Sudija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 па ок, али то је већ виша сила.....то може да се повремено дешава..... U Bg mnogo toga zavisi od GSP,ja sam npr.mogao doći na fax ili trening ili sastanak pola sata ranije ili pola sata kasnije pri tome provodeci od 15 do 30 min cekajuci bus,tu su naravno i saobracajne guzve koje znaju biti kao one iz filmova,ili npr kad saobraćajci reše malo da regulišu saobraćaj pa naprave još veću gužvi,ili kad u Bg padne mala kišica pa nastane krkljanac u saobraćaju ko bombe da padaju.I kad sve to znaš i neko kasni,šta da kašeš.... Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ma, ljudi, ovi moji stalno kasne i ne mogu da se naviknem i ne mogu da uracunavam i predvidjam njihovo kasnjenje i ne mogu da ih cekam da se spremaju... To mu dodje k'o ono kalo na voce i povrce sto se uracunava u trgovini... Sta da radim kad me to nervira? Ponekad dobijem napad besa, a nekad pocnem unapred da se nerviram, Kakav je to poremecaj ?Mislim, njihov. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Znate kako se kaže-Kasno Marko na Kosovo stiže..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 .I kad sve to znaš i neko kasni,šta da kašeš.... naravno, sa tim se u potpunosti slazem....znam ja vrlo dobro kako funkcionise saobracaj u Bg....ali, u pitanju su ljudi koji UVEK kasne...i kad nema guzve i kad je lepo vreme......itd. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ma, ljudi, ovi moji stalno kasne i ne mogu da se naviknem i ne mogu da uracunavam i predvidjam njihovo kasnjenje i ne mogu da ih cekam da se spremaju... To mu dodje k'o ono kalo na voce i povrce sto se uracunava u trgovini... Sta da radim kad me to nervira? Ponekad dobijem napad besa, a nekad pocnem unapred da se nerviram, Kakav je to poremecaj ?Mislim, njihov. pa i ja to pitam..... 0110_hahaha ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 U pitanju je nepoštovanje, samoljublje i naravno zloupotreba nečije dobre volje a i vremena. Uvijek ista objašnjenja i opravdanja. Ne dajem takvim ljudima previše prostora. Jednostavno, bez puno priče, završimo saradnju. apsolutno se slazem! mislim da se sada ne ponavljamo :good2: "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Mislim da je to moja jako izrazena osobina. 4chsmu1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Kakav je to poremecaj ?Mislim, njihov. Ништа се не брини, сад ће "форум доктори", методом copy/paste одредити и дијагнозу и прописати терапију! Стрпи се мало! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha javor је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 ...поставивши ово питање нисам мислила на случајна кашњења која се повремено дешавају, због рецимо, више силе....питање се односи на људе који увек касне.....било шта и било ко да је у питању.... једноставно они никад не могу да стигну на време..... ...да ли и ви спадате у ту категорију....? ....шта мислите, да ли је то само непоштовање другог или неки озбиљнији поремећај.....? . imam par takvih ljudi koju UVEK i SVUDA kasne. i ni najmanje se ne potresaju zbog toga. lično, izuva me iz kože ta osobina. sa njima ne planiram nikakve poslove. moji kontakti sa njima se svode na neformalno druženje (na koja, naravno, kasne) gde se neću potresati što kasne. razumem da se dogodi gužva u saobraćaju, sudar, nekad se zaboravi na vreme ali uvek kasniti, to zaista ne razumem. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 па није то решење...... Може бити решење. Ако тој особи кажеш да не касни, а она увек касни, онда се може применити тај корак. Ако закажеш да се нпр. видиш са том особом пола сата пре него што си прво мислила, нпр у 8:30 уместо у 9:00, а ти долазиш у 9ч. ако касни пола сата и она ће стићи у време које ти одговара, а ако дође раније и да ти примедбу кашњења ти јој реци зашто си померила време. Тако ће јој на мало другачији начин допрети до свести да теби смета њено кашњење. Мора се некако реаговати ако ти је важно! Ако ти није важно, онда нек касни! Arsenija and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ako spadate u osobe koje redovno kasne na posao, dogovorenu kafu s prijateljima, trening ili slično,...Originalno objavljeno na stranici www.svet.rs/planeta/ima-li-leka-za-ruznu-naviku-kasnjenje © svet Ima li leka za ružnu naviku – kašnjenje?... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Написаћу шта мислим за пола сата, не могу да стигнем сад. Извињавам се. JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 On 23.7.2013. at 23:22, Juan Valdez рече Написаћу шта мислим за пола сата, не могу да стигнем сад. Извињавам се. и закасни читаве 3 године Ненад Р., Војвода7 and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Ја волим полако, на тенане па макар и закаснио . Могу и данас да завршим, али ако то одложим за сутра, урадићу са већом пажњом и квалитетније. Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 3 minutes ago, Ненад. рече Могу и данас да завршим, али ако то одложим за сутра, урадићу са већом пажњом и квалитетније. А, тек прекосутра.....биће беспрекорно ! Биљана and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука