Бартендаз Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Петре сад си и еволуциониста? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Петре сад си и еволуциониста? To sam od pre godinu i po dana. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Петре сад си и еволуциониста? Iluminati su mi dali bonus zato sto sam ga konvertovao. 0442_feel greengrin 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Петре сад си и еволуциониста? Iluminati su mi dali bonus zato sto sam ga konvertovao. 0442_feel greengrin 4chsmu1 Сву кока колу си попио сам, стипсо једна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Петре сад си и еволуциониста? Iluminati su mi dali bonus zato sto sam ga konvertovao. 0442_feel greengrin 4chsmu1 Сву кока колу си попио сам, стипсо једна! Stas kad si ti ceo dan svirao Buzuki kad je bilo goscenje nisi hteo da dodjes u lozu. A znas da nam je zabranjeno da iznosim Koka Kolu iz loze. 0442_feel smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Петре сад си и еволуциониста? To sam od pre godinu i po dana. Шта ли ћеш са 30 да будеш,кад си тако млад већ постао еволуциониста? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Петре сад си и еволуциониста? Iluminati su mi dali bonus zato sto sam ga konvertovao. 0102_laugh :bla: Дај конвертуј и мене.Који ти је програм? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Петре сад си и еволуциониста? Iluminati su mi dali bonus zato sto sam ga konvertovao. klapklap :mad: 4chsmu1 Дај конвертуј и мене.Који ти је програм? http://teorijaevolucije.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Петре сад си и еволуциониста? Iluminati su mi dali bonus zato sto sam ga konvertovao. greengrin greengrin 4chsmu1 Дај конвертуј и мене.Који ти је програм? http://www.zadecu.com/ пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Аквилио и Мрачњак хвала на линковима,погледаћу то. Јел проблем да ми кажете на форуму ко је овако еволуциониста,а ко је креациониста? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Аквилио и Мрачњак хвала на линковима,погледаћу то. Јел проблем да ми кажете на форуму ко је овако еволуциониста,а ко је креациониста? Jes da znamo sto sta o nauci ali zato nemamo kristalnu kuglu da vidimo ko je sta. greengrin greengrin 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Аквилио и Мрачњак хвала на линковима,погледаћу то. Јел проблем да ми кажете на форуму ко је овако еволуциониста,а ко је креациониста? Jes da znamo sto sta o nauci ali zato nemamo kristalnu kuglu da vidimo ko je sta. greengrin greengrin 4chsmu1 Не разумем се у те ствари баш посебно.Пошто видим да сте два табора и да једне друге прозивате.Па сам мислио да можда знаш ко се како изјаснио?На то сам мислио. Ако немате кристалну куглу имате бар Мрачњакову кристалну главу,ако може она нешто да помогне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Da bi dobio taj podatak moras prvo da se svrstas... "Je li decko... ciji si ti? Nas? Ili... njihov?!" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Хахах не лупај.Ја сам ничији хехе,шалим се. Да ли стварно мислиш да је мене са 18година колико имам сад,занимала еволуција,док нисам видео аквилија да пише знао сам само површно о томе. Тако да молим информације.Кад проучим боље и једну и другу страну,рећи ћу за коју се залажем! Поштено... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Хахах не лупај.Ја сам ничији хехе,шалим се. Да ли стварно мислиш да је мене са 18година колико имам сад,занимала еволуција,док нисам видео аквилија да пише знао сам само површно о томе. Тако да молим информације.Кад проучим боље и једну и другу страну,рећи ћу за коју се залажем! Поштено... greengrin За пола године ћеш постати већи еволуционистички фанатик од малог Петра greengrin Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука