Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 10 минута, Juanito рече

Није ни чудо да су им пребункиране болнице и заражени лекари кад људе са слабим симптомима или без симптома шаљу на инфективну клинику и снимање плућа уместо кући у изолацију. Стварно почињем да се питам ко је тим лудацима дао дипломе и лиценце.

sto da ne salju na snimanje pluca, postoji naucni clanak o trajnom osrtecenju pluca....

Kako da se ne zarazi bilo ko, saljes coveka u guzve da kaslje po drugima....

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, haveaniceday рече

Kako to samo u srbiji, a bugari, grci, crnogorci, rumuni, bosnajci.. niko oko nas nista al kod nas korona buja...... mi smo bre fenomen....treba vucic da nas zatvori kako smo neodgovorni, svaka cast Vucicu .... ; )

WWW.TELEGRAF.RS

U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je registrovano 22 nova slučaja zaraze korona virusa
WWW.DANAS.RS

Vlada Severne Makedonije odlučila da vrati policijski čas zbog dodatnog širenja virusa u kritičnim regionima zemlje i sprečavanja širenja van tih regiona, izjavio je večeras ministar zdravlja Venko...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, GeniusAtWork рече
WWW.TELEGRAF.RS

U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je registrovano 22 nova slučaja zaraze korona virusa
WWW.DANAS.RS

Vlada Severne Makedonije odlučila da vrati policijski čas zbog dodatnog širenja virusa u kritičnim regionima zemlje i sprečavanja širenja van tih regiona, izjavio je večeras ministar zdravlja Venko...

Jes vala, al po podacima kod njih i kod njih je bio muk, pa je opet po malo krenulo...ipak ona prica da vucic smanjuje brojke ne ide, osim ako nije smanjivao svuda.... oko nas...

A opet sve te zmelje imaju dosta manje od nas slucajeva......

image.png.05540d1dbd7e15aa788279b0502a4868.png

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, haveaniceday рече

ja pre mislim da je to jer mi testiramo masovnije, kod nas se jedan razboli testiraju sve sa kojima znaju da je bio u kontaktu...

mislim da ne rade vise to. Ranije su valjda testirali kontakte al kolko mi se cini, sad su batalili. Nisam bas siguran al kolko se secam tako ide prica nekih ljudi koji su se nedavno testirali pozitivno iz moje okoline

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

mislim da ne rade vise to. Ranije su valjda testirali kontakte al kolko mi se cini, sad su batalili. Nisam bas siguran al kolko se secam tako ide prica nekih ljudi koji su se nedavno testirali pozitivno iz moje okoline

Tačno...  čak ni mnoge ljude sa simptomima nisu testirali zadnjih 15-20 dana... niti članove porodica onih kod kojih je infekcija potvrđena

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, fsa рече

Tačno...  čak ni mnoge ljude sa simptomima nisu testirali zadnjih 15-20 dana... niti članove porodica onih kod kojih je infekcija potvrđena

Nekih valjda 7-10 dana pre izbora bilo je na nekim vestima da je doneta odluka da se ne testiraju kontakti. Otprilike u to vreme su prestali da objavljuju i podatke o pojedinačnim opštinama iako je Kisićka rekla nešto kao da su žarišta "samo" lokalna i da je to važnije od toga koliko ukupno ima obolelih...

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, cloudking рече

Ne znam da li su prestali kod nas (u selu) su sigurno testirali kontakte i sve koji su kupovali u jednoj prodavnici, dosta njih je bilo pozitivno nisu imali nikakve simptome.

Подели на овим сајтовима

"Prema saznanju BIRN-a, broj zaraženih poslednih dana prošle nedelje kretao se između 300 i 340 dnevno, što daleko nadmašuje zvanične podatke od 97 novoobolelih."

RS.N1INFO.COM

Više od 630 mrtvih od korone u Srbiji, najveće potencijalno zataškavanje broja mrtvih u Nišu, pokazuju podaci...

Ovo još uvek niko nije ni pokušao da demantuje.

Očigledno je da su sa lažiranjem podataka nastavili i posle izbora.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, jovanstanic рече

Kakve to veze ima sa tim što tvrde da je smrtnost 50 puta veća nego kod "običnog" gripa?

Nikakve s' obzirom da od obicnog gripa nije 50 puta veca. Ako je od covida smrtnost 0.4 a od gripa 0.1 to je daleko ispod 50x.
A ja mislim da je i od covida 0.1, optimistacan sam tako.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...