Arsenija Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 A nesto konkretno...ovako,ja sam mala i stajem u Hristov dzep na kosulji...i tako razgledam raj. Ili ja sam u neki medaljon na Hristovim grudima,niko me ne uznemirava i ne prepoznaje,samo Hristos zna da sam to ja.Ili npr. Bogorodica ima neku plantazu i mi,neki dobri ljudi,proizvodimo med,dugu,boje,cvece,razne mirise,sapune,pravimo ukrase ...itd. Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Све је то лепо Арсенија , али би ипак да те мало исправим . Пчеле производе мед , а ми људи само узгајамо пчелу и узимамо и једемо мед. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Све је то лепо Арсенија , али би ипак да те мало исправим . Пчеле производе мед , а ми људи само узгајамо пчелу и узимамо и једемо мед. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Севастократор Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Спиритуални рај (пре Васкрсења мртвих) замишљам као пријатан, продуховљени сан, а пакао као кошмар из ког је немогуће пробудити се. Не могу да замислим Живот будућег века и о томе уопште и не размишљам. Са Христом сам јер верујем да је тај пут исправан, па макар и не постојала награда и макар ништа и не било након смрти. Сам концепт очекивања награде за чињење добрих дела ми је стран, сматрам да је бити добар и да те други који су добри препознају као доброг највећа награда. Стваран рај након Васкрсења мртвих би требало да буде нешто попут Адамовог раја, где ћемо бити бесмртни у телу, а опет бесполни. Не знам, у непрестаној сам трци са сопственом смртношћу и болно убеђен у сопствено несавршенство да ми је тешко и да замислим вечност. Не знам колико ће она уопште и имати било какве везе са оним како је било ко од нас замишља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Ko zna. Jadni mi ljudi,samo se rodis i ne znas sta te ceka.Mozes necemu da se nadas,ali ne znas cemu,verujes u nesto,ali ne znas nista konkretno,prepustas se ,pa sta bude...Trudis se da izgradis neki raj u sebi,a ocekujes raj van sebe u koji ces da usetas kao da je tvoj,kao da si mogao necim da ga zasluzis...I kad sa ove tacke pogledas u taj zamisljeni kraj,on i nije tako daleko,svakim trenom je sve blize...Mastamo... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Cisto sumljam da postoji tako da ga i ne zamisljam. Rado bi verovao u njega ali ne mogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Ја га замишљам и и верујем у доброту и сматрам да скоро сваки човек носи нешто добро у себи . Ја замишљам , а да ли бити достојан тога , то ће Бог одредити на страшном суду. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Dal bi Isus u raju imao status superstara? Znam da ce tamo svi kao biti jednaki i to ali zamisli sedis u raju s ekipom i naidje isus... Sigurno da bi svi bili u fazonu "covece, Isus!" Vi ste sami govorili da bi ste padali u nesvest kad bi ga sreli a zamislite vas sto milijardi u eshatonu? A vec sam pisao da bi razgovori na temu smrti u raju mogli da budu jako zanimljivi: - Miko, kako ti ono bese umro? - Nisam umro uopste. Od nas sto milijardi ovde, meni zapala ta sreca da zivim u vreme armagedona tako da sam samo jednostavno vaznet na nebo. (Svi kimaju glavom u znak respekta i odobravanja) A ti Pero? - Komplikacije usled eksplozivne dijareje... (Svi obaraju pogled, prave se da nisu culi i prebiraju po mozgu da sto pre promene temu) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Ko zna. Jadni mi ljudi,samo se rodis i ne znas sta te ceka.Mozes necemu da se nadas,ali ne znas cemu,verujes u nesto,ali ne znas nista konkretno,prepustas se ,pa sta bude...Trudis se da izgradis neki raj u sebi,a ocekujes raj van sebe u koji ces da usetas kao da je tvoj,kao da si mogao necim da ga zasluzis...I kad sa ove tacke pogledas u taj zamisljeni kraj,on i nije tako daleko,svakim trenom je sve blize...Mastamo... Mudro zboriš,Arso 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Dal bi Isus u raju imao status superstara? Znam da ce tamo svi kao biti jednaki i to ali zamisli sedis u raju s ekipom i naidje isus... Sigurno da bi svi bili u fazonu "covece, Isus!" Vi ste sami govorili da bi ste padali u nesvest kad bi ga sreli a zamislite vas sto milijardi u eshatonu? A vec sam pisao da bi razgovori na temu smrti u raju mogli da budu jako zanimljivi: - Miko, kako ti ono bese umro? - Nisam umro uopste. Od nas sto milijardi ovde, meni zapala ta sreca da zivim u vreme armagedona tako da sam samo jednostavno vaznet na nebo. (Svi kimaju glavom u znak respekta i odobravanja) A ti Pero? - Komplikacije usled eksplozivne dijareje... (Svi obaraju pogled, prave se da nisu culi i prebiraju po mozgu da sto pre promene temu) ) Znači, "lud" si skroz ! cloudking and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2017 uros, "Tamo daleko" and Ina Ina је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 @w.a.mozart Inspirisan ovime w.a.mozart and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 31, 2017 Пријави Подели Написано Мај 31, 2017 w.a.mozart, АлександраВ, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука