Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

On 24. 1. 2014. at 12:37, verum est in beer рече

А ти си онај што нон стоп иницира еври го, па иде као заштитник међу те девојке (спашавање, грљење, број тел... :) )

Није фора да ме откриваш, можда би ми упалило још који пут. :bleh:

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Прости атеисти, који мисле да су нешто ал нису ништа, друго ово је копи-пасте мушког рода... треће као што може да се примети то је мушки изум јер у клипу се види да мушкарци роководе, јер немају своствено ја и глуме неко некаво невредно лудило, то није жена...  то није клуб већ група хулигана које испољавају свој бес који дан уз дан расте и води ка ничему...

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Не знам да л' сте обратили пажњу, али једна од девојака са првог снимка, носи мајицу "С нами Бог", види се лепо доку шутира другу девојку, окренута леђима камери. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Па не верујем да је са нима Бог, Погрешно сватили Бога, чак људи носе крстови на врат, а врше неморал, нешто што нема везе  са вером, чиста фарба за очи 7896634

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2014. at 14:17, Срђан Шијакињић рече

Не знам да л' сте обратили пажњу, али једна од девојака са првог снимка, носи мајицу "С нами Бог", види се лепо доку шутира другу девојку, окренута леђима камери. :)

А зато мене нешто вукло да навијам за њу :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2014. at 14:10, Nikolajj рече

Прости атеисти, који мисле да су нешто ал нису ништа...

Kakva niska  i prljava propaganda s tvoje strane... Jel to nova praksa u crkvi? Da vernike koji se nedolicno ponasaju proglasavate za ateiste?

Sta se desilo sa Hristovom crkvom razumevanja i prihvatanja...? Mora da je umrla na krstu, zajedno sa poslednjim hriscaninom...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

За почетак, ево једног одличног текста... 

''Не, није то први пут да момци са трибине раде хумане ствари - прикупљање помоћи пречесто, нажалост, прође незапажено - али јесте премијерно да су сви медији искључиво позитивним нотама говорили о типовима што се у новинама углавном нађу из погрешних разлога''...

http://www.mozzartsport.com/vesti/prelazzi-o-potopu-i-navijacima/76713

Подели на овим сајтовима

Са чисто навијачке стране, мислим да је стање прилично тужно, сцена нам је јако лицемерна, пуно приче о некаквим кодексима, фер понашању и сл. а на "терену" од тога не остаје ништа и сви то знају и сви то виде али и даље нико не признаје своје грешке него само прича о туђим... По форумима и иначе се прича како су млађи залуђени, како нису нормални итд., а нико озбиљно не ради са њима. 

Са друге стране, мој лични утисак о навијању као појави је да се ради о прилично плиткој ствари. Наглашавам да не мислим овде на људе који имају потпуно развијене и друге аспекте свог живота па уз то иду на утакмице и сл. Мислим на момке који целу младост проведу 24 сата живећи тај живот, окружени искључиво људима који су у причи и учествујући у свим глупостима које се дешавају... Скроз ми је нејасно како одрасла особа може да сматра да је нормално и прихватљиво да се редовно бије са другим људима само зато што навијају за други клуб, то ми је као нека болесна дечија игра, која може да остави велике последице... Живот у коме је смисао да твоје племе буде јаче од другог, да освојиш туђе обележје и одбраниш своје, да живиш за редовне инјекције адреналина је - за мене - тужан и примитиван... Е сад, то не оправдава новине и моралистичку јавност која се згрожава над навијачима а притом превиђа да велики број "обичне" омладине живи затворен у кругу опијања/дрогирања, дангубљења и повременог насиља... Сваког викенда се у сваком граду деси гомила глупости које везе са навијањем немају... Још је већа грешка поистовећивати "обичне" навијаче са људима који су потпуно у причи, укључујући и "акцијање"... Све у свему, људи као и сви други, навучени на глупост, ни добри ни лоши... А о појави као појави, као поткултури, мислим да је, у делу који укључује насиље, гора од неких других, али у суштини да представља не толико велики друштвени проблем...

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ja bi fudbal zabranio, jer to vise veze nema sa fudbalom.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Онда би се људи окупљали око неких других спортова... Мислим да су у питању психолошко-економско-социјални разлози... Мада, занимљиво је то што је баш фудбал направио ту поткултуру, рецимо рагби, популаран такође на Острву, грубљи спорт од фудбала, са истом публиком (мушкарци, претежно радничка класа) нема никад проблем са инцидентима...

Подели на овим сајтовима

Има разних људи и разних навијача.

Само би поменуо да тај неки "племенски култ" где људе носи и њиховим понашањем управља психологија масе није сасвим у складу са хришћанством. Хришћанин не сме да изгуби контролу и одговорност за своје поступке и да се препусти "колективном лудилу" па да ради ствари које иначе сам никада не би радио.

Наравно, нема ништа лоше у цивилизованом навијању за свог фаворита где човек задржава присебност и одговорност за своје поступке. У такве навијаче и сам спадам.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Када видиш ко води данас Делије и Гробаре, све ти буде јасно. Нпр. Делије су сада 40 дана у жалости за оним Вељом, за човеком који је био најгора битанга, разбојник, наркоман и мафијаш. Нико није смео на последњој утакмици са ОФк-ом да писне првих 29 мин, сви су у жалости за братом мафијашем. Ма море мрш! Кримоси су на врху навијача, као и у већини земаља јужне Европе. 

Подели на овим сајтовима

Ево добре идеје:

''Колико милиона евра се слупа сваке године на спречавање крвопролића међу терористима који себе називају навијачима? За чије бабе здравље, кога, аман, више занимају те екипе дистрофичара којима је највећи проблем у игри тај што је лопта округла и нема дршку?

Партизан не да титулу, Звезда чека титулу, Пазар чека Европу, Нови Сад 'оће своје новце, а ми нормални чекамо само једно: да трактори уђу и преору та параолимпијска попришта широм државе.

Да посејемо кромпир, па да бар неког гладног нахранимо. Јер, ови само мржњу сеју.''

http://www.vesti-online.com/Vesti/Komentar/397453/Preorite-stadione

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...