Драган Јашић Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Био сам на Литургији али сам узео само нафору . Нисам се осећао спремним за причешће . Booba је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 :mad: :mad: :mad: dada dada Цитат Био сам на Литургији али сам узео само нафору . Нисам се осећао спремним за причешће . jesam B) prstgore slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Ова тема отворена да лупате чежњу нама из Епархија у којима нема причешћа ван великих постова? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 31, 2011 Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Цитат Ова тема отворена да лупате чежњу нама из Епархија у којима нема причешћа ван великих постова? Nesto mislim, mi smo vjerovatno u vecini, a oni reformisu tu praksu odozdo... Bar kad su postovi pustaju nas da prilazimo prema nasoj volji i savjesti... Kod nas je Pricesce lijek, a kod njih preventiva... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Da t4431 t4431 t4431 0442_feel 0442_feel 0442_feel slava3 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Ма наравно :group111: slava3 319.gif 0442_feel ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 slava3 Pričestila se , ali đavo nije mirovo pa sam stalno pogled bacala ispred sebe na ženu koja je imala haljinu poviš koljena , golih rukava i pripijena uz tijelo oprosti mi Gospode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Neven Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Danas sam se i ja pricestio. Slava Bogu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 slava3 takođe 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 ааааааааааааааааааау од када је био задњи пост на овој теми као да се нисмо причестили до сада хехехехе... Богу хвала и овог пута сам се причестио bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Септембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2011 Zaista mi nije jasno zasto neki monasi i svestenici forsiraju da se pred svako pricesce posti 5,6 da na na vodi kad ni oni sami to ne rade.Ne postoji odluka kano na i vaseljensih sabora da je post uslo za pricesce,u postu jeste ali zasto mora da bude i u mrsu?Ako sve stenik ili jeromonah koji treba da prednjaci u vrlinama u odnosu na mirjane pa i u postu moze u subotu da mrsi au nedelju da sluzi liturgiju i da se pricesti zasto onda ni mirjanin ne bi mogao?Na svetoj gori od poklonika koji zele da se priceste van posta uslov je samo da bude posna vecera,znaci ne trazi se visednevni post.Druga je stvar ako neko ima smrtni greh.Nije osnovni uslov za pricesce da li se postilo ili ne nego je uslov da se ne cine smrtni gresi koji mogu da budu prepreka za pricesce.Uostalom postoje i trapave sedmice kad je crkva zabranila post. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 16, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2011 Naravno 0442_feel slavabogu Oglo је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 16, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2011 да Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 16, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2011 JESAAAAAAAAAAAAAAAM Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2011 јесам данас, а и сутра ћу sleki, Sophrosyne and JESSY је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука