Млађони Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Lepši si kao prodana duša. mali sam bio ovde 16 god Gordana . је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 @, @@Зосима, Аматери! Иван Ивковић, Gordana ., Crnokosa and 21 осталих је реаговао/ла на ово 24 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Звоне брте... знам да је криза ал купи чешаљ :Р Иван Ивковић, Grizzly Adams, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Ајд још једна од јуче,па да вас не гушим више са овим мојим металисањем... А ђе је црнка?! Фидер, Миљан Јокић, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Гризли имаш велики плус код Зоскета... :good2: Милан Ракић, Млађони, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 А који шампон ви кончите користите? Милан Ракић, Рада., Ленка* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Женске сузе. Лазар Нешић, Милан Б, Зосима and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Ево и мене из млађих дана. -Владимир-, Зосима, Grizzly Adams and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Ево и мене из млађих дана. то се не важи... са тупеом... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Шарапова стајл! sHa_sarcasticlol Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 uz http://www.youtube.com/watch?v=HboCmqGqBCg Smio sam se zaklet da diskoteke i klubovi kvare omladinu... Mada sam ja ostario pa se možda i ne sjećam dobro ;-) YOKA, RYLAH, Ayla and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 @, @@Зосима, Аматери! I ti sa njima RYLAH, Gordana ., Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Ево и мене из млађих дана. Чега се играте Хуанита и ти ? Данче*, Милан Ракић, коЖељ њацИ and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Smio sam se zaklet da diskoteke i klubovi kvare omladinu... Mada sam ja ostario pa se možda i ne sjećam dobro ;-) Па ја! Виш како сам ја искварена! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Како постављате слике са компа ? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука