Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 57 минута, Branka62 рече

Pa eto, ja nisam znala. Nego sam slušala ljude, konkretno Hoteza (koji itekako ima iskustva sa vezom novac - vakcine). Pročitaj onaj tekst za koji sam napisala da ga vredi pročitati.

Valjda ti je logicno, sa obzirom koliko je st var hitna i bitna da ce drzave da krenu da sipaju pare i da ce kompanije da krenu da ulazu - jer ko prvi napravi zaradice mnogo para. Samo razmisljas o motivacijama i sve je jasno. 

ne mozes da poredis to sa vakcinom za neku bolest koja nije ovoliko politizovana. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

E svašta. :0426_feel:

pa jeste tako su satanizovali mnoge eksperte..... evo ionadisa pljuju 

WWW.SOCIALSCIENCESPACE.COM

"We felt it's important to dissociate the specific paper from making policy recommendations, because this is taking things to a different level. Now, if you ask my opinion about whether it does...

I dalje stoji dosta toga sto je pisao.... poprilicno je "evidance fiasco" i o broju umrlihj i o broju zarazenih... i svasta nesto. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

tako su satanizovali mnoge eksperte.

Upravo sam ti na ovakve komentare već skrenula pažnju. Odgovorila sam ti na pitanje Koga ja slušam/čitam (ili već tako nešto) a ti sad kao komentar mog posta daješ šta su drugi pisali. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Branka62 рече

Ali onaj koji ne napravi prvi ili mu ne uspe da napravi*, izgubiće mnogo para.

90%lekova, dodje do treće faze, a onda propadne.

mani me tih statistika, isto kao ona 90 % preduzetnika propadne, pa eto nemoj biti preduzetnik.... statistike bez konteksta ne znace nista... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милошшш рече

Brate, nemoj da gubiš poverenje u sve lekare, i oni su ljudi nesavršeni. Ozbiljni poremećaji zahtevaju ozbiljan pristup, a lekovi treba samo da olakšaju stanje dok se ne reši ili ublaži problem. Mislim da i psihoterapija spada u tu grupu. Jedino Gospod ima pravi i najtačniji lek.

Ne gubim ja poverenja u lekare, samo nisam naivan da verujem da je sve sto se uci u medicini sveta dogmatska istina. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Zli lekari napadaju nejak narod! Iz epizode "nije se desilo"...

image.png

Pa to i jeste problem. Vi vasim ponasnjem bukvalno otvarate vrata ovakvim moronima. I na kraju prisilite podelu.... 

isto kao sto ja kada dodjem i kritikujem obaveznu vakcinaciju zbog mog prijatelja kome je dete bilo u komi 16 sati posle vakcine zarad lakseg argumentovanja sa mnom budem izjednacen sa ovim degenerikom kog si podelio i prozvan "anti vaxerom"... 

Подели на овим сајтовима

Ne gubim ja poverenja u lekare, samo nisam naivan da verujem da je sve sto se uci u medicini sveta dogmatska istina. 

Naravno, tako i treba, niko neće da brine o tvom zdravlju više od tebe.

Inače, ukoliko mogu da pomognem, da nešto razjasnimo slobodno kaži.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Mislim da nema mnogo ljudi na ovom svetu koji tako razmisljaju... To sto ste ste ti i juanito izubacivali da je svako ko se ne slaze s vasim razmsiljanjem automatski religizoni dogmata medicine je nekako vise vas problem ;) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Branka62 рече

Upravo sam ti na ovakve komentare već skrenula pažnju. Odgovorila sam ti na pitanje Koga ja slušam/čitam (ili već tako nešto) a ti sad kao komentar mog posta daješ šta su drugi pisali. 

Pa dobro, drago mi je zbog tebe sto ti slusas njih. Mene samo zanima da li si nekada uzela da odgovoris onima koji su slusali ove druge - da slusaju ove tvoje? 

Isto ovako kako sada meni odgovaras. DA se vratim na originalan post.. oko kog smo krenuli.

ili si se pravila pametna kada su eksperti pricali da nema sanse za dve godine, iako si znala da je to cista glupost?

Drugim recima da li si u aprilu citirala fuacija onima koji su pricali za 2 godine? Ili si se sam osetila meni da solis pamet? ;)

Mislim da i dalje ne razumes i da nikada neces razumeti.... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Pa to i jeste problem. Vi vasim ponasnjem bukvalno otvarate vrata ovakvim moronima. I na kraju prisilite podelu.... 

Hm... boji se da ovi moroni jednostavno slede tvoj princip "*ebes nauku, tacno je ono sto je meni logicno" nemas mnogo prava da Jovani zameras ista, osim ako nisi licemeran naravno ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Mene samo zanima da li si nekada uzela da odgovoris onima koji su slusali ove druge

Još kako ali nisi bio tu na forumu.

da slusaju ove tvoje?

Nisu oni moji :Da i sva trojica su toliko poznati da mi na pamet nije palo kako neko, ko o ovoj temi piše, za njih ne zna.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...