Анастасија Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Srećnom me čini misao da će uskoro proleće sa sve cvećem i mirisom lipe i jorgovana! 0409_feel dada “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Srećnom me čini misao da će uskoro proleće sa sve cvećem i mirisom lipe i jorgovana! 0409_feel dada A miris sveze kafe medju jorgovanima? greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Осмех. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Srećnom me čini misao da će uskoro proleće sa sve cvećem i mirisom lipe i jorgovana! greengrin A miris sveze kafe medju jorgovanima? 319.gif :cheesy: :cheesy: Kafu sam zaboravila dada Akvi ti si drug pa si me podsetio. 0409_feel Dakle srećnom me čini miris kafe i jorgovana u proleće.A i neki slatkiš pride greengrin “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Srećnom me čini misao da će uskoro proleće sa sve cvećem i mirisom lipe i jorgovana! 0442_feel A miris sveze kafe medju jorgovanima? greengrin greengrin greengrin Јој лепоте 0102_laugh :bla: већ могу да осетим мирис тог пролећног цвећа и те пролећне кафице 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 E,a upravo me čini srećnom što se Šangi vratio sa poslovnog puta,pa je sa nama ponovo 0102_laugh :bla: Dakle 0442_feel,jorgovan,Magdalena što se istom raduje i povratak El Ej boja...to me čini RADOSNO SREĆNOM! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 0102_laugh :bla: 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Срећна сам кад идем на Литургију. Када пјевам па све бриге заборавим smej.gif Срећна сам кад ме радују ситнице, кад је довољно да буде лијеп и сунчан дан да будем расположена smej.gif Срећна сам када волим, кад сам са људима који ме разумију и када учиним да се неко због мене осјећа боље, е то је најљепше на свијету. smej.gif Срећна сам кад успијем превазићи неке лоше ствари и ситуације... И пунооооо тога још ме чини срећном. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 појачано сам срећан поред ове иконе, коју сам добио као положајник (добротом мојих финих пријатеља) за Божић :291291291: хоћу да кажем, чини ме срећним што имам такве пријатеље :291291291: (другачије мало изгледа икона, ал нема лепе слике на нету па стављам другу :291291291:) Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Медо, лепа је икона :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Медо, лепа је икона prstgoreидем данас код профи фотографа (моје сестре) да је усликам, па ћу да је поставим у већем формату да буде свима радост 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 prstgore Медо, лепа је икона идем данас код профи фотографа (моје сестре) да је усликам, па ћу да је поставим у већем формату да буде свима радост 4chsmu1 0442_feel dada dada dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Када се осјећам корисно 0409_feel kriminalac bendoff Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 усликали икону, ал биће за који дан, кад се обради лепо фотка 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 усликали икону, ал биће за који дан, кад се обради лепо фотка 0442_feel 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука