Jump to content

Историјска личност која вас највише имресионира.

Препоручена порука

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Богородица ме импресионира

Базил Поледорис својом генијалном музиком у филму Конан Варварин каснија дела нису усела ни да се приближе овоме као да је посебно надахнут иначе човек је православац умро је пре пар година и издвојио бих такође Ениа Мориконеа од музиканата.

Даље рвач Александар Карелин један од најбољих спортиста свих времена. Затим Енди Кауфман најбољи забављач свих времена. Има филм о њему "човек на месецу" глуми га Џим Кери. Такође Џим Кери ме импресионира. Бер Грилс такође чудо од човека. Даље Радомир Точак. Такође моји ужи пријатељи из Мионице. Рамбо ђубретар такође човек који може сам да дигне контејнер а ради као ђубретар.

Има ту још људи али за сад је доста и ово.

Надам се да под појмом историјске личности не подразумевате само упокојене сви смо ми историјске личности.

Подели на овим сајтовима

Postoji nekoliko ličnosti koje kada bih stavio kroz neki red onda bih to ovako uradio:

1)Muhammed a.s.

2)Halid bn Velid

3)Sahuddin Ejjubi

4)Muhammed Fatih

5)Nikola Tesla

6)Starac kojeg su ibli u Jasenovcu, srbin je bio i kada je upitan da li želi da postane katolik rekao je mladiću koji ga je to upitao samo ti svoj poso mladiću!Ovu sam priču čuo prije dvije god neki vaš svečenik iz Zvornika je to naveo!Primjer ustrajnosti u vjeri!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Достојевски,Лоренс,Моцарт,Бош,Микеланђело,...  списак се наставља... као и овај  sFun_bat смајли

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

koji vas musliman kao historijska ličnost imresionira?

Саладин и Ибн Батута...и селкоба,наравно! 0104_cheesy

Ja zaboravih staviti Ako-Neka!sFun_bat tanning

Порука обрисана.

Потрудите се не вријеђати. Молим Вас,Хвала.

Тавита

Подели на овим сајтовима

1. Sveti vladika Nikolaj Velimirovic

2. Fjodor Dostojevski

3. Miroslav Antic

4. Fridrih Nice

5. Nikola Tesla

6, Jovan Zlatousti

7 Ernesto Cheguevara

8. Antoan sent Egzeperi

9. Napoleon

10.Starac Tadej

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...