GeniusAtWork Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 часа, Silvija рече Dzaba i to kad muskarci gledaju samo telo. Nek se javi neki koji nije takav, malo sutra. Svi hoce lepe i zgodne,a to znaci samo ih seks zanima. Ово женски Твртко или Твртко тролује као женско? Paradoksologija and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 46 минута, Flojd рече Ima istine, ali to ne znaci da ih samo sex zanima, mozda ih zanim i nesto vise, nemoj imati predrasuda. Aha! A zasto si ti jos uvek neozenjen?! Nemoj mi samo prodavati price kako ne mozes naci srodnu dusu, jer ne verujem da to trazis. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 минута, Silvija рече Aha! A zasto si ti jos uvek neozenjen?! Nemoj mi samo prodavati price kako ne mozes naci srodnu dusu, jer ne verujem da to trazis. Sestro Silvija kako ti znas ko sta trazi? Dosla si juce na forum a sad znas sta neko trazi. Da trazi tvoje atribute odmah bi priskocila zar ne? Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Управо сада, Драшко рече Sestro Silvija kako ti znas ko sta trazi? Dosla si juce na forum a sad znas sta neko trazi. Da trazi tvoje atribute odmah bi priskocila zar ne? Znam. Cim razmenim slike sa nekim ovde, odma krenu seksisticki komentari. Flojd je trazio ali nije dobio, zato se sad ljuti. Драшко, Smaragdni kamičak, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 минута, Silvija рече Znam. Cim razmenim slike sa nekim ovde, odma krenu seksisticki komentari. Flojd je trazio ali nije dobio, zato se sad ljuti. imas temu slike forumasa, pa daj javno ako valja, dobices mnogo lajkova i srca i svega sto treba Flojd and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 1 минут, Драшко рече imas temu slike forumasa, pa daj javno ako valja, dobices mnogo lajkova i srca i svega sto treba Sta treba da valja? Kako se dusa moze videti na slikama? Vi se sprdate samnom... stevan911, Благовесник, Kafanski amater and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 2 минута, Silvija рече Sta treba da valja? Kako se dusa moze videti na slikama? Vi se sprdate samnom... Јеси ли чула песму "Одају те очи" од Арсена Дедића? Поет је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Silviii, stavi samo oči, trep-trep! БанеЛ, Silvija, Kafanski amater and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Silviii, stavi samo oči, trep-trep! Хтедох да предложим! Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 42 минута, Silvija рече Aha! A zasto si ti jos uvek neozenjen?! Nemoj mi samo prodavati price kako ne mozes naci srodnu dusu, jer ne verujem da to trazis. Haha a sta po tebi trazim?? A kad sam tintrazio sliku, dede osvezi mi pamcenje? ?Pa stavi sliku javno, sto da saljes meni, ko sam ti ja? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 10 часа, Nikola Stojanovic рече @Bojan* @Bojan* Srodne du�e horoskopa: Ovi znakovi su va�i idealni partneri SUPERZENA.B92.NET Ljubav nekad deluje na misteriozne naèine ili jednostavno u skladu sa... , A horoskop nesto Bokice? Neki ovan, rak, devica?? Nije valjda da se zamajavaš time? Te izmišljotine se pišu prvenstveno da bi ih žene čitale. Upijaju svaku reč, k'o sunđeri. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 часа, Flojd рече @Дуња Dobro bre Dunja, sto ne citas poruke? Floki, čitam, nego ima li latinice i ćirilice, pa se zbunim, iako su neka slova ista. Čitam i neveruem. Duhovnik baji rekao da oženi tu curu i dao blagoslov dok cura udiše jod na dalekim plavim horizontima. Aman. To me podseća na jedan skorašnji primer, došla žena da se sveštenik pomoli za njen porod jer je u bezdetnom braku, i kada se sveštenik okrenuo oko sebe i pitao je gde joj je muž da se pomole, ona kaže: Ostao je kod kuće da spava. Dakle, dasa iz priče je skontao da se njegova drugarica loži na njega i on na nju (kao što to neretko biva u nazovimo žensko-muškim prijateljstvima) i rešio da je oženi. To je to. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 7 часа, Flojd рече Bitan je optimizam. Možda joj je on majka, a ljudi krivo povezuju. Čekam Snežu da se vrati na temu. Bojan*, Вилер Текс and Srdjan Kotur је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 2 часа, Smaragdni kamičak рече Silviii, stavi samo oči, trep-trep! А то кад сликају само очи, шта друго него забости у њих чиоду са списком за продавницу. (смајли који звиждуће) Дуња, БанеЛ, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 12 минута, Дуња рече Floki, čitam, nego ima li latinice i ćirilice, pa se zbunim, iako su neka slova ista. Čitam i neveruem. Duhovnik baji rekao da oženi tu curu i dao blagoslov dok cura udiše jod na dalekim plavim horizontima. Aman. To me podseća na jedan skorašnji primer, došla žena da se sveštenik pomoli za njen porod jer je u bezdetnom braku, i kada se sveštenik okrenuo oko sebe i pitao je gde joj je muž da se pomole, ona kaže: Ostao je kod kuće da spava. Dakle, dasa iz priče je skontao da se njegova drugarica loži na njega i on na nju (kao što to neretko biva u nazovimo žensko-muškim prijateljstvima) i rešio da je oženi. To je to. Па, све је питање вере... Само што се не види шума од дрвета, очигледно... Знам и ја случај такве жене, била је код блаженопочившег О Саве у Копорину, добила сина Ивана и ево сад јој је и муж верујућ... Све је питање вере.. Ко је има, дешавају се чуда... ,,Бог ће помоћи , ако има коме"... Свакако можемо бит малоциозни и сами и све гледати кроз своју призму, а можемо и без сумње да се окренемо Богу и верујемо.... Бог нам зато дао слободну вољу, сами се опредељујемо... Свакако са Њим је лакше... ? Ко хоће... stevan911 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука