Ivan Marković Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Tema je otišla u troltopic. Hajde da još neko dopuni ili doda šta zna o protestantima... Mardarije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 9 минута, Ivan Marković рече Iznenadila bi se koje je sve sanitetske službe imala rimska armija. koje? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 3 часа, Mardarije рече 14 strana, sta sve propustih...sekta, kanoni, 10evrica, papa i menstruacija... hmm da li vredi pisati bilo sta vise na ovoj temi? (a, ja jadan tek poceo, ....i, zasto sam se ja sad mucio oko nalazenja tumacenja kanona o menstruaciji,... ..) Mardarije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Ivan Marković рече Sokolovo, pitaj zapadnjaka sa nižim ili prosečnim primanjima koliko mu je dostupan zubar. Dovoljno za razliku od perioda o kom se priča Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Уопштено, протестанти су боља верзија римокатолика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 3 минута, Натан рече Уопштено, протестанти су боља верзија римокатолика. Eh, sad... pa valjda je bolje biti rimokatolik nego protestant? Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mardarije Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Ivan Marković рече Tema je otišla u troltopic. Hajde da još neko dopuni ili doda šta zna o protestantima... Koliko sam ispratio, ti si lepo redom napisao sve samo bih dodao da je glavni uzrok i koren svih grehova neposlusanje, iako me je Dejan ispravio. Treba se vratiti na veliki raskol 1054 i mozda o tome malo prodiskutovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mardarije Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Mada, neposlusanje i gordost su usko povezani. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 13 минута, Desiderius Erasmus рече Eh, sad... pa valjda je bolje biti rimokatolik nego protestant? А не брате, то никако. Протестанти су се колко-толко освежили кад су се одвојили од римокатолика. Боље и формално сола скриптура него до непрепознатљивости искривљено хришћанство, што се мене тиче. Али, Богу хвала, ту је свето православље, па такве дилеме не постоје. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 3 часа, sanja84 рече koje? Imala je hirurge, a ako se ne varam, čak i zubare. Za hirurge sam siguran. Razume se, reč je o vojsci pozne republike i imperije. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 2 часа, Натан рече Уопштено, протестанти су боља верзија римокатолика. Не бих се сложио (подразумева се да мислимо на доктрине, не људе). Римокатолицизам је кроз доктрину и праксу ближи православљу од било које гране протестантизма. Благовесник and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 2 часа, Mardarije рече Koliko sam ispratio, ti si lepo redom napisao sve samo bih dodao da je glavni uzrok i koren svih grehova neposlusanje, iako me je Dejan ispravio. Treba se vratiti na veliki raskol 1054 i mozda o tome malo prodiskutovati. Колико сам се ја тиме бавио, корен проблема латинског Запада су политика и филозофски ( уместо опитни) приступ Богу. Ако је већ римски папа епископ, шта ће му држава? Што се тиче филозофске теологије, проблеми крећу од Боеција, мада неких раних назнака има у Августина. Рат између теологије и филозофије је на Западу почео у петом а завршио у тринаестом столећу тријумфом филозофије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 2 часа, Дејан рече Dovoljno za razliku od perioda o kom se priča Па зато им је јефтиније да запуцају у Србију? Тј. онима који за то имају кинте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 2 часа, Mardarije рече Koliko sam ispratio, ti si lepo redom napisao sve samo bih dodao da je glavni uzrok i koren svih grehova neposlusanje, iako me je Dejan ispravio. Treba se vratiti na veliki raskol 1054 i mozda o tome malo prodiskutovati. Иначе, ја сам само.написао шта им је заједничко, иначе би се могло сада писати о разликама међу њима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 1 сат, Ivan Marković рече Па зато им је јефтиније да запуцају у Србију? Тј. онима који за то имају кинте. Dobro, logično je da su te stvari bile nedostupnije, nije bila tehnologija i farmakologija napredna kao dana itd. Uglavnom zubobolja je bila mnogo veći problem nego što je danas.Prosto logično je, ne znam šta tu ima da se nastavlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука