Jump to content

Дружења форумаша у АРТ Центру у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 167
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ага пије млеко

Било је супер... st-porfirije

Па, причај човече како је било...

колико људи, о чему се спикало, јел било фундаменталиста, балиста и муџахединиста ?  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број  :drugarstvo:),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих...

Католика није било,ал све у свему једно пријатно ћаскање ,мислим,кафић варијанта...

Меда,Миљан,Данијела,Андреј,Дарко,Соломон,Мара,Тавита,Мах,Светлана...са форума

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број  :drugarstvo:),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих...

Католика није било,ал све у свему једно пријатно ћаскање ,мислим,кафић варијанта...

Није било лоше заиста.Добра,заиста добра екипа се скупила и сви су ми тамо деловали некако гостољубиво...само је Мах био "гошћољубив". st-porfirije  ;)

Све у свему,дружење је протекло у за мене најбољој могућој атмосфери...дуванској. winter

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број  lqj2e2sokakote),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих...

Није било лоше заиста.Добра,заиста добра екипа се скупила и сви су ми тамо деловали некако гостољубиво...само је Мах био "гошћољубив". bliss jeeee  ;)

Све у свему,дружење је протекло у за мене најбољој могућој атмосфери...дуванској. :cheesy:

:cheesy: 0102_laugh

Па добро, о чему сте спикали ....?

Које су биле теме ?

Подели на овим сајтовима

Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број  bliss jeeee),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих...

Није било лоше заиста.Добра,заиста добра екипа се скупила и сви су ми тамо деловали некако гостољубиво...само је Мах био "гошћољубив". :cheesy:  ;)

Све у свему,дружење је протекло у за мене најбољој могућој атмосфери...дуванској. ;)

0102_laugh :cheesy:

Па добро, о чему сте спикали ....?

Које су биле теме ?

Широк дијапазон тема како и приличи фино васпитаним и доказано побожним кафанским људима.  :cheesy:

Причали о смо о свему и свачему...од животних и богословских тема до спорта,музике и,наравно,мушко женских односа...скроз опуштена,пријатна атмосфера и добра екипа.

Драго ми је што сам поред екипе коју већ знам (Меде легенде и Тавите моје миле!) упознао Андреја,Мару,још неке људе а поготово Мирсада...човек је више него супер лик! Наравно,Мах ми је посебно улепшао вече својом духовитошћу и непосредношћу! Мах?!  lqj2e2sokakote

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Добра вест (скоро па "евангелион") је да је ова варијанта доступна сваког уторка у истом термину. За сада немамо неке ex cathedra активности, али, у случају жеље или потребе ствари можемо и да формализујемо кроз нека предавања, концерте, књижевно-поетске вечери, изложбе, филмске пројекције, кетеринг-хране из неке кафане (нпр. "СТАРА ТРЕШЊА" где сам баш данас пре подне имао снимање емисије и са задовољством утврдио да име је квалитет остао непромењен) и ште би нам већ пало на памет а да нам сам простор пружа могућности за то.

Свакако, мислим да је било посебно значајно да су се бар неки од нас који се до сада нису знали, упознали in vivo. Коначно, демистификована је и сама та прича "међурелигијског" - не значи да касније ту неће бити и више иноверних, али простор је довољно велик да ниакав вид интеркације није обавезан.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Право да вам кажем,ја сам углавном одмеравао Мару учитљицу (мој број  lqj2e2sokakote),конобар је био јеврејин,ваљда је била и једна јеврејка,и један муслиман,и нас десетак са жру-а,плус пар мени непознатих...

Kojaaa Jevrejkaaaaaa??

Uzgred, Maks!! pozdravi kevu bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...