Гости Guest ага пије млеко Написано Април 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Епископ Атанасије Јевтић.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Богородица ме импресионира Базил Поледорис својом генијалном музиком у филму Конан Варварин каснија дела нису усела ни да се приближе овоме као да је посебно надахнут иначе човек је православац умро је пре пар година и издвојио бих такође Ениа Мориконеа од музиканата. Даље рвач Александар Карелин један од најбољих спортиста свих времена. Затим Енди Кауфман најбољи забављач свих времена. Има филм о њему "човек на месецу" глуми га Џим Кери. Такође Џим Кери ме импресионира. Бер Грилс такође чудо од човека. Даље Радомир Точак. Такође моји ужи пријатељи из Мионице. Рамбо ђубретар такође човек који може сам да дигне контејнер а ради као ђубретар. Има ту још људи али за сад је доста и ово. Надам се да под појмом историјске личности не подразумевате само упокојене сви смо ми историјске личности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Postoji nekoliko ličnosti koje kada bih stavio kroz neki red onda bih to ovako uradio: 1)Muhammed a.s. 2)Halid bn Velid 3)Sahuddin Ejjubi 4)Muhammed Fatih 5)Nikola Tesla 6)Starac kojeg su ibli u Jasenovcu, srbin je bio i kada je upitan da li želi da postane katolik rekao je mladiću koji ga je to upitao samo ti svoj poso mladiću!Ovu sam priču čuo prije dvije god neki vaš svečenik iz Zvornika je to naveo!Primjer ustrajnosti u vjeri! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Свети Николај Велимировић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Свети Сава разлог: Ретки су они који су као принчеви отишли у монахе. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
agnia Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Sveti Sava Vladika NIkolaj Velimirovic Ivo Andric (vjecnaja pamjat!) 0110_hahaha Nikola Tesla Slobodan Trkulja (na mnogaja ljeta!) 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 koji vas musliman kao historijska ličnost imresionira? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 koji vas musliman kao historijska ličnost imresionira?Саладин и Ибн Батута...и селкоба,наравно! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Достојевски,Лоренс,Моцарт,Бош,Микеланђело,... списак се наставља... као и овај смајли Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 koji vas musliman kao historijska ličnost imresionira?Саладин и Ибн Батута...и селкоба,наравно! 0104_cheesy Пост обрисан. Тавита Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 koji vas musliman kao historijska ličnost imresionira?Саладин и Ибн Батута...и селкоба,наравно! 0104_cheesy Ja zaboravih staviti Ako-Neka! tanning Порука обрисана. Потрудите се не вријеђати. Молим Вас,Хвала. Тавита Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Импресионира ме Свети Јустинијан,Ориген,Јеринг,владика Атанасије.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 1. Sveti vladika Nikolaj Velimirovic 2. Fjodor Dostojevski 3. Miroslav Antic 4. Fridrih Nice 5. Nikola Tesla 6, Jovan Zlatousti 7 Ernesto Cheguevara 8. Antoan sent Egzeperi 9. Napoleon 10.Starac Tadej Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Pre nekoliko meseci na pocetku teme sam rekao da je to Diego Armando Maradona a od nasih Srba apsolutni broj 1 je Komandant Zeljko Raznatovic ARKAN Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2010 koji vas musliman kao historijska ličnost imresionira?Саладин и Ибн Батута...и селкоба,наравно! 0104_cheesy slavabogu t4431 dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука