Jump to content

Препоручена порука

interesantan koncept kompromisa....

To je ono zarad mira  u kuci kad je celjad besna i nevaspitana...

Pa dobro,evo ja prihvatam da sam član grupacije koju  čeljadima nazivahu a neka sam i besan ali i dalje imamo  činjenicu da si ti u stvari 1. slagao da se izvinjavaš 2. to nazvao kompromisom.....

ako sam pogrešio negde,slobodno me ispravi

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Hoce li sad solomon kane da dobije opomenu za ove dvosmislenosti i uvrede na moj racun...

Nece naravno...

toliko...

Ти да ћутиш! Требао сам одавно да те дезинтегришем на атоме,али ти си још увек ту мојом милошћу,тако да не липтоматиши много,важи? ...него да се уозбиљиш и нормално разговараш са члановима форума,понеки пут да кажеш и нешто (недво)смислено и сви ће бити задовољни...или ћу ти ја бити страшни суд! facenew22222222

Брате, хајде мало да спустимо лопту према неистомишљеницима.

Нема потребе за овим.

Свака двосмислена мисао може да се погрешно схвати и доживи нама хришћанима то није циљ.

Уф!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Umesto da komentarisem ovo sto ste pisali, citiracu post koji je jupucen direktno meni:

pod hitno na lecenje , vidis da nisi normalan, ljutis se, podsmevas pomalo-a to tek sto pominjes za sta ti sluzi, daj, koga to zanima, cak iako te neko pita to je tvoja privatnost, intima, ne iznosi se sve, bljaaak, zato je izmedju ostalog i ono bljak, sta me briga kako to neko radi, posebno sto tu mozes naci izopacenja na gomili; to je tako degutantno i besramno=ruuuzno; zasto bi se koga normalnog to ticalo, pa imas tu svoju lepsu polovinu, zar ti treba jos nesto pored nje, uzivajte vas dvoje bez prisustva drugih i na tv-u ili cemu vec; bolest facenew22222222, duhovna bolest, to se leci

e, pa sacuvase nas necije molitve inace bi mozda i nas kamenovali 0110_hahaha, hvala Bogu i vama

Evo solomone, ovo cak i nije dvosmisleno vec itekako direktno i najvaznije nicim izazvano ...

Gde ti je komentar na ovo solomone? Gde je opomena za ovo medo?

Sram vas bilo zato sto ste licemerni... i to kazem nedvosmisleno!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

jao....  facenew22222222

video sam ovo juče ili pre 2 dana al sam mislio da će urednik srediti...  u pravu si...zaslužuje opomenu... i to roditeljsku

kirios 1. opomena

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Umesto da komentarisem ovo sto ste pisali, citiracu post koji je jupucen direktno meni:

pod hitno na lecenje , vidis da nisi normalan, ljutis se, podsmevas pomalo-a to tek sto pominjes za sta ti sluzi, daj, koga to zanima, cak iako te neko pita to je tvoja privatnost, intima, ne iznosi se sve, bljaaak, zato je izmedju ostalog i ono bljak, sta me briga kako to neko radi, posebno sto tu mozes naci izopacenja na gomili; to je tako degutantno i besramno=ruuuzno; zasto bi se koga normalnog to ticalo, pa imas tu svoju lepsu polovinu, zar ti treba jos nesto pored nje, uzivajte vas dvoje bez prisustva drugih i na tv-u ili cemu vec; bolest facenew22222222, duhovna bolest, to se leci

e, pa sacuvase nas necije molitve inace bi mozda i nas kamenovali 0110_hahaha, hvala Bogu i vama

Evo solomone, ovo cak i nije dvosmisleno vec itekako direktno i najvaznije nicim izazvano ...

Gde ti je komentar na ovo solomone? Gde je opomena za ovo medo?

Sram vas bilo zato sto ste licemerni... i to kazem nedvosmisleno!

Колико сам видео,Дејан јој је написао упозорење,зар не?

Подели на овим сајтовима

postoji roditeljsko skretanje paznje u okviru tog posta  od strane dejana i taj cin pozdravljam...

Ali arsini bi trebalo da se postave na istom rastojanju za sve...

Подели на овим сајтовима

кириос нема педигрирану историју као ти да перфидно вређа по форуму кориснике.

да си верник, одавно те не бисмо гледали овуда и то на трајној бази, буди захвалан што си неверник и што имамо далеко већу икономију према теби.

ето ти аршина који је двострук, ако баш желиш да знаш.

жена има пуно право да буде саблажњена на твоје писање и да га изрази, само не овако грубо и упозорена је. што се тиче реакције, ја сам и реаговао, само што је Дејан написао.

не покушавај да се пренемажеш како си угрожен, ионако си у стању да се претвараш и лажеш да би постигао шта год си наумио, већ си то једном показао.

Подели на овим сајтовима

кириос нема педигрирану историју као ти да перфидно вређа по форуму кориснике.

да си верник, одавно те не бисмо гледали овуда и то на трајној бази, буди захвалан што си неверник и што имамо далеко већу икономију према теби.

ето ти аршина који је двострук, ако баш желиш да знаш.

жена има пуно право да буде саблажњена на твоје писање и да га изрази, само не овако грубо и упозорена је. што се тиче реакције, ја сам и реаговао, само што је Дејан написао.

не покушавај да се пренемажеш како си угрожен, ионако си у стању да се претвараш и лажеш да би постигао шта год си наумио, већ си то једном показао.

I vama je ovaj medin post OK?

Dodje covek i izvredja me samo na osnovu toga sto ima vlast na forumu i zna da mu niko ne moze nista...

Hriscanski nema sta...

Подели на овим сајтовима

I ti si u stanju da prosipas maloumnosti po temama pa te ja ne vredjam zbog toga... Nikad! (osim sad, al sad se ne racuna jer ti samo vracam uvredu)

Подели на овим сајтовима

A posto vidim da ste kirios ipak dali opomenu onda je fer da je i meni vratite...

Eto cisto da znate da ja ipak nisam lazljivac i dvolicnjak kakvim me meda predstavlja (nekaznjeno)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

postoji roditeljsko skretanje paznje u okviru tog posta  od strane dejana i taj cin pozdravljam...

Ali arsini bi trebalo da se postave na istom rastojanju za sve...

Шта ћеш брате када су хришћани необјетивни и тендециозни увек били...посебно у мрачном средњем веку. 0205_whistling

Ја овде глумим као неког арбитра између две стране.

Опет говорим модерацији ако неко не може овде на дијалозима да буде фин , не мора да улази у расправе.... 4chsmu1

ипак за овако нешто је потребна стрпљење и љубави изнад просечног ...

Ето...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

A posto vidim da ste kirios ipak dali opomenu onda je fer da je i meni vratite...

Eto cisto da znate da ja ipak nisam lazljivac i dvolicnjak kakvim me meda predstavlja (nekaznjeno)

моззарт је погрешио...исправиће се и ти.

само полако.

Подели на овим сајтовима

моззарт је погрешио...исправићеш се и ти.

само полако.

Исправиће се...несумњиво! 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...