Чунга Лунга Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Da mi ovo bude najveci problem u zivotu. Aleksandra_A, Milica Bajic, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Март 1, 2018 Пријави Подели Написано Март 1, 2018 Да будем сељанка са марамом на глави, са лепим шакама, што све зна, мудро ћути и гаји своје детенце упркос којечему... Goku, Milica Bajic, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 ....да разумем ћутање ћутањем својим.... Предраг М and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara Ristić Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 da razumem zlo i ljubomoru kod drugih.Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Да водим вести, али само бих отварала уста, док гледаоци вичу "ЋУТ! ШТА?! ЋУТ! ШТА?!" и напето појачавају тон до максимума. А онда заиста проговорим "Дођите...нећете се вратити". Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Желела бих, о желела бих ... ... да опет дође мај. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 За истински. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 о желела бих желела да имам ону магију да бацам муње ко Тим из Монти Пајтона Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 пре 3 минута, Milica Bajic рече о желела бих желела да имам ону магију да бацам муње ко Тим из Монти Пајтона E super, i ja bih želela da baciš jednu na mene i da nestanem zauvek! Baš bi mi prijalo! Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 пре 1 минут, ViktorijaV рече E super, i ja bih želela da baciš jednu na mene i da nestanem zauvek! Baš bi mi prijalo! Али зашто? Нееее Имам паметнија посла са тим ракетама веруј ми Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука