JESSY Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 ja obožavam i kad god sam u prilici upražnjavam je... šetnja nam pomaže da se udaljimo od negativnog stanja uma, od bola, da razjasnimo ideje, izadjemo iz svakodnevne rutine... na mene deluje veoma opuštajuće... najlepše su šetnje u šumi, pored reke, u prirodi... najbolje se osećam kada sama šetam...onda mogu da se posvetim samo sebi i svojim razmišljanjima... Milica Bajic, Рапсоди, sanja84 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 moja omiljena šetališta: Milica Bajic, sanja84, Flojd and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 Dok je bilo policijskog časa, prepodne sam išao na Frušku Goru skoro svaki dan. Natasa., Рапсоди, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 пре 1 минут, Дејан рече išao na Frušku Goru skoro svaki dan. blago tebi što ti je blizu i možeš češće da odeš...predivno je tamo... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 пре 24 минута, JESSY рече blago tebi što ti je blizu i možeš češće da odeš...predivno je tamo... Dok sam studirao često sam šetao, da ohladim glavu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 Obožavam dugometražne šetnje žustrim tempom. Nekad, ranije, na keju sa psom, znala sam da mi je dosta po tome što uhvatim sebe da sam spontano krenula nešto da pevušim, obično bude posle šestog, sedmog kilometra Sada se ponovo vraćam toj ljubavi, ali sa malim detetom to ne ide baš glatko. Obično ga u takve akcije vozim pored sebe na trotinetu, pa onda moramo da biramo teren... Skoro smo otkrili super rutu, relativno blizu, tako da si me taman super podsetila da iznova naučim da uživam. Natasa., JESSY, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 Ana B., Лапис Лазули, Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 to je tvoj mališan...? medenko mali... a gde ovo šetate...? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 18, 2020 Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 пре 10 часа, JESSY рече to je tvoj mališan...? medenko mali... a gde ovo šetate...? Jeste, to je Dušan Šetamo pored jednog od kanala koji nam je u blizini, a koji su ovde odlično uređeni, obično sa jedne strane bude biciklistička staza, a sa druge staza za šetnju, parkići i sl, zavisi kako gde. Tek sam skoro shvatila da možemo za 15 minuta pešaka da budemo u raju Na ovom sajtu ima lep video. Les canaux - Ville de Paris WWW.PARIS.FR Découvrez l'histoire des canaux parisiens, les règles de la... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 18, 2020 Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 E ja volim da setam u parku, pa se posle bacim malo na sprave. Al idem uglavnom 1 -1,30 u krug sa sluskama na usima, preslusam sve hitove sa Paly radija. Hehe Dok je bio policiski cas isao sam na kej pored crkve da setam, tamo mi je bilo prelepo, dugacka je staza i onda utrosim od prilike isto vreme za setnju. A volim da obidjem po neki vrh. Nekako mi lakse legne setnja nego voznja bajsom. Voznja bajsom me ubija. ? Milica Bajic, JESSY and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 18, 2020 Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 Ja samo i šetam...nisam motorizovana. 5-10km na dan. Mršavim. Flojd, Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 18, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 пре 3 часа, sanja84 рече Mršavim. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 18, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 пре 4 часа, Milica Bajic рече za 15 minuta pešaka da budemo u raju sjajno...uživajte... kiss for Dušan... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 18, 2020 Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 Када год можемо, шетамо . Мало и планинаримо, тако да некада и по цео дан смо на ногама, са малим одморима. Ем корисно, ем здраво, ем опушуштајуће. И шта рећи...праве смо шеталице. Пре пар година знали смо и по 20 километара на дан да пређемо. Овде у Београду, највише идемо ка Авали, то је неких 10 километара у оба правца .(најдраже шеталиште, често видимо срне ) Па онда пун круг Ада Циганлија, па од Бранковог моста до Зем.кеја. Дивна маршута од Калиша до Дорћолског кеја, са незаобилазном посетом цркве Ружице и капеле Св.Петке . Ana B., Milica Bajic, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 18, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2020 пре 2 минута, Рапсоди рече праве смо шеталице. svaka čast...lepe vi maršute prelazite.... okako merim, moj maksimim je oko 8 km.... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука