Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

I ako vec copy/paste reference, daj neki ozbiljan casopis, npr. sa Springera, ScienceDirect, InterScience! Valjda treba da postoji neki kriterijum, a ne neka smejurija sa sajta koji nosi naziv talkingsquid, mozes misliti tu nauku, sa sajta lignja koja govori  4chsmu1! Mogu i ja da stavim referencu sa casopisa Trece oko i tako dokazem da duhovi postoje!

Подели на овим сајтовима

Nastavljas da se blamiras... opet nisi pazljivo procitao sta pise na linku kojeg postavljas...

Strasno je i sto si presao preko prethodne greske kao da se nista nije dogodilo... da li se bar po nekad zapitas da li je tvoj pristup prema podacima pogresan? Da li mozda olako prihvatas podatke koji se uklapaju u tvoje vidjenje sveta?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ova debata me podseca na srednji vek!

Zemlja je ravna i ceo svemir se okrece oko iste, spalicemo svakog na lomaci ko drugacije razmislja, jer ne daj Boze da covek nije u centru zbivanja, nezamislivo je da se ceo svemir vrti oko jedne tacke a da ta tacka nismo mi!

Evolucija je cinjenica, svidjalo se to nama ili ne.

Zar zaista mislite da se zivot nije menjao 3 milijarde godina! Zaista mislite da je to moguce!

Jedino sto moze pobiti evoluciju je "cinjenica" da je Zemlja stara 15000 godina, pa da nema vremena, ali to jednostavno NIJE ISTINA! Necemo valjda stelovati nauku da bismo bili uljuljkani i sigurni da Bog postoji. Ko veruje u Boga, verovace i uz naucne dokaze. Ovo samo pokazuje koliko vam je vera jaka!

ok neko  tako cinjenicu postavio i tvrdi dokazao-pa sta onda  zasto  se trudite da  svima projecirate u mozgove  kao sto iznad negdje napisa  da ste uspjeli  svugdje vasu evolucijsku teoriju unijeti -uspjeli ste -vraga bi  vas neko slusao da neki9m slucajem civilizacija funkcionise drugacije  da se odvila,  moraju jel sistem zemaljski tako  se odvio skolu  da se bude proucen i tako dalje  je sve svezano  jedno za drugo i sada ima  teorija i teorija i samo  da bi se sistem ove vrste odrzao-ko ti kaze da vjerujem u ista  ti vjerujes u tvoju teoriju evolucije    ali nemoj drugima na silu gurati -uzivaj  u  velikom otkrivenom zacinku
Подели на овим сајтовима

Jos kad biste negde stavili zarez ili tacku, mozda bih nesto i razumela.

Nikome ne pokusavam da nametnem evoluciju, ali kreacionizam jednostavno nije tacan! Koliko vidim, ima dosta Pravoslavnih vernika kojima evolucija ne smeta, cak uvidjaju greske kreacionizma. Ne znam u cemu je toliki problem.

Uostalom, neka svako veruje u sta hoce.

Pozdrav!

Подели на овим сајтовима

.................care,ajde da se ne lažemo,evolucija tj moderni geocentrizam se jedva drži,

Zapravo Teorija evolucije je jaca nego ikada.

pretpostavila je postojanje DNK nasli smo ga, pretpostavljala je ponasanje DNK ustanovili smo ga.

Svakodnevno malte ne pretpostavlja promene u virusima i bakterijama za koje uspesno pravimo vakcine i lekove.

malo po malo,ali ostavljaju i profesori i naučnici ovaj mit i prevaru našega doba...h

Koji profesori i naucnici ostavljaju ovaj "mit" molim te ? shok

navedi mi vise od pet al da nemaju razne doktorate sa raznih sumnjivih univerziteta.

Imas par fanatichnih budala koje su odbacile sve sto su ikad naucile i sva potvrdjena znanja.

pravimo vakcine i lekove.

Imamo mi primera kolko hoćeš...u stvari...svi primeri iz prošlosti ti pokazuju da su teorije koje uglavnom drži većina ljudi gotovo uvek nebulozne ..

Ne mozes biti vise u krivu. Sve teorije koje je crkva nametala pokazale su se kao pogresne. I to ne teorije nego ideje. Od renesanse ne secam se nijedne teorije koja se pokazala kao pogresna u potpunosti. Istina u nekim su se desavale minimalne promene ali nisu nista menjale sustinu teorije.

...baš me interesuje struktura mozga jednog čoveka koji može da bude i pravoslavac i evolucionista...:)

Onaj covek koji moze da shvati da je DAN rotacija zemlje pod uplivom gravitacije sunca i zemlje  i da je SUNCE izvor svetla pa tako svetlo bez SUNCA ne moze da postoji a ni dan.

Ne treba tu puno da se misli, samo malo. 0102_laugh

Ili ti je i gravitacija "samo teorija"

Kakve veze ima teorija evolucije sa naukom?

Nauka se bavi proucavanjem prirode i sveta oko naz uz odredjeni naucni metod koji svaku naucnu teoriju stavlja na konstatni test.

TEorija evolucije je jedna od tih teorija i odnosi se na razvoj zivota na planeti zemlji.

Da ti napravim prosto poredjenje imas teoriju gravitacije koja se odnosi na uticaj sile gravitacije na kretanje nebeskih tela.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

.................care,ajde da se ne lažemo,evolucija tj moderni geocentrizam se jedva drži,

Zapravo Teorija evolucije je jaca nego ikada.

pretpostavila je postojanje DNK nasli smo ga, pretpostavljala je ponasanje DNK ustanovili smo ga.

Svakodnevno malte ne pretpostavlja promene u virusima i bakterijama za koje uspesno pravimo vakcine i lekove.

malo po malo,ali ostavljaju i profesori i naučnici ovaj mit i prevaru našega doba...h

Koji profesori i naucnici ostavljaju ovaj "mit" molim te ? :)

navedi mi vise od pet al da nemaju razne doktorate sa raznih sumnjivih univerziteta.

Imas par fanatichnih budala koje su odbacile sve sto su ikad naucile i sva potvrdjena znanja.

pravimo vakcine i lekove.

Imamo mi primera kolko hoćeš...u stvari...svi primeri iz prošlosti ti pokazuju da su teorije koje uglavnom drži većina ljudi gotovo uvek nebulozne ..

Ne mozes biti vise u krivu. Sve teorije koje je crkva nametala pokazale su se kao pogresne. I to ne teorije nego ideje. Od renesanse ne secam se nijedne teorije koja se pokazala kao pogresna u potpunosti. Istina u nekim su se desavale minimalne promene ali nisu nista menjale sustinu teorije.

...baš me interesuje struktura mozga jednog čoveka koji može da bude i pravoslavac i evolucionista...0102_laugh

Onaj covek koji moze da shvati da je DAN rotacija zemlje pod uplivom gravitacije sunca i zemlje  i da je SUNCE izvor svetla pa tako svetlo bez SUNCA ne moze da postoji a ni dan.

Ne treba tu puno da se misli, samo malo. .mislise.

Ili ti je i gravitacija "samo teorija"

Kakve veze ima teorija evolucije sa naukom?

Nauka se bavi proucavanjem prirode i sveta oko naz uz odredjeni naucni metod koji svaku naucnu teoriju stavlja na konstatni test.

TEorija evolucije je jedna od tih teorija i odnosi se na razvoj zivota na planeti zemlji.

Da ti napravim prosto poredjenje imas teoriju gravitacije koja se odnosi na uticaj sile gravitacije na kretanje nebeskih tela.

Dobrodosao  shok

Подели на овим сајтовима

...baš me interesuje struktura mozga jednog čoveka koji može da bude i pravoslavac i evolucionista...:)

Onaj covek koji moze da shvati da je DAN rotacija zemlje pod uplivom gravitacije sunca i zemlje  

i da je SUNCE izvor svetla pa tako svetlo bez SUNCA ne moze da postoji a ni dan.

shok

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

.................care,ajde da se ne lažemo,evolucija tj moderni geocentrizam se jedva drži,malo po malo,ali ostavljaju i profesori i naučnici ovaj mit i prevaru našega doba...

Jedino što je mit i prevara je kreacionizam za koji se zalažeš.

svi primeri iz prošlosti ti pokazuju da su teorije koje uglavnom drži većina ljudi gotovo uvek nebulozne

MA ŠTA KAŽEŠ?

baš me interesuje struktura mozga jednog čoveka koji može da bude i pravoslavac i evolucionista...:)

http://www.ephesians5-11.org/handshakes.htm

shok

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...