Jump to content

Za cim u zivotu najvise zalite...

Оцени ову тему

Препоручена порука

zao mi je sto ranije nisam vise verovala u Boga , sto nisam isla na liturgije ,sto nisam citala Novi Zavet ,sto nisam citala duhovnu literaturu ...

dada баш то, јер би онда многе ставри биле другачије idi4qejsizd

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Жалим због погрешних избора у свом животу, који су ме довели до дна, жао ми је што сам бирала земаљско умјесто небеског, гњев умјесто смирење, пркос умјесто трпљење, љубав према себи умјесто љубав према другом, злопамћење умјесто опроштај...жалим због много чега, али се радујем и што је Господ и поред свега тога пружио руке ка мени и рекао - дођи кћери, све ти је опроштено, иди и не гријеши више. 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

zao mi je sto ranije nisam vise verovala u Boga , sto nisam isla na liturgije ,sto nisam citala Novi Zavet ,sto nisam citala duhovnu literaturu ...

;) баш то, јер би онда многе ставри биле другачије 0110_hahaha

da da ;)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Sto nisam naucio da sviram klavir... shuntavilo2

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Жалим због погрешних избора у свом животу, који су ме довели до дна, жао ми је што сам бирала земаљско умјесто небеског, гњев умјесто смирење, пркос умјесто трпљење, љубав према себи умјесто љубав према другом, злопамћење умјесто опроштај...жалим због много чега, али се радујем и што је Господ и поред свега тога пружио руке ка мени и рекао - дођи кћери, све ти је опроштено, иди и не гријеши више. crvenilo

4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Zalim zbog toga sto nisam ucila i zavrsila fakultet kada sam za to imala vremena... prst ka dole prst ka dole

Za to ti nije potrebno slobodno vreme nego VOLJA....kad imaš volju, nađeš i slobodno vreme....sopstveno iskustvo me naučilo tome. Znaš kako se kaže: išti - daće ti se; kucaj - otvoriće se.....nije kasno  prst ka dole  prst ka dole

Подели на овим сајтовима

нешто размишљам, па реко мрзи ме више да жалим и да се жалим ...

звучим себи као нека баба која кука пред смрт  prst ka dole

немам појма, некако ми то промашено да кукам шта сам могао, шта сам хтео, шта сам пропустио ... зар није паметније и боље да сад урадим нешто?

Подели на овим сајтовима

нешто размишљам, па реко мрзи ме више да жалим и да се жалим ...

звучим себи као нека баба која кука пред смрт  prst ka dole

немам појма, некако ми то промашено да кукам шта сам могао, шта сам хтео, шта сам пропустио ... зар није паметније и боље да сад урадим нешто?

prst ka dole i ja tako sebi kažem....šta je bilo - bilo je, da vidimo šta ćemo sada, pa da mi posle ne bude žao.... prst ka dole
Подели на овим сајтовима

• 8 years later...

Жалим што више не постоји задужбинарство и жеља да се нешто корисно остави генерацијама које долазе.

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Žao mi je što nisam bila racionalnija u životnim izborima...sad nemam volje da dovršim nešto što sam započela dok sam odlučivala kao lud k**** :(...stucked in the middle :dry:.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Zao mi je sto nisam rodila dete u mladosti...sad u ovim godinama ide mnogo teze, ali Bog zna sta je najbolje za nas i nek bude volja njegova. Cesto se molim Bogu da mi barem u snu pokaze, kakvo bi mi bilo dete, ali mislim da bi mi tad bilo jos teze...zato necu da zalim, niti da se zalim...hvala mu na svemu sto daje :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Sofija_ рече

Zao mi je sto nisam rodila dete u mladosti...sad u ovim godinama ide mnogo teze, ali Bog zna sta je najbolje za nas i nek bude volja njegova. Cesto se molim Bogu da mi barem u snu pokaze, kakvo bi mi bilo dete, ali mislim da bi mi tad bilo jos teze...zato necu da zalim, niti da se zalim...hvala mu na svemu sto daje :sunce:

A теткино дете ...:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...