Jump to content

Kako zamišljam carstvo Božije...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сви графици који имају апцису или ординату време (т)... моментално избацујемо из употребе, то јест све постаје вечност.

Додуше, ја грешан могу само да га замишљам  facenew22222222

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Сви графици који имају апцису или ординату време (т)... моментално избацујемо из употребе, то јест све постаје вечност.

Додуше, ја грешан могу само да га замишљам  facenew22222222

Vreme kao nezavisna promenljiva obavezno biva na horizontalnoj osi tj. ordinati. :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Додуше, ја грешан могу само да га замишљам  :cheesy:

Vreme kao nezavisna promenljiva obavezno biva na horizontalnoj osi tj. ordinati. :cheesy:

Може и на апциси... верујм ми... facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Vreme kao nezavisna promenljiva obavezno biva na horizontalnoj osi tj. ordinati. dada

Ako dogma tako kaže, onda nema šta da se razmišlja uopšte.

Šalim se stvarno, ne shvataj me ozbiljno.  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Vreme kao nezavisna promenljiva obavezno biva na horizontalnoj osi tj. ordinati. ;)

Šalim se stvarno, ne shvataj me ozbiljno.  dada

Не секирај се... ја сам ти један будаласти организам у космосу... и ништа више  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Vreme kao nezavisna promenljiva obavezno biva na horizontalnoj osi tj. ordinati. ;)

Šalim se stvarno, ne shvataj me ozbiljno.  dada

Не секирај се... ја сам ти један будаласти организам у космосу... и ништа више  :cheesy:

I ja sam. :(

Ali ti bar ličiš na Mileta Kitića.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

ЕСХАТОН....  snoozer_11

очекивали сте нешто друго.... хехе...

слушам неку песмицу из осамдесетих од алисе па се размишљам... колико ли ће тек Господ да подари свима кад се појави... колико ће туга нестати-мислим да туга нема множину.... колико нас ће утолити жеђ за Њим...

колко ће то да буде феноменалан догађај... кад сретнемо милионе и милионе који су просто,као и ми,чезнули за Њим целог живота.... многи од њих нису ни знали за ким чезну...

Аххх..... распилавио сам се...  :cheesy:

који ће то бити космички загрљај... при том реч -космички- апсолутно не изражава ни део онога што ће се десити...

Коначно... сусрет са Животом

при том реч Живвот ни близу не изражава.... хехе

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Испао сам глуп у друшто  :) 3 (и словима три) пута отварам и не капирам.... кад оно mense0198626478946378946

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...