Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

па и не баш :)))

немам тај осећај да је пропуштена литургија трагичан догађај или бар негативан

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

па и не баш :)))

немам тај осећај да је пропуштена литургија трагичан догађај или бар негативан

Све док није више од три недеље без ваљаног одговора ( уп.св. Василије Велики) слажем се...

Помислио сам: био на Литургији а није се причестио, биће да је мука нека...коју носи с осмехом на лицу...

Праштај...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Наравно, као и већину Литургија. Зашто сам себи безразложно давати епитимију!? ;)

На здравље и спасење свима!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

јесам... слава Богу :bendoff:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Причешћујем се често, па сам и сада у недељу, јер сам била спречена у суботу,на Сретење.

Наш форум ми је много помогао да почнем да се причешћујем мимо главних постова, једном, два пута годишње.

Слава Богу и Пресветој Богомајци.

Подели на овим сајтовима

Hvala Gospodu da, na Sretenje... :bendoff:

Sledeći put na Teodorovu subotu, ako Bog da... :good2:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Наравно, као и већину Литургија. Зашто сам себи безразложно давати епитимију!? ;)

На здравље и спасење свима!

Такође! Мено се још допада да причешћем сматрам сваку молитву, свако изговарање Његовог имена... Наравно, то не носи пуноћу заједничарења као кад личним присуством/чулима вршимо свету Евхаристију али је ипак то, бар у некој мери... molimoli

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Volim da idem u crkvu jer se tamo osećam veoma prijatno ali...nisam se pričestio  ja to ne volim da radim :( to radim svaki dan kada se molim , molim i Boga da mi oprosti, tu sveštenik ne odlučuje već Bog.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...