Ignjatije Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 ДА! :0442_feel: lab_man and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Да, хвала Господу. Nektarija* and lab_man је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Трива Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Наравно, као и већину Литургија. Зашто сам себи безразложно давати епитимију!? На здравље и спасење свима! Nektarija*, Иван Ивковић and lab_man је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 јесам... слава Богу :bendoff: Иван Ивковић, lab_man and Nektarija* је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Причешћујем се често, па сам и сада у недељу, јер сам била спречена у суботу,на Сретење. Наш форум ми је много помогао да почнем да се причешћујем мимо главних постова, једном, два пута годишње. Слава Богу и Пресветој Богомајци. Nektarija*, Иван Ивковић, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Hvala Gospodu da, na Sretenje... :bendoff: Sledeći put na Teodorovu subotu, ako Bog da... :good2: bgpj, мирођија and Nektarija* је реаговао/ла на ово 3 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Наравно, као и већину Литургија. Зашто сам себи безразложно давати епитимију!? На здравље и спасење свима! Такође! Мено се још допада да причешћем сматрам сваку молитву, свако изговарање Његовог имена... Наравно, то не носи пуноћу заједничарења као кад личним присуством/чулима вршимо свету Евхаристију али је ипак то, бар у некој мери... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Volim da idem u crkvu jer se tamo osećam veoma prijatno ali...nisam se pričestio ja to ne volim da radim to radim svaki dan kada se molim , molim i Boga da mi oprosti, tu sveštenik ne odlučuje već Bog. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Volim da idem u crkvu jer se tamo osećam veoma prijatno ali...nisam se pričestio ja to ne volim da radim to radim svaki dan kada se molim , molim i Boga da mi oprosti, tu sveštenik ne odlučuje već Bog. Извини, баш не разумем шта си рекао. Да ли си се икада причестио до сада? Да ли си православан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Ja prvi put bejah, u Nedelju što je za nama. Иван Ивковић, @RADA, lab_man and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Извини, баш не разумем шта си рекао. Да ли си се икада причестио до сада? Да ли си православан? Da pravoslavac. Znaaaam da je obaveza kako nalažu crkvene instutucije ali... Jednom ali su me drugi naterali bio sam dete, pa ne znam to mi je malo... Ma kao da nisam Jednom kao ni jednom NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Da pravoslavac. Znaaaam da je obaveza kako nalažu crkvene instutucije ali... Jednom ali su me drugi naterali bio sam dete, pa ne znam to mi je malo... Ma kao da nisam Jednom kao ni jednom sta je to smesno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Извини, баш не разумем шта си рекао. Да ли си се икада причестио до сада? Да ли си православан? U stvarnosti nije nemarnost, ima i nekih ličnih stvari od pre krštenja, to je prevazidjeno ali ostao je gorak ukus...Mislim da čovek treba da svaki put na pričest ode spreman i dušom i telom. Znam mnogo ljudi u mojoj okolini koje ne osuđujem, ali znam da se pričešćuju svako malo iaoko imaju podosta , rekao bi moj deda, putra na glavi. No to nema veze sa mnom, kada budem spreman pričestiću se svakako jeste bitna stvar za svakog vernika. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 да,,,,,!!!!!!!!! а ви....? Драшко, Nektarija*, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Често се постави то питање баш кад је неки велики празник,па још ако је и црвено слово,као да се потенцира да има важнијих разлога за причешће од самог причешћа. Онима који јесу,на вечну радост Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука