Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 ја мислим да је стравично да човек дође у ситуацију да цела Србија и шире ''сазна'' овако нешто о некоме, а да тај не може да дође у ситуцију да се подједнаким маркетингом одбрани или оправда или само и каже нешто на задату тему. па још приде и да му овако безочно утичу на фамилију, цео комшилук у селу где живи и службу Богу даје, а и около да се испирају уста човеком кога никад у животу уживо ни погледали да бруји цела Србија о томе. па онда те људи зову цео дан без престанка, жена ти трчи преко пола Србије да се врати кући са ко зна каквим мислима у глави, фамилија у паници, владика зове, браћа у мантији и Христу те зову да виде о чему се ради, комшилук те гледа новим очима као да си с марса слетео малопре међу њих и отео им сву децу. заиста, нема тих речи да опише колико и шта једна а3 страница може да направи, чак само летимичним погледом, у животу једног човека. и не само то, него целогодишњи пројекат једним ударцем да евентуално нестане, а живот уложен у нешто развејан на ветру, можда и брак да страда и ко зна шта све да ти се деси. ово је до крајње мере дегутантно и узнемирујуће толико да може у секунди да ти промени живот из корена. не-за-мис-ли-во. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Оче, ви већ све знате, доста тога је и написано, тако да нема потребе да и ја то пишем. Јако ми је жао што вам се тако нешто уопште и догодило. Желим само да се придружим великој групи људи која је препознала ваш труд и рад и која вас веома цени и молим се да ваше огромно искушење заједно са својом породицом што пре пребродите. Нека 0442_feel и Bogorodicaaaaaa буду непрестано уз вас... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 сад сам идела све ово од данас. Падох у несвест!!!! Каква камапња против цркве. Ужас. Кад само помислим како све то стоји на трафици, на извол`те, деца гледају, родитељи купују и цокћу уз обавезан коментар:"Па лепо ја кажем да ус ти попови, бла,бла..." Еееј државо! ПОДРШКА оче Иване! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 ma ...... ih izvinjenje! Čovjeka do ludila dovedoše, e sada oprosti svečeniče oče ili kako već!Treba oprostiti ali uz odgovarajuću naknadu!A ako svečeniće nećete novac od te naknade , pa imate dosta sirotinje, njima bi taj novac valjao !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 сад сам идела све ово од данас. Падох у несвест!!!! Каква камапња против цркве. Ужас. Кад само помислим како све то стоји на трафици, на извол`те, деца гледају, родитељи купују и цокћу уз обавезан коментар:"Па лепо ја кажем да ус ти попови, бла,бла..." Еееј државо! ПОДРШКА оче Иване! Оно што стоји је то да је човек на снимку свештеник. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 сад сам идела све ово од данас. Падох у несвест!!!! Каква камапња против цркве. Ужас. Кад само помислим како све то стоји на трафици, на извол`те, деца гледају, родитељи купују и цокћу уз обавезан коментар:"Па лепо ја кажем да ус ти попови, бла,бла..." Еееј државо! ПОДРШКА оче Иване! Оно што стоји је то да је човек на снимку свештеник. Па да, то је написано. Зар не мислиш да је то кампања против клира, цркве...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Нисам видео снимак, али свако може да се обуче као свештеник... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Оче Иване! Сва подршка Вама и Вашој породици! '' После Великог Петка долази Васкрс!'' ( св.Владика Николај) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Нисам видео снимак, али свако може да се обуче као свештеник...imaš snimak cenzurisan na kurirovoj veb strani,ispod teksta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 подсети ме на онај виц о ''новохрватском'': ако је судија на српском, а судац на новохрватском - а ако је курир на српском, како онда иде на новохрватском? kisa клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 подсети ме на онај виц о ''новохрватском'': ако је судија на српском, а судац на новохрватском - а ако је курир на српском, како онда иде на новохрватском? kisa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 И мени је ова вест од раног јутра упропастила дан. Пресекла сам се када сам видела слику оца Ивана, и разбеснела када сам чула коментаре колега... Успела сам да им објасним ко је о. Иван, чиме се бави, како се озбиљно и предано даје својој мисији... Наравно, поверовали су ми... Али колико је оних који неће имати поред себе неког ко познаје, макар и само овим путем, оца Ивана, да стане у његову одбрану. Тачно је и то да ће се за широке народне масе већ сутра ово бити небитна тема, али сигурно је да ће оставити трага на многе. Неправда и лаж, просто боле. Није битна само клевета нанесена нашем уреднику, већ и сама прича о том другом оцу Ивану. Чак и да је тачна цела прича (ја никог не осуђујем нити ми пада на памет) то није добро за нашу Цркву, генерално. Доста тога је овде већ речено, не бих да се понављам, већ, ето, само да пожелим нашем оцу Ивану и његовој породици добро здравље и бистру главу а Господ ће већ све уредити како треба!!! И само још ово - Оче Иване, заиста, тужите их и ОДЕРИТЕ од новца, наплатите им тако добро да се науче памети..... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 видим да неки од вас нису прочитали цело саопштење које смо поставили, па вас молимо да се информишете детаљније. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8518.msg237981.html#msg237981 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 сад сам идела све ово од данас. Падох у несвест!!!! Каква камапња против цркве. Ужас. Кад само помислим како све то стоји на трафици, на извол`те, деца гледају, родитељи купују и цокћу уз обавезан коментар:"Па лепо ја кажем да ус ти попови, бла,бла..." Еееј државо! ПОДРШКА оче Иване! Pa , ako jeste neki pop to radio , zar treba kriti ? Zašto da ne znaju ljudi ? Naravno , ne "naš" Ivan , nego taj drugi ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука