Ivanka Grump Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Јел може неко стручан да ми објасни зашто се подразумева да је мушкарац, који не подржава хомосексуалце, и сам латентни хомосексуалац ? Да ли се подразумева и да је латентни педофил ако се изјашњава као неко ко не воли педофиле ? Чисто ме занима, али да каже стручњак.Kakav strucnjak te interesuje, psiholog? Mozda ih nema na ovoj temi? Smem li onda ipak ja da kazem? мајклUglavnom zbog ovog istrazivanja. Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies. A i iskustvo je pokazalo da su neki od najgrlatijih homofoba u politici zapravo homoseksualci (u Americi ih razotkrivaju svakih par meseci), sto ima smisla, posto najlakse je zamazati oci biracima i otkloniti svaku sumnju tako sto ces javno da pricas kako su homoseksualci gadni grozni i odvratni. I obrnuto, cim se zalazes za prava homoseksualaca odmah si peder, makar imao i zenu i petoro dece. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Значи, и неко ко не подржава педофиле уствари није свестан своје педофилности или је свесно пориче у себи ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Значи, и неко ко не подржава педофиле уствари није свестан своје педофилности или је свесно пориче у себи ? To istrazivanje mi nije poznato мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Јел може неко стручан да ми објасни зашто се подразумева да је мушкарац, који не подржава хомосексуалце, и сам латентни хомосексуалац ? Да ли се подразумева и да је латентни педофил ако се изјашњава као неко ко не воли педофиле ? Чисто ме занима, али да каже стручњак. ja nisam strucnjak ali na ovo moze svako da ti odgovori, ne podrazumeva se uopste da covek koji ne podrzava homoseksualce je latentni homoseksualac, uf kako dugacka rec, al sta ces moras kulturno мајкл nego je fazon da je to izmisljotina, isto kao i termin homofobija, to su izmisljene stvari koje odgovaraju samo nekim homoseksualcima, lazovima i bezumnicima, a u stvari je laz, jer evo is sopstvenog vidjenja stvari- nemam nista protiv homoseksualaca(nista efikasno 1405_love salim se) i ne smeta mi uopste niti da ga vidim niti je recimo u istoj sobi ko i ja ili sedi pored mene, nema to veze nikakve, osim ako ne pocne da nenormalno da se ponasa prema meni, tj meni nenormalno a njemu normalno, e tu nam se stavovi razilaze facenew22222222 sa jednim sam sedeo u klupi na fakultetu i bio je smesan i smejo se naglas i iznebuha i uvek super raspolozen(valjda su zato gay lol) i ni u cemu mi nije smetao niti smeta, nego je bizarno to sto se natura nesto nenormalno nama kao normalno, pa jel ja naturam homoseksualcu nesto? ne, niti mogu nesto da mu naturim! 0442_feel mogu samo da pokusam da mu objasnim, a ja ne trazim od njega da mi on objasnjava nista jer nemam potrebu, a kamoli da mi natura, prosto gledam na njih kao i na svakog drugog coveka, samo je ovaj malo drugaciji, isfeminiziran i eto sta ces, a opet mogu da ih namirisem na kilometar jer se to oseti prosto, ali i pored toga nisam "homofobican" zna se kako se "pravi" i "normalni" homoseksualci ponasajum nego je problem ova navala sto se vrsi i blud & razvrat sto oce da se nametne kao normalno, e pa ne moze Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Дакле оштри противници скинхедса и сличних групација су прикривени нацисти? 0102_laugh 0102_laugh smej.gif Кад би само чика Визентал могао да нас чује, мислио би ... свашта. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ni to istrazivanje mi nije poznato 89898989898989 Molim sve koji iznose takve tvrdnje da postave linkove ka relevantnim istrazivanjima, hvala 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Дакле оштри противници скинхедса и сличних групација су прикривени нацисти? А ја сам прикривени муслиман и социјалиста... 0102_laughТо је та искривљена логика којом су они углавном успели да збуне друштво, јер нико од врлих "интелектуалаца" није нашао за сходно да им одговори рационално и аргументовано. Посебно је комично када неке полу-писмене "јавне личности" глуме интелектуалце па им се још и придруже... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 pa zna se zasta su se neki doticni prodruzili, zbog koristi, to je mafija, prosto je presmesno i zalosno u isto vreme Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Јел може неко стручан да ми објасни зашто се подразумева да је мушкарац, који не подржава хомосексуалце, и сам латентни хомосексуалац ? Да ли се подразумева и да је латентни педофил ако се изјашњава као неко ко не воли педофиле ? Чисто ме занима, али да каже стручњак.Kakav strucnjak te interesuje, psiholog? Mozda ih nema na ovoj temi? Smem li onda ipak ja da kazem? 0205_whistlingUglavnom zbog ovog istrazivanja. Nije baš zbog tog. Objasnio sam na prethodnoj strani, to je stari fenomen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ni to istrazivanje mi nije poznato 89898989898989 Molim sve koji iznose takve tvrdnje da postave linkove ka relevantnim istrazivanjima, hvala 0205_whistling Нема проблема, дај ми довољно новца и моћи, па ћу поставити шта год хоћеш. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ako priznaješ ljudska prava, onda moraš da budeš malo i socijalista, vidi artikel 22, 23, 24, 25 i tako dalje.. 0205_whistling http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=src5 Само је питање да ли признајем УН. До члана 21. се слажем потпуно, све после тога треба избацити јер је бесмислено. Јасно се види да су писале две различите особе сасвим супротних опредељења. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ako priznaješ ljudska prava, onda moraš da budeš malo i socijalista, vidi artikel 22, 23, 24, 25 i tako dalje.. 0205_whistling http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=src5 Само је питање да ли признајем УН. До члана 21. се слажем потпуно, све после тога треба избацити јер је бесмислено. Јасно се види да су писале две различите особе сасвим супротних опредељења. Па идеја социјалне државе није тако лоша. Добро функционише у пракси, пример су Канада, Аустралија или Данска. Социјализам је био злоупотребљен у рукама комуниста и то је друга ствар. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Члан 5 спада у првих 21 који су сасвим у реду. Проблем је, на пример: Члaн 25. 1. Cвaкo имa прaвo нa живoтни стaндaрд кojи oбeзбeђуje здрaвљe и блaгoстaњe, њeгoвo и њeгoвe пoрoдицe, укључуjући хрaну, oдeћу, стaн илeкaрску нeгу и пoтрeбнe сoциjaлнe службe ... Има ли тај што је писао и музичку жељу? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Па супер, пошто имам право на "животни стандард који обезбеђује здравље и благостање, мене и моје породице, укључуjући хрaну, oдeћу, стaн и лeкaрску нeгу и пoтрeбнe сoциjaлнe службe" - да ли би био љубазан да ми свакога месеца пошаљеш чек на $5000. Унапред хвала. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Немој сада на демагогију, него одбрани свој став рационално. Како мислиш да оствариш то право на "животни стандард, здравље, благостање итд."? Ко ће да даје паре? Колико? Ко ће да одлучује колико коме треба да се да? Ако то "право" не може да се реализује у пракси, онда се са сиромашнима спрда тај ко га је смислио. Човеково право је "да се бори за своју срећу", али не може да има "право на срећу". Бесмислено је људима обећавати нешто што не можеш да испуниш. Са педера на социјалисте... и нисмо скренули с` теме пуно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука