Цвеле1993 Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 ... isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 лењост. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Затишје пред буру 4chsmu1 Проверено. Не дај се изненадити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ја је видим отелотворену у неким људима. 4chsmu1 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 непријатно осећање које тишти човечију душу ! smiley-dance007 Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 ОЧАЈАЊЕ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ја је видим отелотворену у неким људима. 4chsmu1 brokoli brokoli algabacaju "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
napoleon bonaparta Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Kako se izboriti sa ove veoma lose osobine? Cesto me uhvati doba od nedeju dve gde nemam volje "ni da prdnem". U tom "ludilo" boli me briga i za veru i za porodicu i prijatelje. Jednostavno zivim bez ijednog osecanja. Primal је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Један од начина - иди негде, на трчање, одиграј партију баскета, фудбала, испуцај ту негативну енергију (ако је могуће, негде у природи), па ћеш да видиш како ће да ти се "напуне батерије". srecan w.a.mozart, Primal and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Nakon sto primenis savet @Lidije, otidi negde u prirodu nekoliko dana na surviver. Tako ces pobediti dosadu i nedostatak volje. Ovako kada sve imamo..... tanning spavanje2 Znaci : Primal, Биљана, sqny and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 То се сваком дешава. Некоме јаче, некоме слабије. Моја стања контролишем лековима, разговором са блиским особама, умним радом, физичким радом, постом и молитвом. Неретко безуспешно. Некад мораш да експлодираш без обзира на све методе, јер си човек. Али, хвала Богу, та стања пролазе. Биљана, Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Nakon sto primenis savet @Lidije, otidi negde u prirodu nekoliko dana na surviver. Tako ces pobediti dosadu i nedostatak volje. Ovako kada sve imamo..... tanning spavanje2 Znaci : Си ово ти у борби против унинија? 0917_sport Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Си ово ти у борби против унинија? 0917_sport Ma jok. Voleo bih samo da imam njegove dnevnice :lol: Давор73 and Желе Зека је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Kako se izboriti sa ove veoma lose osobine? Cesto me uhvati doba od nedeju dve gde nemam volje "ni da prdnem". U tom "ludilo" boli me briga i za veru i za porodicu i prijatelje. Jednostavno zivim bez ijednog osecanja. Pa o cemu razmisljas kad te to uhvati? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 узми ради нешто и немој да седиш и размишљаш него се упосли нечим и стекни навику да радиш и завршаваш послове, а не да их одлажеш и лењствујеш. Биљана, Лидија Миленковић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука