w.a.mozart Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 uvredio si .... čitaj... A sto se tice Kirios... ima jedna izreka.................... zato nije fer da se buniš... kapiš... 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Prvo ja sam ukazao njoj da postoji ta izreka i nisam je nazvao nikakvinm pogrdnim imenom... Drugo jedini epitet koji bi izdaleka mogao da se primeni na nju je onaj deo "od vas postene..." kapis? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 samo si preskočio činjenicu da u dotičnoj izreci -poštene- pripadaju kasti koja je gora od k..... očigledno je da izreka ima eksplicitne ili bar implicitne veze sa članicom našeg foruma koja se predstavlja kao kirios 1... mislim da treba lepo da se izviniš za dvosmislenost posta i sve je ok Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Izvinjavam se za dvoslmilsenost posta ali nimalo se na kajem sto sam ga napisao... da mogu ponovo bih... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 ok...fair enough 4chsmu1 što se mene tiče,ok je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Izvinjavam se za dvoslmilsenost posta ali nimalo se na kajem sto sam ga napisao... da mogu ponovo bih...Што се онда уопште извињаваш? Двосмисленост је као била случајна? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Ne, nego kad ste vec preosetljivi rekoh da napravim kompromis... I dalje stojim iza toga da nista uvredljivo nisam rekao... uvredljivost je u vasim usima... vas koji slusate ne mene koji govorim... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Ne, nego kad ste vec preosetljivi rekoh da napravim kompromis... I dalje stojim iza toga da nista uvredljivo nisam rekao... uvredljivost je u vasim usima... vas koji slusate ne mene koji govorim... Ма да...ти си право атеистичко невинашце! Изгледа да није тешко постати "атеиста-паметњаковић"...95% је таленат,а само 5% рад на истом. facenew22222222 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 interesantan koncept kompromisa.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Hoce li sad solomon kane da dobije opomenu za ove dvosmislenosti i uvrede na moj racun... Nece naravno... toliko... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 interesantan koncept kompromisa.... To je ono zarad mira u kuci kad je celjad besna i nevaspitana... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Hoce li sad solomon kane da dobije opomenu za ove dvosmislenosti i uvrede na moj racun... Nece naravno... toliko... Ти да ћутиш! Требао сам одавно да те дезинтегришем на атоме,али ти си још увек ту мојом милошћу,тако да не липтоматиши много,важи? ...него да се уозбиљиш и нормално разговараш са члановима форума,понеки пут да кажеш и нешто (недво)смислено и сви ће бити задовољни...или ћу ти ја бити страшни суд! facenew22222222 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 0110_hahaha sta je s tobom?! Jesam ja izmislio tu izreku? Jesam li nekog konkretno licno uvredio? Trazim da administracija proveri validnost ove opomene jer ulazem najveci moguci protest na medenicinu bahatost! Проверена је валидност опомене и повучена је. facenew22222222 Настави са писањеме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 0110_hahaha sta je s tobom?! Jesam ja izmislio tu izreku? Jesam li nekog konkretno licno uvredio? Trazim da administracija proveri validnost ove opomene jer ulazem najveci moguci protest na medenicinu bahatost! Проверена је валидност опомене и повучена је. facenew22222222 Настави са писањеме... Јој,куку мени...где га још поспешујеш да наставља са,назовимо то,писањем. 0110_hahaha Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Hoce li sad solomon kane da dobije opomenu za ove dvosmislenosti i uvrede na moj racun... Nece naravno... toliko... Ти да ћутиш! Требао сам одавно да те дезинтегришем на атоме,али ти си још увек ту мојом милошћу,тако да не липтоматиши много,важи? ...него да се уозбиљиш и нормално разговараш са члановима форума,понеки пут да кажеш и нешто (недво)смислено и сви ће бити задовољни...или ћу ти ја бити страшни суд! facenew22222222 Брате, хајде мало да спустимо лопту према неистомишљеницима. Нема потребе за овим. Свака двосмислена мисао може да се погрешно схвати и доживи нама хришћанима то није циљ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука