Aquilius Cratus Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Kako reče da ne smatraš da je to išta dobro kao da je to pentranje po drveću a ne nešto što uopšte i nije ničiji izbor. Niko nije to izabrao niti bi iko to učinio. Pa sumnjam da je iko izabrao da ima aritmiju srca pa opet ne smatram to ista dobrim i takodje mi smeta da se druzim sa takvom osobom. Kapish? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Ja uopste ne smatram da je homoseksualnost ista dobro pa opet nikad ne bih odbio druzenje sa nekim zato sto je homoseksualaca. Uopste je nebitno da li se druzis ili se ne druzis. Nego da li ti je saznanje da je neko homoseksualac odrednica, ne za druzenje nego za prihvatanje kao ravnopravnog gradjanina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Kako reče da ne smatraš da je to išta dobro kao da je to pentranje po drveću a ne nešto što uopšte i nije ničiji izbor. Niko nije to izabrao niti bi iko to učinio. Pa sumnjam da je iko izabrao da ima aritmiju srca pa opet ne smatram to ista dobrim i takodje mi smeta da se druzim sa takvom osobom. Kapish? Ekskuze mafioso. Lasciate me! Lasciate me! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Kako reče da ne smatraš da je to išta dobro kao da je to pentranje po drveću a ne nešto što uopšte i nije ničiji izbor. Niko nije to izabrao niti bi iko to učinio. Pa sumnjam da je iko izabrao da ima aritmiju srca pa opet ne smatram to ista dobrim i takodje mi smeta da se druzim sa takvom osobom. Kapish? Ekskuze mafioso. Lasciate me! Lasciate me! Neko je igrao Hitmana. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Kako reče da ne smatraš da je to išta dobro kao da je to pentranje po drveću a ne nešto što uopšte i nije ničiji izbor. Niko nije to izabrao niti bi iko to učinio. Pa sumnjam da je iko izabrao da ima aritmiju srca pa opet ne smatram to ista dobrim i takodje mi smeta da se druzim sa takvom osobom. Kapish? Ekskuze mafioso. Lasciate me! Lasciate me! Neko je igrao Hitmana. :cheesy: Hahahahahaha. E sad me STVARNO fasciniraš! BRAVO ! :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Хомофобија не постоји. Ne misliš da su bolesni? Savršeno ti je dostojan, normalan i ravnopravan sa tobom neko ko je peder? Да, очигледно је да су им неке функције организма поремећене и то може свако да види. Иначе смо по свему осталом равноправни. Ти би требало да знаш шта је "фобија" - ирационалан страх од нечега. Не постоји никакав страх од педера, можеш да кажеш да постоји презир или чак код неких мржња, али не постоји "фобија". То је веома перфидан начин дијалога који користе тоталитарни покрети да аутоматски дискредитују друге. Као да ја тебе сада прогласим за "звонкофоба" зато што се не слажеш са мном и онда су аутоматски сви који се са мном не слажу "звонкофоби", тј. психијатријски случајеви... То показује о каквом се менталном склопу људи ради. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Хомофобија не постоји. Ne misliš da su bolesni? Savršeno ti je dostojan, normalan i ravnopravan sa tobom neko ko je peder? Да, очигледно је да су им неке функције организма поремећене и то може свако да види. Иначе смо по свему осталом равноправни. Izgleda da su SZO i ostale organizacije tj. nadležne institucije pomalo poremećene. Izgleda da greše. Izgleda da greše i naše zdravstvene institucije kojima to odavno nije ni bolest ni poremećaj. Svi greše, samo ne greše oni sa svojim predrasudama. A da je predrasudu teže razbiti nego atom - to je Albert Ajnštajn rekao. Ти би требало да знаш шта је "фобија" - ирационалан страх од нечега. Не постоји никакав страх од педера, можеш да кажеш да постоји презир или чак код неких мржња, али не постоји "фобија". То је веома перфидан начин дијалога који користе тоталитарни покрети да аутоматски дискредитују друге. Као да ја тебе сада прогласим за "звонкофоба" зато што се не слажеш са мном и онда су аутоматски сви који се са мном не слажу "звонкофоби", тј. психијатријски случајеви... То показује о каквом се менталном склопу људи ради. Slow down, Zvonko. facenew22222222 Homofobija je izraz koji služi da se označi MRŽNJA ili PREZIR prema homoseksualcima a zove se homoFOBIJA zato što jedan od strahova heteroseksualnih muškaraca upravo taj - da su i sami homoseksualci. Ljudi se plaše da su homoseksualci a eksternalizacijom straha dolazi se do isprojektovane mržnje prema homoseksualcima. Da, zato se zove homoFOBIJA a ne homoMRŽNJA. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Odoh da pojedem par obarenih jaja i da spavam, sutra učim fiziku. Laku noć, forumaši! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Izgleda da su SZO i ostale organizacije tj. nadležne institucije pomalo poremećene. Izgleda da greše. Izgleda da greše i naše zdravstvene institucije kojima to odavno nije ni bolest ni poremećaj. Svi greše, samo ne greše oni sa svojim predrasudama. A da je predrasudu teže razbiti nego atom - to je Albert Ajnštajn rekao. Синак, човек има право на своје мишљење без обзира шта каже Централни Комитет. Slow down, Zvonko. facenew22222222 Homofobija je izraz koji služi da se označi MRŽNJA ili PREZIR prema homoseksualcima a zove se homoFOBIJA zato što jedan od strahova heteroseksualnih muškaraca upravo taj - da su i sami homoseksualci. Ljudi se plaše da su homoseksualci a eksternalizacijom straha dolazi se do isprojektovane mržnje prema homoseksualcima. Da, zato se zove homoFOBIJA a ne homoMRŽNJA. Зна се братац шта је фобија у психологији. Тај израз неки намерно користе да другима на фин начин каже да су "ментално поремећени". Одличан показатељ да се ради о тоталитарном покрету је када за своје супарнике користе израз "хххх-фобија". Литмус тест за агресивне и тоталитарне групе. Не постоји никакав страх код мушкараца "да су и сами хомосексуалци" (још један доказ о каквом се безобразном подметању ради), већ постоји одбојност према насилном наметању ненормалног за нормално. Једина психичка болест ове јесте "хомоманија" - агресивно наметање својег мишљења другима уз помоћ оваквих замена теза и насиља у јавности попут "параде срама". Мржња и презир нису фобије. Ако мене неко мрзи или презире, то ми не даје за право да га вређам и називам "звонкофобом". Свако има право да ме мрзи и презире колико год хоће. Лаку ноћ звонкофобе ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Синак, човек има право на своје мишљење без обзира шта каже Централни Комитет.facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 Izgleda da su SZO i ostale organizacije tj. nadležne institucije pomalo poremećene. Izgleda da greše. Izgleda da greše i naše zdravstvene institucije kojima to odavno nije ni bolest ni poremećaj. Svi greše, samo ne greše oni sa svojim predrasudama. A da je predrasudu teže razbiti nego atom - to je Albert Ajnštajn rekao. Добро, хоћемо ли добити коментар нашег будућег стручњака на следећу констатацију:Америчка психијатријска асоцијација (АПА) је 1973. уклонила хомосексуалност са своје листе „поремећаја“ на основу гласања својих чланова. Већина истраживача хомосексуалног покрета закључила је да је тај потез АПА-е поставио темеље за легитимизацију хомосексуализма. И, пазите: 22 године након тога, 1995, АПА је уклонила педофилију и садизам из своје класификације „поремећаја“, Дијагностичког и статистичког приручника IV (Diagnostic and Statistical Manual IV). Извор:Печат „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 И, пазите: 22 године након тога, 1995, АПА је уклонила педофилију и садизам из своје класификације „поремећаја“, Дијагностичког и статистичког приручника IV (Diagnostic and Statistical Manual IV). Ne znam sta ta formulacija znaci, cinjenica je da pedofilija kao dijagnoza postoji u pomenutom prirucniku. U novom izdanju ce biti spojena sa hebefilijom (seksualna privlacnost ka deci u pubertetu) i zvace se pedohebefilni poremecaj (Pedohebephilic Disorder) Pretpostavljam da je sadizam sklonjen sa liste poremecaja u smislu da se ne moze postaviti dijagnoza kod coveka cije normalno funkcionisanje nije ugrozeno tim seksualnim interesovanjem i koji ne ugrozava druge ljude - sta dvoje odraslih ljudi dobrovoljno rade u spavacoj sobi ne bi trebalo da se tice psihijatra niti koga drugog. edit: izgleda da sam pogodila: "In the DSM-IV TR, published in 2000, sadomasochistic behavior can be diagnosed as a disorder if the patient "has acted on these urges with a non-consenting person" or "the urges, sexual fantasies, or behaviors cause marked distress or interpersonal difficulty" [8][9]. As a result, consensual sadomasochism can no longer be considered a disorder unless it causes severe difficulties in the patient's life." Не постоји никакав страх код мушкараца "да су и сами хомосексуалци" (још један доказ о каквом се безобразном подметању ради), већ постоји одбојност према насилном наметању ненормалног за нормално. Ja mislim da jeste ipak strah u pitanju, i to strah od nepoznatog, jer ne mogu da razumem zasto homoseksualnost izaziva tako snazne negativne reakcije kod ljudi. Mnoga druga ponasanja mozemo smatrati gresnim, stetnim itd. ali posto imamo razumevanja za njih jer su nam poznata reakcija na njih nikada nece biti tako zucna (recimo pusenje, alkoholizam, prozdrljivost). Sifra za nepoznato koja se koristi je "neprirodno". Kada kazemo "neprirodno" time hocemo da kazemo "ja tome nisam sklon/a". Sve ove ostale mane ne smatramo neprirodnim verovatno zato jer smo im svi pomalo skloni, ili bar razumemo zasto bi neko uzivao u njima. Uzimamo sebe za kriterijum i arbitra normalnosti i prirodnosti (kakav hibris). Inace, u poslednje vreme samoubistva gej tinejdzera su dobila medijsku paznju u Americi (nije to nista novo, oduvek su se gej tinejdzeri ubijali u neproporcionalno visokom procentu), i cak dve trecine Amerikanaca smatra da crkve doprinose tome. http://religion.blogs.cnn.com/2010/10/21/churches-contribute-to-gay-suicides-most-americans-believe/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Izgleda da su SZO i ostale organizacije tj. nadležne institucije pomalo poremećene. Izgleda da greše. Izgleda da greše i naše zdravstvene institucije kojima to odavno nije ni bolest ni poremećaj. Svi greše, samo ne greše oni sa svojim predrasudama. A da je predrasudu teže razbiti nego atom - to je Albert Ajnštajn rekao. Синак, човек има право на своје мишљење без обзира шта каже Централни Комитет. Jako duhovito i simpatično. Skoro romantično. Зна се братац шта је фобија у психологији. Тај израз неки намерно користе да другима на фин начин каже да су "ментално поремећени". Одличан показатељ да се ради о тоталитарном покрету је када за своје супарнике користе израз "хххх-фобија". Литмус тест за агресивне и тоталитарне групе. Ma ne znaju oni šta je fobija uopšte. Čak i da je tačno to što ti pričaš, oni su opet stepenicu iznad tebe koji ne koristi nikakve izraze da FINO saopšti nekom da je mentalno poremećen. Mislim da samo žele da kažu da imaju predrasude. I kaže se LAKMUS test. Не постоји никакав страх код мушкараца "да су и сами хомосексуалци" (још један доказ о каквом се безобразном подметању ради), већ постоји одбојност према насилном наметању ненормалног за нормално. Једина психичка болест ове јесте "хомоманија" - агресивно наметање својег мишљења другима уз помоћ оваквих замена теза и насиља у јавности попут "параде срама". Otkud ti znaš šta postoji kod muškaraca a šta ne? Mislim da sam ti lepo objasnio, ne bih da kopiram stručne tekstove. 0110_hahaha I jedini koji treba da se srami si ti. Sad valjda i vidiš zašto se zove Parada PONOSA. Мржња и презир нису фобије. Ако мене неко мрзи или презире, то ми не даје за право да га вређам и називам "звонкофобом". Свако има право да ме мрзи и презире колико год хоће. Лаку ноћ звонкофобе 0409_feel Laku noć Zvonko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Izgleda da su SZO i ostale organizacije tj. nadležne institucije pomalo poremećene. Izgleda da greše. Izgleda da greše i naše zdravstvene institucije kojima to odavno nije ni bolest ni poremećaj. Svi greše, samo ne greše oni sa svojim predrasudama. A da je predrasudu teže razbiti nego atom - to je Albert Ajnštajn rekao. Добро, хоћемо ли добити коментар нашег будућег стручњака на следећу констатацију:Америчка психијатријска асоцијација (АПА) је 1973. уклонила хомосексуалност са своје листе „поремећаја“ на основу гласања својих чланова. Већина истраживача хомосексуалног покрета закључила је да је тај потез АПА-е поставио темеље за легитимизацију хомосексуализма. И, пазите: 22 године након тога, 1995, АПА је уклонила педофилију и садизам из своје класификације „поремећаја“, Дијагностичког и статистичког приручника IV (Diagnostic and Statistical Manual IV). Извор:Печат Mnogo su pretenciozni ti novinari čoveče. Koliko vidim, a išao sam na sajt SZO, prema međunarodnoj klasifikaciji iz 2007. (!) ICD-10, nalazi se i paedophilia i sadomasochism i necrophilia. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Јел може неко стручан да ми објасни зашто се подразумева да је мушкарац, који не подржава хомосексуалце, и сам латентни хомосексуалац ? Да ли се подразумева и да је латентни педофил ако се изјашњава као неко ко не воли педофиле ? Чисто ме занима, али да каже стручњак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Хомофобија не постоји. bas tako мајкл Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука