Jump to content

Шта је досада...?

Препоручена порука

непријатно осећање које тишти човечију душу !  smiley-dance007

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 1 year later...

Kako se izboriti sa ove veoma lose osobine? Cesto me uhvati doba od nedeju dve gde nemam volje "ni da prdnem". U tom "ludilo" boli me briga i za veru i za porodicu i prijatelje. Jednostavno zivim bez ijednog osecanja.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Један од начина - иди негде, на трчање, одиграј партију баскета, фудбала, испуцај ту негативну енергију (ако је могуће, негде у природи), па ћеш да видиш како ће да ти се "напуне батерије". srecan

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nakon sto primenis savet @Lidije, otidi negde u prirodu nekoliko dana na surviver. Tako ces pobediti dosadu i nedostatak volje. Ovako kada sve imamo..... tanning 0703_read spavanje2 :dry:

Znaci :

ec6f14a124ee9cf0effbcfb504ee9217.jpg

Подели на овим сајтовима

То се сваком дешава. Некоме јаче, некоме слабије. Моја стања контролишем лековима, разговором са блиским особама, умним радом, физичким радом, постом и молитвом. Неретко безуспешно. Некад мораш да експлодираш без обзира на све методе, јер си човек. Али, хвала Богу, та стања пролазе.

Подели на овим сајтовима

Nakon sto primenis savet @Lidije, otidi negde u prirodu nekoliko dana na surviver. Tako ces pobediti dosadu i nedostatak volje. Ovako kada sve imamo..... tanning 0703_read spavanje2 :dry:

Znaci :

ec6f14a124ee9cf0effbcfb504ee9217.jpg

Си ово ти у борби против унинија? 0917_sport

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Kako se izboriti sa ove veoma lose osobine? Cesto me uhvati doba od nedeju dve gde nemam volje "ni da prdnem". U tom "ludilo" boli me briga i za veru i za porodicu i prijatelje. Jednostavno zivim bez ijednog osecanja.

Pa o cemu razmisljas kad te to uhvati?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

узми ради нешто :)

и немој да седиш и размишљаш него се упосли нечим и стекни навику да радиш и завршаваш послове, а не да их одлажеш и лењствујеш.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...