Хелена Вујовић Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Srecna sam kada vidim da su moj muz i deca srecni,kada u porodici vlada ljubav,sloga i jednomislije. Srecna sam u prisustvu dobrih,prostodusnih ljudi cistog srca. Srecna sam kada mirno mogu da upucujem svoje misli Bogu. Puno je razloga za srecu Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1296306280' post='329441] појачано сам срећан поред ове иконе, коју сам добио као положајник (добротом мојих финих пријатеља) за Божић 0442_feel хоћу да кажем, чини ме срећним што имам такве пријатеље (другачије мало изгледа икона, ал нема лепе слике на нету па стављам другу stadaradim) Mnogo je lepa ova ikona. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Једна од старијих верзија... Богоматерь Прибавление Ума, с избранными святыми (Преподобный Акакий и пророк Наум). Россия. XIX век. Дерево, темпера. Размер - 23 х 19,5 см. Богородица, ОЗАРЕЊЕ УМА... ОЗАРЕЊЕ УМА Молитва О, Пресвета Дјево, Невесто Бога Оца и Мајко Божанственог Сина Његовог Исуса Христа, Царице Ангела и Спаситељко људи! Ти, Која грешнике разобличаваш и богоодступнике кажњаваш, помилуј нас који смо много згрешили и заповести Божије нисмо испунили и Завет Крштења, и многа друга обећања, прекршили. Када Дух Свети одступи од цара Саула, тада га бојазан обузе, чамотиња нападе, и тама очајања и туге намучи душу његову, тако се и ми због грехова наших лишисмо благодати Духа Светога: осујетисмо ум сујетним помислима и заборавом помрачисмо душе наше, те нам је срце притешњено плачем, тугом, болешћу, мржњом, осветољубљем, гневом, злурадошћу и другим гресима. Немајући друге радости и друге утехе, вапијемо Теби, Мајко Бога нашега Исуса Христа, да умолиш Сина Твога да нам опрости сва сагрешења наша и пошаље нам Духа Утешитеља, као што Га је послао на Апостоле да теши и просвећује оне који благодарну песму Теби певају: радуј се, Пресвета Богородице, Која ум наш спасењу управљаш. Амин. (Пред овом иконом се чита усрдна молитва за стицање Благодати, за боље разумевање Светог Писма, пре учења, за исцелење од умних болести, за развој интелекта код деце, за озарење ума и срца.. Црква је слави 15. августа.) Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Mene cini jaaaaaaaaako srecnom,od neba do nazad i od minus do plus beskonacno, ovih mojih sto grama cokolade u oblom stomaku ( mozda sada imamo malo vise)...koja ironija, beba ima sto grama a moj stomak 5 kila.. Ja sam jedna jako hepi trudnjaca t4431 Лидија Миленковић, Драшко and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Успех, одговорност и рад. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Измећу осталог, срећном ме чини и - Mene cini jaaaaaaaaako srecnom,od neba do nazad i od minus do plus beskonacno, ovih mojih sto grama cokolade u oblom stomaku ( mozda sada imamo malo vise)...koja ironija, beba ima sto grama a moj stomak 5 kila.. Ja sam jedna jako hepi trudnjaca t4431 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 много добра тема која би требало да се актуализује....колико је мало потребно да бисмо били срећни.... баш је штета што нам то мало недостаје... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Oslobodite se tuge, bicete srecni. (: мирођија and Биљана је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Пoтписујем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Ako ne želite biti nesrećni, potrudite se bit srećni. DYNABLASTER, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 ослободивши се гордости, поново откривате свет, упознајете људе а и себе лично ....налазите љубав....а најзад и Бога....а када Њега нађете, вашој срећи нема краја... bliss jeeee. Драшко, Ljubičasta, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Блиц Жена smej.gif greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2013 ослободивши се гордости, поново откривате свет, упознајете људе а и себе лично ....налазите љубав....а најзад и Бога....а када Њега нађете, вашој срећи нема краја... bliss jeeee. Када пронађемо Бога, ослобађамо се и гордости. Обасја нас љубав и загреје охладнело срце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
**Sarah Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Živeti uprkos, a ne zbog. Pronaći u tom životu bilo što lepo mora da postoji. Razviti ponovo smisao za druženje. Prijateljski razgovor, šetnje, neki hobi. Naći vremena za svoje bližnje, za stare komšije, poznanike. Nemoguće je da smisao i sadržaj života bude samo jurnjava za karijerom, novcem, slavom i moćima. Dobročinstvo! Zar nije divan osećaj da smo učinili dobro delo?! pink panter је реаговао/ла на ово 1 "I ako imam svu veru da i Gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Divan tekst,divna tema. algabacaju srcee I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука