w.a.mozart Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 nisam Биљана је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 nisam Мислиш: нисам ( "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 па и не баш немам тај осећај да је пропуштена литургија трагичан догађај или бар негативан Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 па и не баш немам тај осећај да је пропуштена литургија трагичан догађај или бар негативан Све док није више од три недеље без ваљаног одговора ( уп.св. Василије Велики) слажем се... Помислио сам: био на Литургији а није се причестио, биће да је мука нека...коју носи с осмехом на лицу... Праштај... w.a.mozart and Rašo је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 ma kakvi, izvini ti što nisam bio precizan :bendoff: Јанко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Jesam,davno! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Ја сад у суботу. :icon_pop: Nektarija* and lab_man је реаговао/ла на ово 2 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 ДА! :0442_feel: lab_man and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Да, хвала Господу. Nektarija* and lab_man је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Трива Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Наравно, као и већину Литургија. Зашто сам себи безразложно давати епитимију!? На здравље и спасење свима! lab_man, Иван Ивковић and Nektarija* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2013 јесам... слава Богу :bendoff: Иван Ивковић, lab_man and Nektarija* је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Причешћујем се често, па сам и сада у недељу, јер сам била спречена у суботу,на Сретење. Наш форум ми је много помогао да почнем да се причешћујем мимо главних постова, једном, два пута годишње. Слава Богу и Пресветој Богомајци. lab_man, bgpj, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Hvala Gospodu da, na Sretenje... :bendoff: Sledeći put na Teodorovu subotu, ako Bog da... :good2: Nektarija*, мирођија and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Наравно, као и већину Литургија. Зашто сам себи безразложно давати епитимију!? На здравље и спасење свима! Такође! Мено се још допада да причешћем сматрам сваку молитву, свако изговарање Његовог имена... Наравно, то не носи пуноћу заједничарења као кад личним присуством/чулима вршимо свету Евхаристију али је ипак то, бар у некој мери... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Volim da idem u crkvu jer se tamo osećam veoma prijatno ali...nisam se pričestio ja to ne volim da radim to radim svaki dan kada se molim , molim i Boga da mi oprosti, tu sveštenik ne odlučuje već Bog. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука