Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 "Za svaku svoju reč odgovaraćete" Znas li koliko je to podataka ?!? Si siguran da ovo nećeš ispraviti kao prošli post? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Molim da se tema zakljuca. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Molim da se tema zakljuca. dino može aj zaključamo. Hočeš li mi reći za kraj koja je suštinska razlike i gde je protivno našoj veri ili si se samo umorio Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Samo Bog zna sve o meni! veštice sigurno ne znaju i tu se razmoilazimo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 dino može aj zaključamo. Hočeš li mi reći za kraj koja je suštinska razlike i gde je protivno našoj veri ili si se samo umorio Iskreno da ti kazem, umorio sam se. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Si siguran da ovo nećeš ispraviti kao prošli post? Nisam ništa ispravio, samo dopunio. Sve iz tvoje i moje prošlosti zna i Bog i nečastivi. Ako veruješ u mitarstva, znaš da ćeš za sve odgovarati (pa logično da nećeš za dobra dela, ali su i ona poznata, samo ONOG zanimaju isključivo loša). Ako ne veruješ, veruješ valjda da ovaj moj sa leve strane je sve vreme prisutan U MOM ŽIVOTU? Pa zašto on ne može ispričati bilo šta iz moje prošlosti (ovde ubacujem PO BOŽIJEM DOPUŠTENJU) svom kolegi, a ovaj svom duhovnom čedu-magu ili vračari PO DOPUŠTENJU? Zašto je tu tebi problem? Nema ništa tajno što neće biti javno... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Nisam ništa ispravio, samo dopunio. Sve iz tvoje i moje prošlosti zna i Bog i nečastivi. Ako veruješ u mitarstva, znaš da ćeš za sve odgovarati (pa logično da nećeš za dobra dela, ali su i ona poznata, samo ONOG zanimaju isključivo loša). Ako ne veruješ, veruješ valjda da ovaj moj sa leve strane je sve vreme prisutan U MOM ŽIVOTU? Pa zašto on ne može ispričati bilo šta iz moje prošlosti (ovde ubacujem PO BOŽIJEM DOPUŠTENJU) svom kolegi, a ovaj svom duhovnom čedu-magu ili vračari PO DOPUŠTENJU? Zašto je tu tebi problem? Nema ništa tajno što neće biti javno... Brate najiskrenije Hristos je došao da nas spase ovako pale i posrnule a ne da dopushta djavolu da zna koliko sam sladoleda pojeo dnevno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Iskreno da ti kazem, umorio sam se. A pricu o vampirizmu cemo ostaviti za drugu temu Salim se ja malo, nemoj mi zameriti, znas to kad matorci kazu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ne znam gde me biješ sada. ? Tražio si potvrdu iz Pisma ili Otaca da je realno moguće da đavo diktira vračari i da ona zna nešto o meni iz prošlosti bez "pripreme" žrtve. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Brate najiskrenije Hristos je došao da nas spase ovako pale i posrnule a ne da dopushta djavolu da zna koliko sam sladoleda pojeo dnevno. Realno brate i tebe je Bog dao da imaš udeo u večnom spasenju tvoje dece, a ne da im brojiš sladolede, ali im ipak brojiš-za svaki slučaj ako preteraju... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Tražio si potvrdu iz Pisma ili Otaca da je realno moguće da đavo diktira vračari i da ona zna nešto o meni iz prošlosti bez "pripreme" žrtve. kako je uspostavila kontakt ova veštica sa djavolom kad je slučajno naletela na njega?(gorana) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Zar nije magija nešto što je Mojsije upotrebio da razdvoji more,ili Isus da od vode napravi vino ili da napuni jezero ribama ili da hoda po vodi ? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 ...Moderatori,obrišite ova dva komada ispod.Došlo je do warpinga. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 .. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Realno brate i tebe je Bog dao da imaš udeo u večnom spasenju tvoje dece, a ne da im brojiš sladolede, ali im ipak brojiš-za svaki slučaj ako preteraju... Naravno da brojim ja sam im otac. Samo Otac i nama može da izbroji sladolede u životu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука