Jump to content

Da li Kina kreće nizbrdo?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, haveaniceday рече

Kakve veze ima da li pominju ili ne kada se odnose upravo na njegovo ponasnje prema medijima.... to sto ces ti da izostavis tu cinjenicu iz kompletnog argumente te samo cini intelektualno neiskrenim... nista vise.

Odnosi se na njegovo ponašanje prema istini. Sama ideja da je bitno preko koga laže i obmanjuje javnost je retardirana.

Možeš da fantaziraš da iznosi neistine i zatim ih brani zbog njegovog odnosa prema pticama, odnosa prema ljudima-reptilima, odnosa prema mikrofonu, odnosa prema Melaniji, odnosa prema oblacima... sve to je jednako glupo i irelevantno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Odnosi se na njegovo ponašanje prema istini. Sama ideja da je bitno preko koga laže i obmanjuje javnost je retardirana.

Strasne obmane javnosti od strane trampa da li je vise ljudi bilo na njegovoj ili obaminoj inaguraciji i da li je tramp stvarno pojeo pljeku od kilo...

Daj molim te, navedi mi najlosiju obmanu javnosti da vidimo...evo jednu, da ti ne bude veliki izazov.. najstrasniju stvar koju je tramp slagao javnost...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

A ja ti kazem da to nije ponasanje prema istini nego prema  Jimu Acosti, Freedu Kuomu i ostalima.... jer su svi ti odgovori - odgovori njima, a ne javnosti. I uglavnom su izvadjeni iz direktni prepucavanja njih i njega....

Osim ako ne argumentujes da  Kris Kuomo i Dzim Akosta predstavljaju javnost.... :D...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Ne lazi. Nisam napisao da ti to tvrdis vec sam napisao da ti to radis, ti ignorises. Ok, stvarno je postalo dosadno da druge optuzujes da lazu... i pritom ti to isto radis..... ajde cao. :)

Napisao si:

"Dodje avokado hoce da mi argumentuje kako je spin ukazivati na tu cinjenicu, jer ipak treba vise da pricamo o njegovom preuvelciavanju i lupetanjui banalnih gluposti, i treba skroz da ignorisemo medijsko laganje.. "

Nisam nikada napisao da treba da ignorišemo medijsko laganje... treba da se postaramo da se medijsko laganje drastično smanji... ali za tako nešto su potrebni ljudi koji ne kažu "boli me briga" kad njihov ljubimac laže... i koji sami stalno lažu...

Tvoj spin ignorišem u ovom razgovoru jer je providan spin...

I kao sto sam objasnio. On nesto lupi, mediji ga isprozivaju on njima odgovori da je to "njegova alternativna istina" da njima ne bi priznao nista, jer ih sprda.

A to kad nešto lupi, jel se tu obraća medijima ili javnošću? Jel npr. hteo da mediji znaju da je na njegovoj inauguraciji bilo više ljudi nego na Obaminoj ili je hteo da to znaju građani SAD?

Jel ti razumeš da on komunicira sa javnošću preko medija?

Takođe, kako objašnjavaš to da iste nebuloze i laži priča i brani i na svojim mitinzima, dakle u direktnom (nemedijskom) razgovoru sa svojim biračima?

Znaci ono sto ti sudis je njegov odnos prema MEDIJIMA, a ne njegov odnos prema istini.

Jok... pričam samo o odnosu prema istini... i pokušavam stalno da vratim razgovor na to, koliko god ti pokušavao da spinuješ u pravcu medija...

Ti pojma nemas da li bi on priznao gresku kada ga neko drugi isproziva. Tipa clan njegovog kabineta, poznanik, prijatelj, ko god...

Hoćeš da kažeš da je privatno istinoljubiva poštenjačina, a javno patološki lažov?  :D 

Ne ide to tako u realnosti... ljudi ne pokušavaju u javnosti da se pokažu gorim nego što jesu, nego boljim...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, haveaniceday рече

Strasne obmane javnosti od strane trampa da li je vise ljudi bilo na njegovoj ili obaminoj inaguraciji i da li je tramp stvarno pojeo pljeku od kilo...

Daj molim te, navedi mi najlosiju obmanu javnosti da vidimo...evo jednu, da ti ne bude veliki izazov.. najstrasniju stvar koju je tramp slagao javnost...

Pokušaj da pratiš tok konverzacije... već više puta sam objasnio da je to potpuno banalna laž i da je baš zato navodim kao primer jer to celu reakciju čini još jezivijom... kad neko ča ni za takvu glupost neće da prizna da je pogrešio...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

A ja ti kazem da to nije ponasanje prema istini nego prema  Jimu Acosti, Freedu Kuomu i ostalima.... jer su svi ti odgovori - odgovori njima, a ne javnosti. I uglavnom su izvadjeni iz direktni prepucavanja njih i njega....

Osim ako ne argumentujes da  Kris Kuomo i Dzim Akosta predstavljaju javnost.... :D...

Takvu zabavnu konstrukciju bi mogao da praviš da postoji jedan odnos prema takvima i neki sasvim drugi odnos kada se obraća ljudima na mitinzima i kada razgovara sa drugim medijima... ali tako nešto ne postoji... jednako se ponaša uvek... tj. jednako iznosi neistine i posle ne priznaje da su neistine...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, haveaniceday рече

@Bilbija al znas sta je isto smesno gledati. Tebe brt. Kako ti odgovara taj CNN kada prica sve lose o americi (kao sto obicno prica) ali onda kada prica lose o Srbiji onda je to za neki americki interes.

Uopste ne kapiras da su ti likovi globalisti i kolektivisti, da vredjaju svaku zemlju jer im je cilj da unsite patriotizam. Prosto ne kapirate da se tu ne desava sukob izmedju amerike i sveta pa je CNN sad na strani amerike.... vec se desava sukob izmedju skroz drugih sila... ali ste previse plitki da bi to razumeli...

Ti ne kapiras da je SAD neprijatelj Srba i da su svi koji su protiv njih moji "saveznici", ili da paraftaziram Cercila, "protiv Hitlera (SAD) bih usao u savez i sa djavolom" ...

Da li CNN pise istinu mene uopste ne zanima, mene zanima pad SAD i tu su sva sredstva dozvoljena ...

Znaci, juris mirni demonstranti i borci za jednakost medju ljudima, rusite i palite na mirnim demonstracijama imate punu podrsku svih progresivnih snaga sveta a i moju ... :)) 

Подели на овим сајтовима

I Don’t Always Believe CIA Narratives. But When I Do, I Believe Them About China.

"They aren’t looking at the actual data and thinking critically about it, they’re looking at the narrative and believing it on blind faith. Which, in a post-Iraq invasion world, is an absolutely insane thing to do when presented with information about a nation that is targeted by the US-centralized empire."

-----

"the only sane response to any narrative that is being promoted by western intelligence agencies and their media stenographers about governments which have resisted absorption into the imperial blob is intense and unrelenting skepticism. These organizations have such an extensive and well-known history of lying about exactly this sort of thing that they have left us no choice but to withhold belief from anything they say absent a mountain of independently verifiable evidence if we want to have a fact-based relationship with reality."

-----

"Surely the Chinese government is far from sinless. It seems to be a constant that power structures which keep secrets and use propaganda will always wind up doing ugly things. But this doesn’t mean you go believing whatever cold war-facilitating story we are fed by western power structures about it. Not if we want to avoid being duped into serving as pro bono CIA propagandists, unwitting tools of a murderous war machine.

There is a slow-motion third world war underway between the US-centralized power alliance and the nations like China which have resisted being absorbed into it, and that war is being largely facilitated by propaganda. If one doesn’t wish to become a propagandist themselves, one ought to withhold belief from the stories they are told about the terrible, awful things the unabsorbed nations are doing which require extensive sanctions, subversion and interventionism in response."

-----

"Believing damaging narratives about US-targeted governments is exactly as stupid as believing the words of a known compulsive liar about someone you know he hates."

-----

"Always be intensely skeptical of claims made about governments targeted by the known liars who run the US-centralized empire. Always, always, always, always. If you advance imperialist propaganda, then you are just as culpable for the bloodshed and suffering they help facilitate as the people who are actually launching the missiles.

Stay skeptical, my friends!"

MEDIUM.COM

My social media notifications have been lighting up the last few days with virulent Chinagaters sharing a video which purports to...

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Bilbija рече

Ti ne kapiras da je SAD neprijatelj Srba i da su svi koji su protiv njih moji "saveznici", ili da paraftaziram Cercila, "protiv Hitlera (SAD) bih usao u savez i sa djavolom" ...

Pa to ti pricam. Ti posle 30 godina ne moz da im oprostis sto smo im pokazali srednji prst pa dobili po njonji - iako je jako pragmaticno. A japanci bili pragmaticni  - pa oprostili dve nuklearke.

To je ona pragmaticnost koja tera japanca da se posvetui kreaiciji jedne cinije (kako si opisao) i spremni su da priznaju poraz i grade nove odnose u svoju korist, ali srbin (bilbija) nije..

Razmisli malo, posto se toliko lozis na japance... kako  su se oni osecaju prema SAD 30 godina posle 2 nuklearke a kako se osecaju srbi posle 20 godina zlocina nad nama.

SAD nije neprijatelj srba nista manje ( niti vise) koliko je neko drugi. Kroz nase odnose sa njima sami definisemo (delom) hoce li nam biti prijatelji ili neprijatelji.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, fsa рече
MEDIUM.COM

My social media notifications have been lighting up the last few days with virulent Chinagaters sharing a video which purports to...

Nadam se da razumes da konstantno saljes tekstove i komentare proglasenih socijalista i komunista...mislim ok, imas puno pravo da mislis da su u pravu....al pretty much sta god da je u pitanju kada je do politike ... komunisti nisu u pravu.

.... I vidis zato vas nazivam "komunistima" jer su ovakvi likovi upravo oni koji dele vasa misljenja u velikoj meri. .. sva misljenja koja citam od vas, su misljenja komunjara, belosvetskih. Nadam se da cu malo time da vas drmen da promislite.... kad se slazete toliko detalja sa njima...

image.png.b964918f9a77f67861fe121dd1a34b64.png

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Avocado рече

Pokušaj da pratiš tok konverzacije... već više puta sam objasnio da je to potpuno banalna laž i da je baš zato navodim kao primer jer to celu reakciju čini još jezivijom... kad neko ča ni za takvu glupost neće da prizna da je pogrešio...

Vecina ljudi nece da prizna za takvu glupost da gresi.To je normalno, ljudsko, prosecno ponasanje, a ne ponasanje patoloskog lazova. Patoloski lazov je neko ko izmislja neistine, a covek koji lupi glupost pa ne prizna gresku je nesto drugo, al nije lazov.

Ono sto mi je simpaticno, sto se ti zanosis da bi se ti bolje poneo u takvoj situaciji...da si na njegovom mestu, da te onoliko peglaju mediji i da ti onda traze da im priznajes takve stvari.

Mislim ti ne mozes da dodjes nikad na tu poziciju jer nemas taj pobednicki mentalitet, tu zelju da projektujes sigurnost i tu hrabrost da vodis i da zauzmes poziciju ko Trump... al dobro to je sada druga prica..

ti ovde na forumu medju obicnim ljudima nikad ne krenes sa pozicijom, uvek ides na opoziciju... stani jedno 50 puta na poziciju, da te ljudi prozivaju svaki put kada pogresis nesto, pa onda pricaj i sudi...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Vecina ljudi nece da prizna za takvu glupost da gresi.To je normalno, ljudsko, prosecno ponasanje,

confused1confused1confused1

a ne ponasanje patoloskog lazova. Patoloski lazov je neko ko izmislja neistine, a covek koji lupi glupost pa ne prizna gresku je nesto drugo, al nije lazov.

:)

Ono sto mi je simpaticno, sto se ti zanosis da bi se ti bolje poneo u takvoj situaciji...da si na njegovom mestu, da te onoliko peglaju mediji i da ti onda traze da im priznajes takve stvari.

:ok:

Mislim ti ne mozes da dodjes nikad na tu poziciju jer nemas taj pobednicki mentalitet, tu zelju da projektujes sigurnost i tu hrabrost da vodis i da zauzmes poziciju ko Trump... al dobro to je sada druga prica..

ti ovde na forumu medju obicnim ljudima nikad ne krenes sa pozicijom, uvek ides na opoziciju... stani jedno 50 puta na poziciju, da te ljudi prozivaju svaki put kada pogresis nesto, pa onda pricaj i sudi...

:))

Подели на овим сајтовима

On 27.7.2020. at 10:44, fsa рече

@haveaniceday 

Evo kako zaista izgledaju ti navodni "koncentracioni logori" i kakvim se sve lažima i manipulacijama služe zapadni mediji:

MEDIUM.COM

where I criticize the recent BBC video on Xinjiang
WWW.UNZ.COM

I recall, as probably most people don�t, that the Central Intelligence Agency, with assistance from some of China�s...
WWW.UNZ.COM

The escalating trade war against China, threats of sanctions over allegations of Uyghur detention camps in Xinjiang, disturbances...

Šta tačno u ovim tekstovima čini Kinu dobrom i opravdava ove koncentracione logore?

Ovo mi je najbolji momenat:

1:42–2:42 Now here we start to get to even more egregious BBC editing — when a dancer is asked if he came to the school willingly, he replies yes, he previously had extremist views, and says that a village policeman said to him, 这么好的学校,你可以去参加,转化自己的思想 — which translates to “what a great school (that is), you can enroll there, and change your worldview/ideas”. This is glossed as “a policeman told me to get enrolled”, turning a suggestion into a directive.

Nije valjda da ti stvarno veruješ da postoje neki ekstremisti, kojima dođe seoski pandur i sugeriše im da se upišu u školu da promene svoje ideje i oni to dobrovoljno urade... nemoguće je da si toliko naivan...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...