Jump to content

Препоручена порука

Цитат

"Ko avion telo imam. Nosim tesno, nosim kratko."

Sneki Babić

ja ko bomba....ali atomska

Цитат

Fat Man

220px-Fat_man.jpg

1:1 Maketa „Fat Man-a“

"Fat Man" (hrvatski: debeli čovjek) je naziv atomske bombe koju su američke snage bacile na Nagasaki 9. kolovoza 1945. godine.

Težina: 4.670 kg

Dužina: 3,66 m

no, ne bih se ja šalila sa dekama koji imaju pištolj.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Meni je taj deka drugi od uzora kada je pucanje u pitanju. Prvi je Bill Hickok. :)))

Kada mi stigne (napokon) Colt Navy 1851. .36, kao što je Hickok nosio, čim se naviknem na njegove nišane, gađam na 70m, da ponovim njegov pogodak u dvoboju sa Davisom Tuttom.

I Sneki mi je jedan od uzora, ali za neke druge oblasti. :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vasilije. рече

I Sneki mi je jedan od uzora, ali za neke druge oblasti. :sunce:

Nažalost ne razumem se u Sneki...mada išla sam mesec dana na streljaštvo. Samo ja sam gađala metu - običnu, a ne glavu. I to iz vazdušne puške.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Vasilije. рече

Naravno. Danas dvojka sa 170kg. 180 mi je zvanični maksimum sa takmičenja, a sada mogu i 190.

Snekini stihovi se itekako mogu promeniti na nas što disciplinovano jedemo i dižemo.

Raznih ima aviona, od elegantnih poslovnih mlaznjaka, pa do onih sa moćnim J57 motorima.

ne znam da li se razumem u tu bodibilding terminologiju...ali kvadriceps je ok, samo gastroknemius ti je malo stidljiv. Stani prstima na stepenik pa se diži gore-dole.

Ja sam bomba ona obična od tonu i po...disciplinovana u jelu i dizanju. :) NIjedan obrok ne preskačem. :)

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, sanja84 рече

samo gastroknemius ti je malo stidljiv. Stani prstima na stepenik pa se diži gore-dole.

Ovako nešto misliš da postigne? :)))

r3iJ9KqiJl0XB9sDvFQcVnAfpA_s7U_uSLamlds7

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Nožni triceps tj. list.  ali ok razumem misliš sloj ispod-biceps i list-kao treća glava. List ti ne vidim, ali sve u svemu me ne zanima..ja gledam čoveka ko čoveka..šalila sam se za listove. Ja imam jake listove i baš je bezveze - ne mogu da uđem u čizme, a ja baš volim čizme.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vasilije. рече

Radim i njih, kao asistenciju za čučanj, ali najviše radim kvadove, jer mi oni najviše trebaju za to.

ma da, listovi trebaju nama bucama da nose toliko telo...

kvadricepsi su dobri - učvršćuju zglob kolena...to je dobro.

NO deco, samo vi vežbajte... kamičak, vasilije i ostali... ode baba

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...