sekastarča Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Много је тешко и тај тренутак ће да се враћа као трн... Жао ми је што све то требате да трпите и ви и ваша породица!!! И верујем да ће вам Господ дати снаге да устрајете у томе, да се не осврћете натраг, и да ће људима дати вид да виде колико је ваше трпљење и са колико снаге и љубави га носите! Држите се оче... И нека се све окрене на радост у :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Сви смо уз тебе Оче , попадију Драгану , малену Теодору и за све твоје ближње који кроз све ово пролазе! :mad: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Написали су извињење испод текста да су погрешили! Каква неодговорност и неозбиљност,пусте новине у јавност па се онда извињавају! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Оче Иване, тужите те новине и да се једном дозову памети. Грешке доктора се закпоавају а грешке новинара умножавају у милионе примјерака. Београдски графит Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 приметио сам да модератор Курирове странице одобри линк који се повремено појави и води на наш сајт и саопштење о деманту, па га обрише заједно са коментаром ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Колико год да је тешко у овом тренутку због овога, радујем се што сам се бар не тренутак удостојио да будем један од оних који страдају. Чудан је то осећај: тешко ти је да не може горе да буде када пмислиш ко све то може да прочита а опет радујем се што сам опет то ја. Хвала свима који су уз мене и моју породицу. "Држи свој ум у Аду и не очајавај" Најдивније је када се жалост преокрене у радост. Драги оче,мој супруг и ја смо искрено,свим срцем уз тебе и твоју породицу.Радуј се јер страдаш на правди Бога. Нека је Богом просто свима овима који мрзе на Цркву и слуге Божије. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Podrška bratu Ivanu, naJTEŽE JE KADA NEKOME NA OBRAZ UDARE! Brate ne znam što da su napisali kao musliman kroz moj dijalog stobom , nemoguće je da povjerujem!Hiljadu dokaza da donesu rekao bih:;Lažete, taj čovjek je daleko od toga! Brate svoj poso, pusti budale!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Оче, узми им сад једно 1000.000.000 евра одштете. То смеће треба забранити или економски уништити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 drž se oče,još si živ..... Sinan Sakic - Drz' se Mile, Jos si ziv PA POVIKA..... GDE STE TURCI... :mad: klapklap ČEKAMO IH klapklap SVI SMO UZ TEBE Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Оче, Исповедниче, издржите! Цео klapklap је уз Вас! :mad: http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Оче, узми им сад једно 1000.000.000 евра одштете. То смеће треба забранити или економски уништити. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Strasno! O.Ivane, nadam se da cete naci snage da isterate istinu na videlo. Ukoliko na bilo koji nacin mozemo biti od pomoci, znajte da na nas mozete uvek da racunate! Svako dobro od Gospoda i samo hrabro napred! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Oče Ivane, jedna molitva i za braću i sestre iz "Kurira". :mad: Ali bez obzira na to da im uzete denge. Molitva zbog njiovih duša, a tužba zbog njiove pameti. Ne može da se piše kuj ko oće. Svaka podrška i molitva za vas i porodicu vašu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Podrska ocu Ivanu 70zfof0qsamomolitva A za ove neka im Bog oprosti na gluposti, srebroljublju, lazima posto ne znaju sta cine. Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Купује се на трафици и НИСУ новине... КУРИР!!! Правда за Ивана! (Медо, шала!) Хеј, земљаче за воланом... B) . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука