Jump to content

Da li Kina kreće nizbrdo?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 30 минута, haveaniceday рече

Nije druga tema, jer je sve sto ti pises o trampu upravo iz tog konteksta njegovog odnosa sa medijima.

Nije. Pišem o njegovom odnosu prema istini.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Nije. Pišem o njegovom odnosu prema istini.

Ne, zapravo pises o njegovom odnosu prema medijima. Ti njegov odnos prema istini ne znas jer sve sto znas o njemu - to je ono sto ti mediji serviraju, kako se odnosi sa njima i prema njima.

Ti ne znas da li bi tramp tebi licno rekao "da pogresio sam, malo sam se hvalio" vec znas da je Tramp Kuomu rekao "mani me se, to je moja alternativna istina"

prosto receno ti tvrids nesto sto ne znas i ne mozes da znas, kakav je trampov odnos prema istini...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

Koji je to razlog?

Nikako da ti odgovorim na ovo...ova argonacija, bezobrazul ove vrste, to je razlog..

I ovo, Cranswe odlicnmo objasnjava kakav haos demokrate prave unutar kongresa\senata sta god... i onda dodju mediji i ptuzuju trampa za probleme, koje su demokrate uzrokovale...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Ja te pitam, koje konkretno misljenje? Kakve veze ima CNN sa milosevicem, seseljem i djindjicem?

Sve Mladjoni sto si ikada rekao o politici Srbije, ratu u Jugoslaviji i tome slicno je zasnovano na manipulaciji CNN-a koji danas napadas ... :)) 

Ti si klasicno CNN cedo Mladjoni ali mozes da se tesis da nisi sam ... svi ovi koji danas napadaju Vucica napadaju ga iskljucivo zog temelja koji im je udario CNN. Ne napadaju ga zbog ulaska u EU, vec zato sto je bio u vladi Milosevica, sto je bio u Glini, sto je bio seseljevac ... A to neprijateljstvo je plod CNN-a i americkih interesa koje ti zastupas nemilice vec godinama ...

E to je smesno Mladjoni, slusati takvog nekog ko se  buni protiv medijskih manipulacija ...

A ono sto  je strasno je to sto i kada se bunis protiv manipulacija to radis za tudje interes i interese tudjeg naroda a ne svoj ili svog naroda ... E zato mi Srbi nismo u stanju ni biciklu da napravimo ..

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, haveaniceday рече

Pa dobro onda, imam li ja pravo da mislim da su te situacije one u kojima tramp to ne bi trebalo da prizna?

Imaš pravo da misliš da ljudi-reptili vladaju svetom...

Takođe, za priču o situacijama u kojima ne bi to trebalo da prizna, bi trebalo da postoje i situacije u kojima jeste priznao...

Цитат

Ako ti meni pricas da tramp laze, i da nece dap rizna da gresi, a ja ti na to argumentujem da je to njegov odnos sa medijima, jer mediji lazu mnogo vise nego sto ce on ikad... sta ti radis nego izolujes trampovo ponasanje i ignorises medijsko. Klasicno ignorisanje jako bitnog faktora u analizi cele situacije.

Namećeš drugu temu koja sa prvom nema nikakve veze u nameri da se prva nekom magijom zabašuri... mediji lažu nije kontra-argument tezi da Tramp laže...

Možeš ti da tvrdiš i da on laže jer ljudi-reptili vladaju svetom pa je to njegov odnos prema njima.... podjednako je glupo i smešno...

Цитат

Ti to apsolutno odbiajs da priznas i uzmes kao relevantno u analizi cele situacije medijsko ponasanje...

Odbijam da u analizi toga kako se Tramp odnosi prema svojim lažima bavim medijskim ponašanjem jer isto sa pomenutom analizom nema ama baš nikakve logičke veze...

Цитат

a sve sto znas o njemu - znas kroz medije.

"Kroz medije" je prilično široka formulacija... kad slušam neki njegov govor preko nekog medija... saznajem "kroz medije" ali direktno od njega... bez ikakvog uticaja medija na to...

Цитат

Oni ti bukvalno sve filtriraju.. ti ne znas trampa licno, a ni ja... moze samo da pretpostavimo stvari o njemu kroz informacije koje nam mediji dostavljaju.

Ja mislim da je preveliko izletanje ici i reci da je on npr "patoloski lazov" i da "bas mnogo laze" kada imas takvu kontrolu informacija od nekog...

Siroti mali predsednik Amerike koji je pod takvom kontrolom zlih medija da ne znamo čak ni šta je on zapravo rekao... :D

Hajde probaj neko dete od 10 godina da ubediš u to, pa mi javi kako si prošao... ispod 10 ti možda uspe, ali mislim da je negde na 10 granica gde neko može da proguta takvu priču... naravno pod uslovom da nije ometen u razviju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, haveaniceday рече

Ne, zapravo pises o njegovom odnosu prema medijima.

Jok.. medije uopšte ne pominjem osim u odgovorima tebi koji forsiraš tu priču.

пре 11 минута, haveaniceday рече

Ti njegov odnos prema istini ne znas jer sve sto znas o njemu - to je ono sto ti mediji serviraju, kako se odnosi sa njima i prema njima.

Ti ne znas da li bi tramp tebi licno rekao "da pogresio sam, malo sam se hvalio" vec znas da je Tramp Kuomu rekao "mani me se, to je moja alternativna istina"

prosto receno ti tvrids nesto sto ne znas i ne mozes da znas, kakav je trampov odnos prema istini...

Uozbilji se... i mani se relativizma, postaješ daleko gori od najluđih progresivaca...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Bilbija рече

Sve Mladjoni sto si ikada rekao o politici Srbije, ratu u Jugoslaviji i tome slicno je zasnovano na manipulaciji CNN-a koji danas napadas ... :)) 

Ok recimo da je to tacno (a jeste parcijalno ali nije u potpunosti) sta je tu problem? Moglu da promenim misljenje?

Цитат

svi ovi koji danas napadaju Vucica napadaju ga iskljucivo zog temelja koji im je udario CNN.Ne napadaju ga zbog ulaska u EU, vec zato sto je bio u vladi Milosevica, sto je bio u Glini, sto je bio seseljevac ..

Ovo su vec gluposti. Ljudi napadaju vucica iz istog razloga iz kog su napadali tadica, nisu zadovoljni polikom koju ovi vode. Stranacko zaposljavanje, ortaci bliski vlasti, politika subvencija, manipulacija medijima. Vucic apsolutno to isto radi samo na vecem nivou.

Radulovic ga napada jer je "nemacki covek", iz istog ugla napada i djilasa i n1 npr...

Цитат

. A to neprijateljstvo je plod CNN-a i americkih interesa koje ti zastupas nemilice vec godinama ...

Sta ti mislis, da je samo cela Srbija stala uz Milosevica, da smo krenuli da zmurimo na svaku njegovu losu politiku da bi nam bilo bolje? Objasni mi molim te, sta bi Milosevic uradio kada krenu da ciste Srbe redom?

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Avocado рече

Imaš pravo da misliš da ljudi-reptili vladaju svetom...

Nisam znao da su moralan pitanja tako objektivna....

Цитат

Uozbilji se... i mani se relativizma, postaješ daleko gori od najluđih progresivaca...

Nije to relativizam, to je fakticko stanje. Sve sto ti argumentujes je iz pozicije njegovog odnosa prema medijima.

Цитат

Jok.. medije uopšte ne pominjem osim u odgovorima tebi koji forsiraš tu priču.

I ja sam lepo rekao da ignorises medijsko laganje.

ne pominjanje = ignorisanje

Цитат

"Kroz medije" je prilično široka formulacija... kad slušam neki njegov govor preko nekog medija... saznajem "kroz medije" ali direktno od njega... bez ikakvog uticaja medija na to...

a kako znas da li je to u govoru laz ili greska? To me samo zanima, jel citas misli? Mozes da mi pokazes sta iz trampovog govora znas da je laz, a ne greska? I na osnovu cega?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Nisam znao da su moralan pitanja tako objektivna....

Nisu...

Nije to relativizam, to je fakticko stanje.

Kao i sa ljudima-reptilima... ako ti želiš da se tripuješ da je to tako, teško ti bilo ko može pomoći...

Sve sto ti argumentujes je iz pozicije njegovog odnosa prema medijima.

Da, to je razlog zašto moji argumenti ne pominju uopšte medije...  :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Kao i sa ljudima-reptilima... ako ti želiš da se tripuješ da je to tako, teško ti bilo ko može pomoći...

avokado zvani "postoji mogucnost uvek da gresim"
ekstra ako tako uvek ostavljas mogucnost, koliko da gresis za ljude reptile... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Da, to je razlog zašto moji argumenti ne pominju uopšte medije...  :D

Kakve veze ima da li pominju ili ne kada se odnose upravo na njegovo ponasnje prema medijima.... to sto ces ti da izostavis tu cinjenicu iz kompletnog argumente te samo cini intelektualno neiskrenim... nista vise.

Подели на овим сајтовима

@Bilbija al znas sta je isto smesno gledati. Tebe brt. Kako ti odgovara taj CNN kada prica sve lose o americi (kao sto obicno prica) ali onda kada prica lose o Srbiji onda je to za neki americki interes.

Uopste ne kapiras da su ti likovi globalisti i kolektivisti, da vredjaju svaku zemlju jer im je cilj da unsite patriotizam. Prosto ne kapirate da se tu ne desava sukob izmedju amerike i sveta pa je CNN sad na strani amerike.... vec se desava sukob izmedju skroz drugih sila... ali ste previse plitki da bi to razumeli...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

I ja sam lepo rekao da ignorises medijsko laganje.

ne pominjanje = ignorisanje

Nisi lepo rekao nego si u svom tipičnom maniru budale koja lupeta napisao kao da ja tvrdim da treba ignorisati medijsko laganje, zatim si u istom tom maniru naravno preskočio da odgovoriš kada sam ja to napisao... i onda opet u svom tipičnom prevarantskom maniru pokušao kasnije da nešto drugo ("moji argumenti ne pominju uopšte medije") predstaviš kao to...

Ali naravno, pošto obraza nemaš, nastavićeš da radiš takve stvari...

пре 5 минута, haveaniceday рече

a kako znas da li je to u govoru laz ili greska? To me samo zanima, jel citas misli? Mozes da mi pokazes sta iz trampovog govora znas da je laz, a ne greska? I na osnovu cega?

Potpuno je irelevantno, jer kao što sam više puta objasnio, nije uopšte problem što on s vremena na vreme izgovori nešto što nije istina (iako to radi znatno češće od drugih), problem je što se nakon toga on i njegovi dupelisci ponašaju kao da nije izgovorio neistinu... i da su oni koji su uočili neistinu zli, lažljivi i pokvareni...

Подели на овим сајтовима

@Justin Waters nikako da ti dam kompletan odgovor jer pricam sa trojicom istovremeno..

Znaci gledaj sada... Crna Gora je clanica NATO-a. Republikanci su relativno naklonjeni Srbima. Mi sada imamo problem u crnoj gori. Da smo u nekom jacem saveznistvu sa republikancima i da imamo nekog uticaja tamo - mogli bi tu mnogo sto sta da izboksujemo za nas.

A znas sta ce ovako da dobijemo? Verovatno nista, osim ako nam se ameri bas ne smiliju, jer su nas previse gazili.

E eto sta ces dobiti od saveznistva sa amerikom.

Kao sto rekoh, da smo pametni, birali bi saveznike pametnije. Al nismo. Zato i ispastamo uvek.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Nisi lepo rekao nego si u svom tipičnom maniru budale koja lupeta napisao kao da ja tvrdim da treba ignorisati medijsko laganje,

Ne lazi. Nisam napisao da ti to tvrdis vec sam napisao da ti to radis, ti ignorises. Ok, stvarno je postalo dosadno da druge optuzujes da lazu... i pritom ti to isto radis..... ajde cao. :)

Potpuno je irelevantno, jer kao što sam više puta objasnio, nije uopšte problem što on s vremena na vreme izgovori nešto što nije istina

I kao sto sam objasnio. On nesto lupi, mediji ga isprozivaju on njima odgovori da je to "njegova alternativna istina" da njima ne bi priznao nista, jer ih sprda.

Znaci ono sto ti sudis je njegov odnos prema MEDIJIMA, a ne njegov odnos prema istini. Ti pojma nemas da li bi on priznao gresku kada ga neko drugi isproziva. Tipa clan njegovog kabineta, poznanik, prijatelj, ko god...

Zato ne mozes da ignorises medije.
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...