w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 !ajd sad vi... bitna je poenta a ne forma п.с. и наравно, царство Божије је пре свега Христос Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Константна радост и љубав у срцу. И једино то. Vesna Milovic and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Božje je kraljevstvo među nama Kad se ljudi ljube. Kad se ljudi uzajamno usrećuju. Kad ljudi jedan drugome prilaze i pružaju si ruke. Kad ljudi stvaraju uvjete mira. Kad ljudi međusobno razgovaraju. Kad su ljudi veseli i kad se razumiju. Kad ljudi jedan drugome prenose radost: riječju, ljubaznim pogledom razumijevanja. Kad se ljudi zauzimaju u najneznatnijim sitnicama svakodnevnice za mir, radost, sreću, ljubav, sklad, raspoloženje, čovječnost – uopće za ljude. Tada je uvijek Božje kraljevstvo među nama. Ina Ina and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 :cheesy: :mad: дивно... маша и каја :cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Кад си на Литургији, не треба замишљати Царство Божије. 0203_cool :cheesy: :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 па није ваљда да са литургије куцаш поруке,цвеле 0203_cool Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 па није ваљда да са литургије куцаш поруке,цвеле :cheesy: Са лап-топа. :P Шалим се...нисам се лепо био изразио. Хтео сам да кажем, да Царство Божије замишљам као вечну Литургију. Да престолу седи Господ, Јеванђеље чита јеванђелист Лука, посланице апостол Павле, ђакон је архиђакон Стефан, крст носи цар Константин... И кад се чује: "Љубимо једни друге...", тад се сви целивају и грле. То је уклоњено због времена, а у вечности неће имати времена. Мислим да ћемо се у Царству Божијем, осећати као деца у присуству родитеља. 0203_cool мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 ја сам се мало шалио,не замери 0110_hahaha 0203_cool :cheesy: :P Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 ја сам се мало шалио,не замери 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Мени је, стварно чудно да се Ти шалиш... 0203_cool :cheesy: :P 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 0203_cool :cheesy: јер тако сам...... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 0442_feel јер тако сам...... ...у могућности. dancedance w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trinitigas Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ovde su smestene sve religije, sve boje, sve nacionalnosti, cak i ateisti (mala sala) i svi su objedinjeni ljubavlju i radoscu. To je ono cemu nas uci Hristos. Jedina razlika je u tome sto su neki svesni toga a neki ne ali dokle god postoji ljubav medju nama meni je ta stavka manje bitna. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 сунце сија за све и храна расте за све, дакле Божја благодат је свима пружена, и тако бисмо и ми требали да се понашамо међусобом - као браћа и сестре. то што постоје формалне ствари које нас раздвајају, не значи да не постоји далеко више суштинских ствари које нас спајају - љубав међусобна, за почетак клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Мир којим си стварно увек задовољан - заједница, у којој си стварно увек срећан. w.a.mozart and Ina Ina је реаговао/ла на ово 2 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ovde su smestene sve religije, sve boje, sve nacionalnosti, cak i ateisti (mala sala) i svi su objedinjeni ljubavlju i radoscu. To je ono cemu nas uci Hristos. Jedina razlika je u tome sto su neki svesni toga a neki ne ali dokle god postoji ljubav medju nama meni je ta stavka manje bitna. Sve u podpunosti se slazem..osim..."cak i ateisti" to nije sala nego stvarnost i to je 0110_hahaha zru I to je put u Carstvo nebesko... Bogu hvala za tebe dragi brate...Trinitigis.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука