Milan Nikolic Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Јутрос сам јео ,,Хлеб који сиђе с неба''. 0409_feel Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 значи било је :group111: :group111: :group111: са ХРИСТОМ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 ништа фенси, баш било празњикаво на почетку, из неког разлога је гомила људи каснила, онако мирна Литургија у почетку, а мени баш било некако лепо, баш сам био срећан :0104cheesy: после се напунило полако, само се четвртина људи причестила, додуше пун аутобус је отишао у један манастир на Литургију из парохије ... и ЈЕСАМ се причестио, дошло ми да ђускам :0104cheesy: :0104cheesy: :0104cheesy: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3337.msg169621.html#msg169621 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Е на жалост овамо где сам ја свештенство , хајде да будем прецузнији , већи део свештенства негодује што се одлази у околне манастире и један од свештеника је веома критички расположен по питању честог или чешћег причешћавања тако да смо једном приликом пред саме причести тај свештеник је изнео критички став да није добро тако стално се причешћавати а односило се на неке појединце где смо се сви онако међусобно погледали и такава критика нам је била веома чудна .дај им мало да се образују ...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6097.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Јесам. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 кад је пост ОБАВЕЗНО СВАКИ ПУТ кад сам на Лит., а ван поста како кад скоро па на сваку Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 molimmmmm 0705_read 319.gif dancedance Bogorodicaaaaaa Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 Јесам, Богу хвала!!! Надам се да ми неће бити на осуду... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 ЈЕСАМ hvala dancedance 0705_read 319.gif crvenilo molimmmmm клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 ЈЕСАМ hvala dancedance 0705_read 319.gif crvenilo molimmmmm На здравље и на спасење! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 I ja i ja i jaaaaaaaa dancedance Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 I ja i ja i jaaaaaaaa molimmmmm И теби, на здравље и на спасење! dancedance Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 13, 2010 Пријави Подели Написано Јун 13, 2010 I ja i ja i jaaaaaaaa 319.gif И теби, на здравље и на спасење! dancedance Daj Boze... molimmmmm 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 Nazdravlje svima!!!Ja nisam,da Bog da da se pricestim bar jednom do kraja ovog posta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 jesam 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука