Jump to content

Дијагноза - карцином

ego

Препоручена порука

• Одговори 528
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Је л си ти то сад проширио списак "јединог решења". sHa_sarcasticlol  Трућаш без трунке савести са неке твоје умишњене висине.

Списак "једини прави лек" , по том твом принципу, је подучак заиста ал ме мрзи да набрајам чега сам се све наслушала за ових седам мојих година.

Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешну.Опрости што сагреших а ако је Воља Твоја помози и дај ми времена за покајање.Амин.

Just_Cuz_19  Sto nas narod kaze, pas laje a vetar nosi....  

Ako neka budala posustane, posumnja u budalaštine i ućuti, na njeno mesto stupa nova....

Izgleda da smo na Balkan došli idući za stokom. More nas je sprečilo da odemo u Afriku u koju smo se bili zaputili...

Budala ima mnogo. Konkurencija je ogromna...

Samo neki citati Matije Beckovica...

Подели на овим сајтовима

Just_Cuz_19  Sto nas narod kaze, pas laje a vetar nosi....  

Не играј се  самном на овај начин. Мој канцер је био ихихииии мета.   ....него одговори на моје питање .smesko.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Magarac ce isprovocirati jos banova. Zaustavite magarca.

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Magarac ce isprovocirati jos banova. Zaustavite magarca.

Нико да се није мако с места док ми не одговори!

Је л, а са чим  си ти,од овог приказаног (или не приказаног), лечиш ?...

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Pre nego što pogledam youtube snimke, ako možeš da mi odgovoriš unapred da znam za šta da se spremim. Da li su na snimcima, kao što je do sada bilo rekla-kazala ili možda nešto tipa onih IMA čestica uzmi ili što čisto sumljam da li se slučajno govori o nekom validnom istraživanju i dokazima (pod ovim ne mislim na one do sada korišćene rekla-kazala "dokaze" nego na one prave)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Нико да се није мако с места док ми не одговори!

Sve sto sam do sada napisao, pisem iz licnog iskustva koje sam imao sa svoja tri najrodjenija u porodici, ne zelim da iznosim koja ali radilo se o karcinomu grlica materice, rak pankreasa i karcinom jetre...

Zbog svega toga zeleo sam im pomoci, zaobici standardnu proceduru lecenja, trazio sam i citao o svemu i svacemu...

skoro godinu dana sam proveo po inostranstvu, stupajuci u kontakt sa pojedinim ne vladinim centrima za istrazivanje karcinoma, prvo iskustvo nam je bio Varumin iz Makedonije, posle toga amalgedin po preporuci dr. rosa, tecni cesium, semenke kajsije, brojsova djeta, pa onda dca, mms koji sam i licno koristio kao i cesium i amalgedin, cisto iz znatizelje i predostroznosti...onda smo nabavili petrolej koji je zaista ucinio cudo za manje od 40 dana....itd

I ne moze mi neko ko ne sabira dva prosta broja izlaziti na crtu zato sto ne zna ni sa kim razgovara....

Ovo je samo porodicni primer koji se odigravao nekih 7,8 godina unazad, toliko mi je i iskustvo, kasnije sam to podelio sa rodjacima, prijateljima i mnogima koji su me pitali i kada se kasnije proculo da su dijagnoze bile kod jednog da ce ziveti max 6 meseci a kada smo dosli na kontrolu i testovi pokazali da vise nicega nema, usledio je standardni odgovor da je njihova dijagnoza bila pogresna...i tako se desava sve do danas...

Подели на овим сајтовима

Pre nego što pogledam youtube snimke, ako možeš da mi odgovoriš unapred da znam za šta da se spremim. Da li su na snimcima, kao što je do sada bilo rekla-kazala ili možda nešto tipa onih IMA čestica uzmi ili što čisto sumljam da li se slučajno govori o nekom validnom istraživanju i dokazima (pod ovim ne mislim na one do sada korišćene rekla-kazala "dokaze" nego na one prave)

Ne znam zasto se nerviras? opusti se, ovo iovako nije namenjeno tebi, vec onome kome je zaista potrebno....

Ne znam zasto se nalazis prozvanim i imas potrebu da se tebi nesto dokazuje... a! ti si neki komicar ?   crossrc

Подели на овим сајтовима

Ne znam zasto se nerviras? opusti se, ovo iovako nije namenjeno tebi, vec onome kome je zaista potrebno.... Ne znam zasto se nalazis prozvanim i imas potrebu da se tebi nesto dokazuje... a! ti si neki komicar ?  

Pa i ja ovo upravo radim zbog onuh kojima je potrebno, da vidimo da li je stvarno tako kako pričaš ili ne da ne trpaju ljudi u sebe svakakva g...., ja nikome ništa ne dokazujem, jedino postoji neka procedura da bi se neki lek prihvatio ili ne, a ta procedura sigurno nije, rekla mi baba da joj je rekla drugarica, da se bratanac on njene jetrve tako izlečio.

A da li sam komičar, ne znam, samo pišem onako kako mislim, a ako da sam komičar misliš zbog sarkazma pa.....Link 

Подели на овим сајтовима

Ne znam zasto se nerviras? opusti se, ovo iovako nije namenjeno tebi, vec onome kome je zaista potrebno....

Ne znam zasto se nalazis prozvanim i imas potrebu da se tebi nesto dokazuje... a! ti si neki komicar ?   crossrc

Lepo te covek pitao... jel postoje neka naucna istrazivanja za tvoje tvrdnje?

Pominjao si nekr naucne institute. Ako nemas tako kazi.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

SRBIN OTKRIO LEK ZA RAK!

Senzacionalno!

Miloš Ninković napravio biljni preparat koji uspešno uništava tumor grlića materice. Efekat potvrdila i eksperimentalna laboratorija Onkološkog instituta !

milos-ninkovic.jpg?w=270&h=179Miloš Ninković, fitoterapeut koji se već 25 godina bavi istraživanjem biljnih vrsta, uspeo je da od njih napravi lek koji može da izleči rak grlića materice.

- Lek je napravljen za ciljno uništavanje ćelija raka grlića materice, a formulu koju sam pronašao testirala je eksperimentalna laboratorije Onkološkog instituta svim metodama koje su zakonski određene. Pokazalo se da je efekat koji lek ostvaruje na kancer 60 odsto.

„Uspeo je da obriše rak, da ga pojede“, tim rečima su mi se obratili lekari koji su vršili ispitivanja. Rekao sam im da želim da im dam recept da bi ga oni proizvodili za naše pacijente besplatno jer s tehnološke strane to nije komplikovano, a ni skupo. Ipak, rekli su mi da nemaju zakonsko pravo na to jer sve regulišu farmaceutske kompanije – priča Ninković i dodaje da je u Srbiji komplikovan postupak kojim neki preparat može da počne da se naziva lekom.

Iako nije uspeo da patentira lek u našoj zemlji, on nije odustao pa je na njegovoj bazi napravio preparat „si plus“, za koji je lakše pribaviti dozvolu za prodaju. On smanjuje rizik od pojave kancera dojke i reguliše probleme kod žena čiji su izazivači hormoni. Narednih dana će se naći u prodaji u apotekama „Magija bilja“.

Za sve dodatne informacije obratite se Si plus centru na brojeve telefona: 011/41 27 134 и 064/39 35 300

si-plus.jpg?w=270&h=179Amerikanci hoće da otkupe patent

Pošto kod nas nisu zainteresovani za kupovinu ovog patenta, Ninković je u pregovorima sa Amerikancima.

- Oni su spremni da ga otkupe jer im je jedino važno da proizvod bude 100 odsto prirodan. Ipak, ja bih mnogo više voleo da ga još neke dve godine zadržim ovde, jer će možda nešto uspeti da se promeni da ga oni kao lek kupuju od nas, a ne mi od njih.

Ogroman sam entuzijasta za našu zemlju jer je mnogo volim – objašnjava Miloš Ninković.

Ciste nestaju za 20 dana

„Si plus“ je potpuno prirodan preparat i deluje tako što aktivira imunosistem mlečnih žlezda i dovodi hormone u balans. Smanjuje rizik od kancera dojke, a sastoji se od sirupa koji se uzima dva puta dnevno po kafenu kašičicu i kreme koja se nanosi na kožu dojki.

Terapija traje oko 20 dana, a jedna tura je dovoljna da ciste potpuno nestanu – naglašava fitoterapeut Ninković.

http://zelenenovine.wordpress.com/zelena-apoteka/rak-sve-o-raku/srbin-otkrio-lek-za-rak/

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Nisam razumeo, je li covek hoce da stavi recept na Net da svima bude dostupan i da tako sabotira zle kompanije, ili hoce da se omrsi tako sto ce da se tali sa njima, a za nase dizdejstvuje satro dzabalesku?

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Nisam razumeo, je li covek hoce da stavi recept na Net da svima bude dostupan i da tako sabotira zle kompanije, ili hoce da se omrsi tako sto ce da se tali sa njima, a za nase dizdejstvuje satro dzabalesku?

Не верујем да ће да стави на нет. Колико видим жели да остави још 2 године да види да ли ће неко из Србије да откупи.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Па такооо, сад је јасно .Још да схватиш да  то и треба да остане у домену "моје лично искуство" а не да бомбардујеш и тврдиш да је једино решење.

Као што рекох:

Списак "једини прави лек" , по том твом принципу, је подугачак заиста ал ме мрзи да набрајам чега сам се ја све наслушала за ових седам мојих година.

.....

Мени никада нису рекли да је дијагноза била погрешна.Проверено у више клиника и лабораторија (маркери,биопсија..итд.)увек са готово идентичним резултатом и прогнозом.

Слава  Ти Боже, све Ти се може .Амин.

пс.Матија јест  написао много тога ал не мож да утиче надаље ко ће га и у које сврхе цитирати.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Не верујем да ће да стави на нет. Колико видим жели да остави још 2 године да види да ли ће неко из Србије да откупи.

. Rekao sam im da želim da im dam recept da bi ga oni proizvodili za naše pacijente besplatno jer s tehnološke strane to nije komplikovano, a ni skupo.

Nek se dogovori sa adminima, verovatno bi prihvatili da hostuju njegov recept za badava. Ako nece, ja cu da ga okacim na net, da ide za dzabe. Ko da ceka par godina, bolesni?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...