Justin Waters Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Мало се шалим,људи,не замерите...надам се да ће све ово заживети и да ће се подићи на један заиста озбиљан,квалитативан и плодотворан ниво и наравно да неће бити пушења...осим у том малом кафеу где и домаћини, који су били заиста пријатни,дозвољавају пушење. Шалим се и ја, нормално да не би пао од много дима. Али искрено говорећи не волим атмосферу која настаје у облаку дима, коју обавезно прати пијуцкање и зезанција....Такав сам тип који никад није волио ноћне излазке јер ми то није пријало, па тако немам шта сазревати, 30 година је ваљда зрело доба. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Стварно вас обожавам. И жао ми је што нисам био. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Мало се шалим,људи,не замерите...надам се да ће све ово заживети и да ће се подићи на један заиста озбиљан,квалитативан и плодотворан ниво и наравно да неће бити пушења...осим у том малом кафеу где и домаћини, који су били заиста пријатни,дозвољавају пушење. Шалим се и ја, нормално да не би пао од много дима. Али искрено говорећи не волим атмосферу која настаје у облаку дима, коју обавезно прати пијуцкање и зезанција....Такав сам тип који никад није волио ноћне излазке јер ми то није пријало, па тако немам шта сазревати, 30 година је ваљда зрело доба. Јусто,нити је било облака дима,нити је ко пијуцкао (у твом претпостављеном контексту речено),а да је умерена и пристојна доза шале неопходна,поред озиљних разговора који се подразумевају,за један здрав,нормалан и опуштен међуљудски однос,неоходна је...верујем да то знаш и сам. :bla: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2010 ПП преписка са братом Владаном С.И. за случај да неко дели његова пиања или дилеме: Brate A. da li u tom kljubu u Kralja Petra, mora da se učlanjuje. Gledao sam nešto na njihovom sajtu i nije mi baš jasno. Piše da čak i kada se dođe jedan put, mora da se ostave neki podaci u njihovu bazu. Kapiram da je klub - klub, ali valjda je i gost - gost, a ne mora uvek član. Nadam se da ću vas videti uskoro ako se budete opet tamo skupili. Види, то је "спољна" активност, мада би, у неком тренутку учлањење било пожељно за добро свих нас. Пре свега, пића се служе по клупским ценама, чиме је законски омогућено да нема фискализације, пошто се сматра да чланови клуба сами себи делимично донирају и та пића. Даље, учлањењем бисмо такође и прихватили кућни ред, те би тиме били боље заштићени од било каквих "изгреда." Коначно, чланови имају право и на учешће у другим активностима АРТ Центра, као и да и сами организују неке активности (а чланарина је симболичних 200 дин. на годишњем нивоу). Наравно, увек може и овако, без учлањивања, али сте онда теоретски сви моји гости и ја лично сносим одговорност за свакога. Но, пошто сам позив упутио овако јавно и без било какве дискриминације, и сам видиш да у томе има и дозе ризика, зар не? Него, мислим да су ово значајни подаци, па бих читаво твоје питање и мој огговор пребацио на јавни део, ако се слажеш? Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 било је супер, а ја сам се барем двапут транслатовао између smoking и non-smoking дела а да сам ове људе срео потпуно необавезно, никад не бих провалио да су друге вере. врло пријатна атмосфера, баш смо се лепо дружили 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha нит је ко вадио неке књиге (не видех ни да је неко нешто понео), нит је било нездравих прича, скроз је било нормално због људи који су дошли расположени и весели :bla: данас идем с неким људима оданде у биоскоп, најнормалније, гледамо филм Inception с којим нас је Миљан спржио хвалећи ја сам поново тамо у уторак, и капирам да ће доћи следећи пут још више људи с наше стране, пошто смо потпуно издоминирали атмосферу што бројношћу што памећу, а било и женских (паметних) лепота smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 selam,shalom,pomaze Bog... 0110_hahahaе брате добро нам дошао :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 selam,shalom,pomaze Bog... 70A.gif Selam! 1314_womens Dobrodošao! mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Jaoj 4chsmu1 Pa ja Solomona nisam prepoznao znaaaaao dada 0110_hahaha 0110_hahaha A gledam čoveka, poznat mi, a ne mogu da povežem (jer mislim da sam te viđao negde i mimo foruma i fejsa greengrin)... Brate Andrease, tvoj autoritet mi je poljuljan skroz, i dalje ne mogu da se opasuljim da se poznajemo od ranije i odakle se poznajemo. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha No, zapravo je sve cool. Bilo je super upoznati sve ljude - Maxa, Medu, Danijelu, Tavitu... a i svi ostali prisutni (osim Mirsada) su mi poznati odnekud... pamtim tako lica ljudi uvek, pa ne mogu da se setim da li ih znam ili sam ih samo nekad video u busu/crkvi/gdeveć. A kažete konobar Jevrejin? Hm, a fura čovek pravoslavni look. Ја колико сам могао видети извештај, мени би се пољуљало мало у глави од тог дима ако је тако било како вели соломон "дуванска атмосфера"... :o Tamo gde sam ja sedeo sve vreme, nije bilo dima. A ni vatre. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 данас идем с неким људима оданде у биоскоп, најнормалније, гледамо филм Inception с којим нас је Миљан спржио хвалећи znaaaaao QQ meni ako vam se ne svidi dada 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ko sve ide? Ae javite kako je bilo.... a ja sam mogla ovih dana do Igora.. dada onaj konobar.. covjece.. divan decko.. ima zanimljivih stvari. A direktor je zaista predivan. Gosn. DARKO... ja se ispricaaalaaaa.. i Solomon... znaaaaao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Konobar onaj mali, što se sve vreme smeši, ima pravoslavni look a kažu da je Jevrejin? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Konobar onaj mali, što se sve vreme smeši, ima pravoslavni look a kažu da je Jevrejin? ne izjasnjava se tako. Mada ja znam da mu je deda Jevrej.. e sad za majku... p.s sto se vjere tice-ni tamo ni ovamo. Ali je predivan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 mislim da je taj "mali" stariji od tebe znaaaaao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Možda je, nego ja niže ljude od sebe zovem tako... ali od milošte znaaaaao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Konobar onaj mali, što se sve vreme smeši, ima pravoslavni look a kažu da je Jevrejin? ne izjasnjava se tako. Mada ja znam da mu je deda Jevrej.. e sad za majku... p.s sto se vjere tice-ni tamo ni ovamo. Ali je predivan. znaaaaao Fin momak!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука