Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

On 8. 11. 2014. at 11:48, Нифада рече
Често се постави то питање баш кад је неки велики празник,
sada to nije slucaj....ranije smo mnogo cesce otvarali tu temu......upravo radi podsecanja...kao sto postoji i tema ''dolazite sutra na liturgiju''.....dakle samo radi podscecanja.....podrazumeva se da redovno idemo na liturgiju i da se redovno pricescujemo..... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 14:57, JESSY рече

sada to nije slucaj....ranije smo mnogo cesce otvarali tu temu......upravo radi podsecanja...kao sto postoji i tema ''dolazite sutra na liturgiju''.....dakle samo radi podscecanja.....podrazumeva se da redovno idemo na liturgiju i da se redovno pricescujemo..... :)

Slažem se... Samo, ja nisam, nažalost... Što mi reče jedan bratić: zapitaj se kako je Hristu kad se ti ne pričestiš.  :(

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

da....... :sunce: :sunce: :sunce: , a vi....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

U nedelju 20.12.-jaaakooo blaaag Gooospoood Booog naaaas :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce: :sunce:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

J

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ја ако Бог да сада у недељу.

Нисам смела пре, никада се нисам више смејала него ових недеља , на форуму. Бог да опрости. :sunce: .

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2015. at 13:55, rapsodija u plavom рече

Ја ако Бог да сада у недељу.

Нисам смела пре, никада се нисам више смејала него ових недеља , на форуму. Бог да опрости. :sunce: .

Je li se to vodis onim podsetnikom za ispovest od 1023 pitanja?

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2015. at 14:02, feeble рече

Je li se to vodis onim podsetnikom za ispovest od 1023 pitanja?

Наравно ја сам у подвигу, нит сам достојна нит још удостојена.

Даће Бог ове недеље..... :sunce:  

Подели на овим сајтовима

On 22. 12. 2015. at 14:07, feeble рече

Па да, нашао сам под тачком 758. 

758. Смејала сам се огорчености других.

Овде има ако још коме треба :)

:unbelieveble:  шта је ово леба ти?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...