Jump to content

Sta vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Srećnom me čini misao da će uskoro proleće sa sve cvećem i mirisom lipe i jorgovana! 0409_feel dada

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Srećnom me čini misao da će uskoro proleće sa sve cvećem i mirisom lipe i jorgovana! :( greengrin

A  miris sveze kafe medju jorgovanima? 319.gif :cheesy: :cheesy:

Kafu sam zaboravila  dada Akvi ti si drug pa si me podsetio. 0409_feel Dakle srećnom me čini miris kafe i jorgovana u proleće.A i neki slatkiš pride  greengrin
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Srećnom me čini misao da će uskoro proleće sa sve cvećem i mirisom lipe i jorgovana! :) 0442_feel

A  miris sveze kafe medju jorgovanima? greengrin greengrin greengrin

Јој лепоте  :drugarstvo: 0102_laugh :bla: већ могу да осетим мирис тог пролећног цвећа и те пролећне кафице  0442_feel

Подели на овим сајтовима

E,a upravo me čini srećnom što se Šangi vratio sa poslovnog puta,pa je sa nama ponovo  0102_laugh :bla: :drugarstvo: Dakle 0442_feel,jorgovan,Magdalena što se istom raduje i povratak El Ej boja...to me čini RADOSNO SREĆNOM! :)

Подели на овим сајтовима

Срећна сам кад идем на Литургију.

Када пјевам па све бриге заборавим smej.gif

Срећна сам кад ме радују ситнице, кад је довољно да буде лијеп и сунчан дан да будем расположена smej.gif

Срећна сам када волим, кад сам са људима који ме разумију и када учиним да се неко због мене осјећа боље, е то је најљепше на свијету. smej.gif

Срећна сам кад успијем превазићи неке лоше ствари и ситуације...

И пунооооо тога још ме чини срећном.  smej.gif

Подели на овим сајтовима

појачано сам срећан поред ове иконе, коју сам добио као положајник (добротом мојих финих пријатеља) за Божић  :291291291:

хоћу да кажем, чини ме срећним што имам такве пријатеље  :291291291:

(другачије мало изгледа икона, ал нема лепе слике на нету па стављам другу :291291291:)

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Медо, лепа је икона  prstgore

идем данас код профи фотографа (моје сестре) да је усликам, па ћу да је поставим у већем формату да буде свима радост  0442_feel
Подели на овим сајтовима

prstgore

Медо, лепа је икона  :)

идем данас код профи фотографа (моје сестре) да је усликам, па ћу да је поставим у већем формату да буде свима радост  4chsmu1
0442_feel  dada  dada  dada
Подели на овим сајтовима

Када се осјећам корисно  0409_feel kriminalac bendoff

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...