Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 :) ludi skroz jeste da je smeh vrhunski lek (iako lekar ne moze da napise recept) Биљана је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Да би нешто на форуму било оверено ,научно и морално признато,мора проћи кроз строгу контролу либерално-научно-атеистичиког конзилијума, јер ми смо најпаметнији , модерних схватања и биће онако како ми кажемо... Дакле не лечи ни Бог ни молитва,ни сурутка ни петролеј,лечимо ми ! За тебе, Зоске, имам повољно квантну удицу. Можеш да пецаш на две реке у исто време. А имам и хомеопатске мамце високе потенције. drvce, Sophrosyne, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 da ilustrujem koliko tesko moze biti uvodjenje neke novine u medicinu http://www.mojpedijatar.co.rs/sr/article/velikani-medicine-ignjac-filip-semelvajs/84 to je važilo nekada...sada na to dodaj EU i WHO smernice dobre proizvođačke prakse, smernice za ispitivanja, preklinička i klinička...znači ništa ispod 100-inak miliona evra... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ево, ја сутра отварам апотеку петројела. Врхунски квалитет, свеже издестилован (из руске нафте, испитане и препоручене од стране академика Георгија Антраценовича Хексанова са новгородског института за медицинску петрохемију) и потпуно чист. Управо пишем научни рад о позитивним дејствима, биће спреман сутра пре отварања. Уз купљена три канистера добијате хипернеутронску анти-хаарп кацигу за само 459 еура + ПДВ. odgovor nije u čistom petroleju, nego u nekoj komponenti (frakciji) koje ima u albanskom petroleju. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јун 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Rudolf Brojs R A K L E U K E M I J A I DRUGE PRIVIDNO NEIZLEČIVE BOLESTI IZLEČIVE PRIRODNIM PUTEM Pisma zahvalnih pacijenata Januar 1973. Upućena sam 12. februara 1970. godine u jednu univerzitetsku kliniku, u kojoj mi je ustanovljen tumor na levom bubregu. Snimili su bubreg, da bi prilikom operacije bili sigurni u lokaciju tumora. Zatim sam, radi operacije, upućena u urološku kliniku. Operisana sam 5. marta 1970; izvađen mi je bubreg sa velikim tumorom koji se posle analize pokazao kao maligni (zloćudan). 17. marta iste godine otpustili su me. Profesor je pozvao mog supruga da mu izloži stanje moje bolesti, uz napomenu da mogu očekivati još jednu godinu života. Kod kuće me je dalje lečio kućni lekar i rentgenolog, s tim što sam morala da primim 43 zračenja i svaki tri meseca da odlazim na rentgenska snimanja. 9. septembra 1971. godine lekari mi na levom plućnom krilu otkrivaju novi tumor. Operacija — odstranjeno levo plućno krilo. Boravak kod kuće pod lekarskim nadzorom. Maja 1972. otkrivaju mi tumor na desnom plućnom krilu. Preporuka za operaciju, ja odbijam. Slučajno saznajem za gospodina Brojsa i njegov način lečenja. On mi posle pregleda potvrđuje postojanje raka, ali mi pruža ujedno i veliku nadu da bih mogla ozdraviti za 42 dana. Tako sam primenila njegovu „totalnu terapiju". Međutim, i dalje sam bila pod kontrolom dvojice lekara. Posle četiri nedelje terapije gospodina Brojsa, otišla sam na pregled kod rentgenologa, koji je morao da utvrdi da se tumor povukao na veličinu zrna pirinča. Kad sam završila terapiju, posle nove četiri nedelje, ponovo sam otišla na rentgensko snimanje i tada je viđen samo još ožiljak. To je sve i lekarski ozvaničeno. — Ova žena se i danas, u 1980, odlično oseća. M. H., Friedrichshafen (SR Nemačka) Oktobar 1978. Maja 1971. godine podvrgao sam se operaciji donje usne. Prema atestu sa jedne univerzitetske klinike, pouzdano je ustanovljen rak. Posle toga primio sam 25 zračenja. Godine 1973. sve je krenulo ispočetka. Po mišljenju lekara, zračenja više nisu mogla pomoći. U proleće 1974. godine ponovo sam upućen na kliniku. U njoj je trebalo izvršiti radikalni operativni zahvat sa plastikom i presađivanjem, s tim što je u razmaku od po godinu dana trebalo izvršiti pet operacija. Osim toga, moram još reći da sam imao tri čvora na vratnim žlezdama i u samom vratu — i to je bio rak. 29. januara 1974. godine u 10 sati trebalo je da se izvrši prva operacija. U 7.30 saopštavam profesoru da ne pristajem na operaciju, posle koje bih morao da ostanem na klinici još godinu dana. Otpustio me je na moju sopstvenu odgovornost, veoma razočaran. Ukratko, otišao sam kod gospodina Brojsa, koji mi je preporučio svoju „totalnu terapiju", koju sam počeo primenjivati već posle nekoliko dana. Za vreme terapije osećao sam se odlično. Posle četiri nedelje pokazao se prvi uspeh. Posle pete nedelje moja usna je bila zdrava, a i čvorovi su nestali. NedeIju dana po završetku terapije ponovo sam počeo da radim, nikada se ne osećajući tako dobro kao tada, što je ostalo nepromenjeno i do danas. P.S., Isny/Allgau (SR Nemačka) Februar 1975. Januara 1963. godine moja majka se teško razbolela. Do tada je punih pet nedelja povraćaia sve što bi stavila u usta, a to je i onako bilo veoma malo — samo čaj i dvopek. Ono što je povraćala bilo je, uglavnom, pomešano s krvlju. Lekari koje smo hitno pozvali pretpostavili su rak, ali još nisu bili razmotrili mogućnost postojanja apscesa na gušterači (pankreasu). Pošto je njeno stanje bilo tako loše, da nije mogla biti transportovana na rentgensko snimanje, sve je ostalo na te dve pretpostavke, do kojih se došlo na osnovu simptoma. Lekari su od nje digli ruke, pošto bi oba oboljenja, po njihovim rečima, imala smrtonosan ishod. U očajanju obratila sam se gospodinu Brojsu, koji mi je savetovao da majku podvrgnem terapiji sa sokovima od povrća. Savet smo prihvatile i sprovodile terapiju tačno prema njegovim uputstvima. Već posle nedelju dana primetile smo malo poboljšanje; prvo se smanjilo povraćanje; osećale smo jasno da je pošlo nabolje. Posle četiri meseca, na čuđenje lekara, moja majka je potpuno ozdravila. Od tada majka svake godine primenjuje tu terapiju i posle svake se oseća izvanredno oporavljena, a naročito u pogledu srca. Ona je i danas živa, u 89. godini. K. L, Bludenz (Austrija) Februar 1973. Septembra 1972. godine na desnoj dojci otkriven mi je velik tvrd čvor. Naš kućni lekar mi je odmah dao uput za bolnicu radi operacije. Budući da sam znala za „totalnu terapiju" gospodina Brojsa, odbila sam operaciju i primenila „totalnu terapiju". Posle tri nedelje čvor je promenio oblik, a posle ukupno šest nedelja više se nije mogao pronaći niti osetiti. Moj kućni lekar je bio zadivljen uspehom. Rekao je da bi kod tako velikog čvora inače bila neophodna radikalna operacija. G. S., Wangen im Allgau (SR Nemačka) Januar 1973. Pre 23 godine trebalo je da se podvrgnem operaciji raka dojke. Pošto je moja majka umrla odmah posle operacije raka dojke, na operaciju nisam mogla da pristanem, iako mi je iz godine u godinu bivalo sve gore. Posle toga upoznala sam gospodina Brojsa koji mi je nakon iris-dijagnoze oprezno rekao da nešto nije u redu s mojom desnom dojkom. Više nije govorio jer je mislio da je previše rekao. Ukratko, kad sam mu rekla da sam svesna da imam rak na dojci, bilo mu je lakše i onda mi je predložio nešto što do tada još nije bio isprobao. To je bila terapija sa sokovima od povrća, koju je, doduše, do tada preporučivao samo obolelima od raka u želucu. Rekao je da sam ja prva koja će primeniti njegovu „totalnu terapiju" i da ne zna da li ću 42 dana moći da živim a da ne uzimam ništa osim sokova od povrća i čajeva. Bila sam prijatno iznenađena, jer sam se za vreme terapije odlično osećala, iako sam oslabila nekoliko kilograma. Posle 42 dana rak je iščezao i do danas nije bilo recidiva, a ja se odlično osećam. Ovu terapiju najtoplije bih preporučila svima obolelim od raka, kod kojih operacija više nema svrhe. Maria Nesensohn, Kirchgasse 12, Bludenz (Austria) .mislise. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 odgovor nije u čistom petroleju, nego u nekoj komponenti (frakciji) koje ima u albanskom petroleju. Аааа, тако дакле. Што не рече одма, сад ми је све јасно. Ово је тај молекул кога има у албанском петролеју и он заиста објашњава све. Извињавам се што нисам веровао. Crveni Baron, sqny and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Аааа, тако дакле. Што не рече одма, сад ми је све јасно. Ово је тај молекул кога има у албанском петролеју и он заиста објашњава све. Извињавам се што нисам веровао. jel je bitno da li je albanski ili nije... bitno je da je prirodan... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Битно је због састава. Само албански има онај горе молекул, Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Аааа, тако дакле. Што не рече одма, сад ми је све јасно. Ово је тај молекул кога има у албанском петролеју и он заиста објашњава све. Извињавам се што нисам веровао. Pricala mi tetka koja se razume, da su najbolji efekti ako se albanski petrolej uzimati intravenozno. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јун 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Како сам победила рак - Др Лорин Деј Breast Cancer Cured .mislise. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Одустајем од бизниса с петролејом. Оснивам нову грану алтернативне медицине - squeeziopathy и отварам прву на свету squeezing clinique. Squeezing breasts 'can stop cancer' A little squeeze may be all that it takes to prevent malignant breast cells triggering cancer, research has shown. Laboratory experiments showed that applying physical pressure to the cells guided them back to a normal growth pattern. Scientists do not envisage fighting breast cancer with a new range of compression bras, but they believe the research provides clues that could lead to new treatments. "People have known for centuries that physical force can influence our bodies," said Gautham Venugopalan, a leading member of the research team at the University of California in Berkeley, United States. "When we lift weights our muscles get bigger. The force of gravity is essential to keeping our bones strong. Here we show that physical force can play a role in the growth - and reversion - of cancer cells." The study involved growing malignant breast epithelial cells within a gel injected into flexible silicone chambers. This allowed the scientists to apply compression during the first stages of cell growth, effectively squashing the cells. Over time, the squeezed malignant cells began to grow in a more normal and organised way. Once the breast tissue structure was formed the cells stopped growing, even when the compressive force was removed. Non-compressed cells continued to display the haphazard and uncontrolled growth that leads to cancer. "Malignant cells have not completely forgotten how to be healthy; they just need the right cues to guide them back to a healthy growth pattern," said Mr Venugopalan, a doctoral student. The results were presented at the annual meeting of the American Society for Cell Biology in San Francisco. Izvor Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Ma kakvi....nista od te carobne formule.....Zna se da je ROSuO istina.... MAGNEZIJUM, MAGNEZIJUMmmmm je kljuc.....pa zna se da bodybilderi nikada nisu bolesni, pogotovo zato sto trljaju magnezijum, a tek powerlifteri pa oni za doktora ne znaju... http://youtu.be/iWvL6b0EIzk Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Одустајем од бизниса с петролејом. Оснивам нову грану алтернативне медицине - squeeziopathy и отварам прву на свету squeezing clinique. Ja se samo nadam da si ti zenu ubedio da je ovaj forum totalno nezanimljiv i da tu nema sta da se vidi. :D sqny and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Pricala mi tetka koja se razume, da su najbolji efekti ako se albanski petrolej uzimati intravenozno. I sa kecetom na glavi .... Јефимија Крунић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Pazi albansku medicinu .... petrolej .... nije ni cudo sto su stvorili onako uzvisenu kulturu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука