DYNABLASTER Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 podrzavam, jer sam jedan od tih ja, ako cemo bukvalno, sam sposoban da nadjem dlaku u jajetu dok jedem :P Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 не волим да сам у њиховој близини... voleo ne voleo- sad si pored mene Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 voleo ne voleo- sad si pored mene oh, my God... ^-^ Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Јој,бојим се да сам и ја тај који тражи длаку у јајету...пречесто. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Јој,бојим се да сам и ја тај који тражи длаку у јајету...пречесто. ...why?... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Април 16, 2012 Пријави Подели Написано Април 16, 2012 Па имам ја тај проблем... буним се против стварности понекад...и онда тако хоћу да све изгледа савршено и онако како ја мислим да треба па се сав преоптеретим неким размишљањима и триповима. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> ...Али сада је много боље,зато што сасвим друкчије сагледавам и напокон проживљавам Литургију па се и пуно тога променило и смирило. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 занимљива темица...могла би да се освежи.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Ja ne mogu da sačekam da mi takvi ljudi izraze misao do kraja, jer već posle tri rečenice ja prestajem da ih primećujem i samo se prebacim u formu uljudnosti. Verovali ili ne ali oni budu potpuno zadovoljni samo sa tom formom. (što je meni neshvatljivo) JESSY је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 ...ово питање је алузија, која подстиче машту и самим тим врло опасно...за оне који се исповедају... Kad bi mogao da se razložiš malo i da nam kažeš u koji greh nas vuče ako diskutujemo o ovom pitanju? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Јао што волим да ми је шеф перфекциониста јер ја тада перфектно"режим " на њега . :icon_pvo: Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 ...да ли је; добро, лепо, корисно, пријатно, похвално, човечно............................................................................"тражити длаку у јајету"... Ne razumem! Pa upravo smo pričali o tome da to nije lepo.(kako sam kažeš). Tako da verovatno se ovo tvoje odnosi na ljude koji traže dlaku u jajetu, a sva maštanja ne idu nama na "dar" nego njima. Sam povezao? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Neću ti protivrečiti živ bio do veka. Ja gledam malo drugaćije, naprimer svu temu bi prokomentarisao kao nešto korisno braniti se protiv greha. A ono što je prelepo, je, da se svako brani na svoj način i obogaćuje univerzalnu borbu protiv stanja gde neko (pa i mi) traži dlaku u jajetu. Podsećati se greha (smrti) je vrlo korisno. Veru u srce i glavu u adu čuvati kao potstrek i vraćanje sebe Tvorcu Živome. Neki monasi se svakodnevno potsećaju smrti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Да ли је тражење длаку у јајету, тј. трунке у оку "брата свога" ( и балвана у нашим очима ), и перфекционизам уопште исти појам?Или инсистирање на перфекцији, тј. тежња ка... свеједно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Posto sam ja takav (trazim dlaku u jajetu) puno razumljevanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Ti i takvi reflektuju lično nezadovoljstvo. Shvatila sam da težnjom ka perfekcionizmu (isključivo tuđem) ili insistiranjem na tome, kamufliraju svoju manjkavost.Nekad sam prema njima osjećala empatiju koja me je sprečavala da reagujem...sada ne. Ne žalim ih, ne trpim. Jednostavno nadjem njihov propust i istom mjerom ukažem, ili ako mi nije do priče, jednostavno okrenem leđa i nastavim dan. Данче*, Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука