteke tako opasne? Danas je nešto drugačije nego ranije? Ne bih se složila... samo su nekada išli na posijela ili čuvale ovce po livadama a šume im nisu bile daleko... Наравно да су другачије него прије изласци и сијела. Није било дроге на сваком ћошку, нису излазили клинци од 14-15 година, дјевојке се нису опијале, нису се носили на извол'те, не љубиш се са неким да би сјео у његов сепаре, не љубиш се са маторцима, да ти плате пиће и сл.. -Владимир-, Јефимија Крунић and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Наравно да су другачије него прије изласци и сијела. Није било дроге на сваком ћошку, нису излазили клинци од 14-15 година, дјевојке се нису опијале, нису се носили на извол'те, не љубиш се са неким да би сјео у његов сепаре, не љубиш се са маторцима, да ти плате пиће и сл.. Да али нису дискотеке довеле до тога. Већина мојих другарица су умеле да зору дочекају у дискаћима (понекад), ђускајући, дружећи се, али су завршиле факултете, данас углавном имају породице, није им падало на памет да раде то што си навела. Милан Ракић, Данче*, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Да али нису дискотеке довеле до тога. Већина мојих другарица су умеле да зору дочекају у дискаћима (понекад), ђускајући, дружећи се, али су завршиле факултете, данас углавном имају породице, није им падало на памет да раде то што си навела. Ја кажем како је сада, углавном. Кажем што сам виђала и што су неке дјевојке причале по школи... Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Zašto te to čudi? Misliš da su diskoteke tako opasne? Danas je nešto drugačije nego ranije? Ne bih se složila... samo su nekada išli na posijela ili čuvale ovce po livadama a šume im nisu bile daleko... Naravno da je drugacije,mi smo morali da imamo propusnice za diskoteke,plesali i zabavljali se i bez opijata...a na'posijela''mi gradska deca nikada nismo isli,niti smo ovce cuvale,mozda neki i sad se tako zabavljaju... Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Наравно да су другачије него прије изласци и сијела. Није било дроге на сваком ћошку, нису излазили клинци од 14-15 година, дјевојке се нису опијале, нису се носили на извол'те, не љубиш се са неким да би сјео у његов сепаре, не љубиш се са маторцима, да ти плате пиће и сл.. Molim; Dragana? Šta mi to prodaješ ovdje? O čemu pričaš? Prošla sam, putovala...vidjela i osjetila. Obišla najbolje klubove svijeta...i zamisli, ne znam šta je droga, niti sam bila u društvu ljudi koji je koriste. Ima ih još koji su osjetili svijet, život i mladost kao ja...ne glumite i ne dramite, molim vas! Милан Б, Anette, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Наравно да су другачије него прије изласци и сијела. Није било дроге на сваком ћошку, нису излазили клинци од 14-15 година, дјевојке се нису опијале, нису се носили на извол'те, не љубиш се са неким да би сјео у његов сепаре, не љубиш се са маторцима, да ти плате пиће и сл.. U pravu si, samo šta misliš da je dovelo do toga? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Molim; Dragana? Šta mi to prodaješ ovdje? O čemu pričaš? Prošla sam, putovala...vidjela i osjetila. Obišla najbolje klubove svijeta...i zamisli, ne znam šta je droga, niti sam bila u društvu ljudi koji je koriste. Ima ih još koji su osjetili svijet, život i mladost kao ja...ne glumite i ne dramite, molim vas! Па ти можда ниси видјела оно што не желиш да видиш. Не брини се, пропутовала сам и ја, па сам остајала шокирана пар пута. Наравно, има и нормалних људи, који ће доћи да ђускају и веселе се, а има и других, то су чињенице које ни ти, ни било ко други може оспорити. Драго ми је због тебе што си обишла најбоље клубове свијета. Maja Trifunovic and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука