Phoebe Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 Ne kasnim. Desilo mi se nekoliko puta,davno. Ali,što se tiče posla,imam običaj da izađem malo ranije. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 Не волим кашњења, поготову туђа! Признајем, каснила сам на посао док сам била млађа, али то је било кнап долажење или свега пар минута кашњење, али више не. Иначе, на договорено виђање- не, то ми је баш безевезе, да те неко чека, јер ни сама то не волим. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 Управо сада, AnaLaz рече Не волим кашњења, поготову туђа! Признајем, каснила сам на посао док сам била млађа, али то је било кнап долажење или свега пар минута кашњење, али више не. Иначе, на договорено виђање- не, то ми је баш безевезе, да те неко чека, јер ни сама то не волим. И то сам каснила у оне баш ране јутарње смене које почињу од шест. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 Ne, uvek dolazim na vreme, cak i nesto ranije. Sad, imao sam mali problem, ono, treba da se nadjes sa nekom devojkom, pa,......ono, muskarac treba malo da zakasni, ( valja se ), .....pa, sam bio u dilemi, sta da radim, tada...... , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 Nazalost, stalno kasnim. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 Kasnjenje je nepostovanje! odredis prioritete i postujes to i nema kasnjenja ni izgovora. Јелена М. and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara Ristić Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 Nisam, sklona sam da dođem pola sata ranije da bih ispoštovala tuđe vreme. Imam fobiju od kašnjenja. Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 пре 1 сат, Tamara Ristić рече Nisam, sklona sam da dođem pola sata ranije da bih ispoštovala tuđe vreme. Imam fobiju od kašnjenja. Јесам. Склон сам да дођем 10мин касније да бих испоштовао другог да буде први. Имам фобију од досађивања док чекам неког. ines, Tamara Ristić, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 Nisam sklona da kasnim, ranije uvek dolazim. Kad neko kasni,a ja ga čekam, e tu se treniram strpljivosti i toleraniciji ...nadam se, da sam uznapredovala u tome, moram pitati okolinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука