Booba Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 sto vladika ne nosi mantiju???? crvenilo crvenilo само сам чекала то питање, часна реч. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 sto vladika ne nosi mantiju???? crvenilo crvenilo само сам чекала то питање, часна реч. crvenilo Тако је... А шта ако је не носи због смирења и да свима покаже да је он, попут Христа, слуга браће своје? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Evo nastavka:Iza Vladike sjede dame i ubijaju dosadne im dane. Naš Vladika na to ništ ne zbori sa prljvštinom se gradskom bori. Možda dame ne primiše nauk od svoje mame i tate pa ne znaju da i one treba posla da se late, tako da dosadu skrate i svom rodnom gradu čistoću da vrate.crvenilo "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 sto vladika ne nosi mantiju???? crvenilo crvenilo crvenilo "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Vladika Grigorije crvenilo "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 ne nego nisam video vladiku bez mantije...... pa mi je cudno crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Па не треба му мантија док обавља неки посао у коме се може испрљати. Добро можда он има неку верзију радног епископског одела, као монасти што имају монашке одело поред мантије док обављају уобичајне послове, али није то од неког значаја у оваквом послу. Мени је било чудније на другом месту она слика где +Григорије ломи колач без епитрахиља у свикастом џемперу. Е то је већ нешто друго и ту би се запитао где је била радна одежда. 89898989898989 Но сад је трг чист и може се на мале голиће распалити један турнирчић. crvenilo Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Но сад је трг чист и може се на мале голиће распалити један турнирчић. crvenilo Баш то dada Леп пример, заиста. Још само да схватимо па да жваке не бацамо по плочницима и у том духу васпитавамо своје наследнике. Тај трг је иначе прелеп, а сад-могу мислити! Онако чист и блистав!!! Понос! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефрем Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Пример за остале владике да иду и да чисте жваке са плочника... Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство. - јрм. Сава (Јањић) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Нисам мислила на то. Већ пример нама, да можемо и то да радимо или да просто чувамо читоћ. Мене мало срамота што један Владика треба да се "ваља" по улици и одлепљује наше ђубре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Пример за остале владике да иду и да чисте жваке са плочника... Брате Јефреме, искрено се надам да ово код тебе не проговара сарказам... crvenilo dada Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефрем Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Пример за остале владике да иду и да чисте жваке са плочника... Брате Јефреме, искрено се надам да ово код тебе не проговара сарказам... crvenilo dada Други су то назвали примером... Баш то crvenilo Леп пример, заиста. Још само да схватимо па да жваке не бацамо по плочницима. Тај трг је иначе прелеп, а сад-могу мислити! Онако чист и блистав!!! Понос! Ако је пример добар, онда треба и остали да га следе... Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство. - јрм. Сава (Јањић) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Па зашто да не? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефрем Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Па реално... Треба један владика да скине мантију да би људи знали да не треба да бацају жваке на плочник? Православна Црква која је вековима одолевала разним јересима, данас се налази суочена са досада највећом опасношћу. Свејерес екуменизма, са свих страна нагриза јединство Православне Цркве, њено учење и вековно канонско устројство. - јрм. Сава (Јањић) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Несвакидашњи и неуобичајен гест! У сваком счучају, за дивљење! smej.gif Свака част! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука