Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 И још ме занима како ти мислиш да духовни свет функционише? Да ђаво не зна шта ти радиш осим шта му Бог дозволи, пружи му прилику да вирне? Па како нас онда наговара да поједемо још једно парче торте више (чревоугађање) ако није присутан и види шта радиш? Или мислиш да је ћорав па не види, него по слуху претпоставља шта радимо па нас наговара? Мораш брзо поразмислити о својој визији духовног света, опрости али поприлично је погрешна. То је свет који истовремено коегзистира са нашим и све му је познато у реалном времену, а база података безгранична.... Mironosica and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 kako je uspostavila kontakt ova veštica sa djavolom kad je slučajno naletela na njega?(gorana) Па брате мој, онај његов са леве стране је све време ту, а и њен, а они су пријатељи који деле тајне, а она утренирана да слуша... Не знам шта ти је ту тешко да схватиш? Ил` мислиш да они нису били присутни (њихови лични врази)? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 И још ме занима како ти мислиш да духовни свет функционише? Да ђаво не зна шта ти радиш осим шта му Бог дозволи, пружи му прилику да вирне? Па како нас онда наговара да поједемо још једно парче торте више (чревоугађање) ако није присутан и види шта радиш? Или мислиш да је ћорав па не види, него по слуху претпоставља шта радимо па нас наговара? Мораш брзо поразмислити о својој визији духовног света, опрости али поприлично је погрешна. То је свет који истовремено коегзистира са нашим и све му је познато у реалном времену, а база података безгранична.... djavola u Hristu nema moj brate slatki, Samo je Bog svuda sveprisutan.i Hristos u nama. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Па брате мој, онај његов са леве стране је све време ту, а и њен, а они су пријатељи који деле тајне, а она утренирана да слуша... Не знам шта ти је ту тешко да схватиш? Ил` мислиш да они нису били присутни (њихови лични врази) ne znam Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 djavola u Hristu nema moj brate slatki, Samo je Bog svuda sveprisutan.i Hristos u nama. Мешаш појмове ради троловања и разводњавања. Ђаво види све споља, а Бог и изнутра. Кад поразмислиш чујемо се. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Кад сазнаш куцамо се. А Свети су то одавно и разјаснили и описали, нема потребе да машташ и збуњујеш се, него да пијеш са извора.... DYNABLASTER and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Мешаш појмове ради троловања и разводњавања. Ђаво види све споља, а Бог и изнутра. Кад поразмислиш чујемо се. Магија је људски изум и техника која се учи, i ja ti kazem brat moj sve što je ljudski izum može racionalno da se vidi . Ti ne veruješ da je magija ljudski izum? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 ahahahahahaaa jao e puko sam od smeha hahahaahaaa uf uf :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: :jtl2jq: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Магија је људски изум и техника која се учи, i ja ti kazem brat moj sve što je ljudski izum može racionalno da se vidi . Ti ne veruješ da je magija ljudski izum? I naravno da ne negiram delo djavola jer sam više puta napomenuo da su ga prizvali po svojoj volji. prepoznavanje tehnika veštičarenja može da pomogne. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ajd da ponovim i ovde, Zar nije magija nešto što je Mojsije upotrebio da razdvoji more,ili Isus da od vode napravi vino ili da napuni jezero ribama ili da hoda po vodi ? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ajd da ponovim i ovde, Zar nije magija nešto što je Mojsije upotrebio da razdvoji more,ili Isus da od vode napravi vino ili da napuni jezero ribama ili da hoda po vodi ? Nije mi verujemo da mu je sam Bog dao palicu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ajd da ponovim i ovde, Zar nije magija nešto što je Mojsije upotrebio da razdvoji more,ili Isus da od vode napravi vino ili da napuni jezero ribama ili da hoda po vodi ? Imas gresku u potpisu, a vala i u avataru. http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/docicu-ili-doci-cu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Магија је људски изум и техника која се учи, i ja ti kazem brat moj sve što je ljudski izum može racionalno da se vidi . Ti ne veruješ da je magija ljudski izum? ~Ајде још једном ал` друкчије не би ли схватио. Однос између Бога и човека са једне и ђавола и човека са друге стране је другачији. Бог цени нашу слободу и не наваљује, већ само благо поучава и опомиње. Онај други је итекако навалентан и чини све да би нашу слободу усмерио у погрешном правцу. Технике о којима човек говори су само начини како да те "слике" препознаје по значењу, али је главни баја онај који пројектује(ђаво), а не гледалац (врачара, маг). Дакле, он је само прималац информација који мисли да има главну реч, да је његова техника моћна. То се на крају испоставља као врло погрешно, а тај несрећник као лако рањив, и жртва своје заблуде, и заробљеник оног ко га руководи. А да "sve što je ljudski izum može racionalno da se vidi" није тачно, доказ је струја. Видиш само пропратне манифестације и по томе је препознајеш, а њу саму нико никад није видео А ко не уме ни толико да препозна, звекне га па ако има среће преживи, а ако нема... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Imas gresku u potpisu, a vala i u avataru. http://www.srpskijezik.rs/jezicke-nedoumice/docicu-ili-doci-cu Šetnja,Dina,šetnja Nije mi verujemo da mu je sam Bog dao palicu.Magičnu palicu? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 ~Ајде још једном ал` друкчије не би ли схватио. Однос између Бога и човека са једне и ђавола и човека са друге стране је другачији. Бог цени нашу слободу и не наваљује, већ само благо поучава и опомиње. Онај други је итекако навалентан и чини све да би нашу слободу усмерио у погрешном правцу. Технике о којима човек говори су само начини како да те "слике" препознаје по значењу, али је главни баја онај који пројектује(ђаво), а не гледалац (врачара, маг). Дакле, он је само прималац информација који мисли да има главну реч, да је његова техника моћна. То се на крају испоставља као врло погрешно, а тај несрећник као лако рањив, и жртва своје заблуде, и заробљеник оног ко га руководи. А да "sve što je ljudski izum može racionalno da se vidi" није тачно, доказ је струја. Видиш само пропратне манифестације и по томе је препознајеш, а њу саму нико никад није видео А ко не уме ни толико да препозна, звекне га па ако има среће преживи, а ако нема... Sad vidim da si se kasnije ukljucio. Ja tvrdim isto što i ti osim činjenice da je magija ljudskih ruku delo (tehnika) i da se taj deo ume i može naravno racionalno videti . Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука