И.стојковић Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Божијом вољом и милошћу, Причестих се у Недељу (Св.Јоаникије 1.патријарх српски) на Острогу, у петак о празнику Рождества Пресвете Богородице у Ариљу, у храму посвећеном Св.Ахилију, а јуче (Св.Јоаким и Ана) и данас у Недељу у свом парохијском храму поосвећеном Св.цару Лазару, на Звездари у Београду. Слава и благодарење Богу на овим даровима. Mironosica, Nektarija* and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Извињавам се за црвену боју (штаћу кад је волим)!!! Причестих се и јуче и данас.Слава Богу. Олимп and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 dada slavaaa bliss jeeee Nektarija*, Олимп and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 jesam jutros.... slava Bogu Nektarija*, Драшко, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Јесам и јутрос,хвала Богу би доста вјерних на причешћу јутрос за разлику од суботе кад сам била једина.Као на оној Моцартовој анимираној креацији . Nektarija*, w.a.mozart and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 нисам није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 Da, da 4869 Natasa. and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 nisam није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 нисам nisam Zbog ovoga ce te cimati znas vec koja ekipa u znas vec kojim rasrpavama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 Zbog ovoga ce te cimati znas vec koja ekipa u znas vec kojim rasrpavama. samo nek udare Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 И јуче, а и данас, Богу хвала srcee isus-sinai Nektarija* and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 samo nek udare Ko tebe klevetom ti njega prorockim postom. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 14, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 И јуче, а и данас, Богу хвала srcee isus-sinai Такође!!! Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 даааа!!! на дан моје омиљене светитељке... slavabogu bighugbighug Nektarija* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Причестих се данас. А причестио се и један комшија. Прво ме питао да ли може да се причести ако пости среду и петак. Сад шта ту рећи, кад нема контакта са свештеником нити се исповеда. Рекох му да пита попа али да вероватно може. И отишао да се причести и долази касније и каже: Имам тешко болесног рођака па сам се хтео причестити за њега, за његово здравље... Nektarija* and Баба је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука