Милан Ракић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Живи и здрави били! Лидија Миленковић, Драшко, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Најискреније, од срца, похвале и жеље и честитке...и тако то...све најлепше, Лиди, Џесики и Драшку. Пг, Лидија Миленковић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ето нама лепе вести Пг, JESSY, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 А колико је коме од вас година брака? Мислим, ако желите рећи! 27 година. Давно беше 1986. Биљана, Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 У сваком случају,честитам,спец мојој генерацији Лидији... Свима се захваљујем на честиткама и добрим жељама Генерацијо, :bendoff: од свег срца. Пг је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Хвала Лидо , предухтрила си ме Ко пре теми, његова тема :bleh: Пг, JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Srecno svima, pa da lepo docekate i zlatnu godisnjicu! :aplauz: Лидија Миленковић, Драшко, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 JESSY i Draško se venčali? ) ) Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Па шта радим ја са њима у комбинацији ??? pa ti si nam kuma...... ) Млађони, Драшко, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 pa ti si nam kuma...... ) 12:smeha: dobra kombinacija Пг, Драшко, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Честитамо Оби, многаја љета! Шта имаш да изјавиш за ЖРУ? NovoIme, Зорица Бубало, nana and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Meni bi bilo neprijatno da sam na njegovom mestu. pa to je privatna stvar bre Nikola. YOKA and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 obi-wan and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Честитамо Оби, многаја љета! Шта имаш да изјавиш за ЖРУ? Ljudi, zen`te se i udajite, nemate pojma kol`ko je to dobro... nana, Natasa., Arsenija and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Meni bi bilo neprijatno da sam na njegovom mestu. pa to je privatna stvar bre Nikola. E, ma nisam ti ja nesto od ti` stidljivih. Volim da sa dobrim drustvom podelim nesto stvarno dobro. Ja sam, doduse, mislio da to uradim samo na statusu, ali nemam nista protiv i ovakve prijateljske teme... Ненад Р., NovoIme, feeble and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука