Зосима Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Било је супер... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Било је супер... mnogo mi je zao sto nisam bila ,nadam se da ce se ponoviti okupljanje није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Било је супер... st-porfirije Па, причај човече како је било... колико људи, о чему се спикало, јел било фундаменталиста, балиста и муџахединиста ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број ),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих... Католика није било,ал све у свему једно пријатно ћаскање ,мислим,кафић варијанта... Меда,Миљан,Данијела,Андреј,Дарко,Соломон,Мара,Тавита,Мах,Светлана...са форума "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број ),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих... Католика није било,ал све у свему једно пријатно ћаскање ,мислим,кафић варијанта... Меда,Миљан,Данијела,Андреј,Дарко,Соломон,Мара,Тавита,Мах,Светлана...са форума Није било лоше заиста.Добра,заиста добра екипа се скупила и сви су ми тамо деловали некако гостољубиво...само је Мах био "гошћољубив". st-porfirije Све у свему,дружење је протекло у за мене најбољој могућој атмосфери...дуванској. winter Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број lqj2e2sokakote),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих... Католика није било,ал све у свему једно пријатно ћаскање ,мислим,кафић варијанта... Меда,Миљан,Данијела,Андреј,Дарко,Соломон,Мара,Тавита,Мах,Светлана...са форума Није било лоше заиста.Добра,заиста добра екипа се скупила и сви су ми тамо деловали некако гостољубиво...само је Мах био "гошћољубив". bliss jeeee Све у свему,дружење је протекло у за мене најбољој могућој атмосфери...дуванској. :cheesy: :cheesy: 0102_laughПа добро, о чему сте спикали ....? Које су биле теме ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број bliss jeeee),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих... Католика није било,ал све у свему једно пријатно ћаскање ,мислим,кафић варијанта... Меда,Миљан,Данијела,Андреј,Дарко,Соломон,Мара,Тавита,Мах,Светлана...са форума Није било лоше заиста.Добра,заиста добра екипа се скупила и сви су ми тамо деловали некако гостољубиво...само је Мах био "гошћољубив". :cheesy: Све у свему,дружење је протекло у за мене најбољој могућој атмосфери...дуванској. 0102_laugh :cheesy:Па добро, о чему сте спикали ....? Које су биле теме ? Широк дијапазон тема како и приличи фино васпитаним и доказано побожним кафанским људима. :cheesy:Причали о смо о свему и свачему...од животних и богословских тема до спорта,музике и,наравно,мушко женских односа...скроз опуштена,пријатна атмосфера и добра екипа. Драго ми је што сам поред екипе коју већ знам (Меде легенде и Тавите моје миле!) упознао Андреја,Мару,још неке људе а поготово Мирсада...човек је више него супер лик! Наравно,Мах ми је посебно улепшао вече својом духовитошћу и непосредношћу! Мах?! lqj2e2sokakote Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Добра вест (скоро па "евангелион") је да је ова варијанта доступна сваког уторка у истом термину. За сада немамо неке ex cathedra активности, али, у случају жеље или потребе ствари можемо и да формализујемо кроз нека предавања, концерте, књижевно-поетске вечери, изложбе, филмске пројекције, кетеринг-хране из неке кафане (нпр. "СТАРА ТРЕШЊА" где сам баш данас пре подне имао снимање емисије и са задовољством утврдио да име је квалитет остао непромењен) и ште би нам већ пало на памет а да нам сам простор пружа могућности за то. Свакако, мислим да је било посебно значајно да су се бар неки од нас који се до сада нису знали, упознали in vivo. Коначно, демистификована је и сама та прича "међурелигијског" - не значи да касније ту неће бити и више иноверних, али простор је довољно велик да ниакав вид интеркације није обавезан. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 selam,shalom,pomaze Bog... lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 selam,shalom,pomaze Bog... bliss jeeee Шалом брате ! Добродошао у друштво! lqj2e2sokakote Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 selam,shalom,pomaze Bog... bliss jeeeeМирсаде? Ти си? Добро дошао брате! lqj2e2sokakote Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 selam,shalom,pomaze Bog... lqj2e2sokakote Shalom... Bio si u art centru? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 selam,shalom,pomaze Bog... bliss jeeeeМирсаде? Ти си? Добро дошао брате! lqj2e2sokakote E Mirsade ..ja sam!! Aleksandraaaa.... :* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број lqj2e2sokakote),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих... Католика није било,ал све у свему једно пријатно ћаскање ,мислим,кафић варијанта... Меда,Миљан,Данијела,Андреј,Дарко,Соломон,Мара,Тавита,Мах,Светлана...са форума Kojaaa Jevrejkaaaaaa?? Uzgred, Maks!! pozdravi kevu bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 zdravo,zivo drustvo.lepo druzenje bese.nadam se da ce ih biti jos Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука