Silvija Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 52 минута, Драшко рече Pa nemojte se hvaliti, mozda to koristite kao adut podsvesno, ili zelite da ste zrtva? Odakle ste? Zasto vas to zanima? Sigurno nemate ozbiljne namere? Вилер Текс, Smaragdni kamičak, Дуња and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 На мобилни. ? Без шале... Овако су били другови, чисто онако причали... И он отишао до дховника, тражио благослов, позвао је, на дошла и заказичи венчање... Образовани и једно и друго и то високо... Заиста, брак у Христу... Али обоје имају веру и то баш.. stevan911, Silvija and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 11 минута, Silvija рече Zasto vas to zanima? Sigurno nemate ozbiljne namere? pa dobro jel vi sve tumacite kao namere ili?? opustite se malo ovo je forum gde su svi opusteni i upoznaju se nisam hteo da vas muvam, ne bojte se Vladan :::., Вилер Текс, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 5 минута, Драшко рече pa dobro jel vi sve tumacite kao namere ili?? opustite se malo ovo je forum gde su svi opusteni i upoznaju se nisam hteo da vas muvam, ne bojte se Ovo kod muskaraca znaci: skini vec jednom taj brushalter, sram vas bilo! Поет, Vladan :::., Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 2 минута, Silvija рече Ovo kod muskaraca znaci: skini vec jednom taj brushalter, sram vas bilo! sram vas bilo! uopste me ne poznajete i mislite da znate sta moje reci znace!!! ocekujem reakciju nadleznih organa prema pravilima i propisima ustava ovog foruma! (ja bih vam nesto drugo rekao) Vladan :::. and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 13 минута, Иванушка87 рече На мобилни. ? Без шале... Овако су били другови, чисто онако причали... И он отишао до дховника, тражио благослов, позвао је, на дошла и заказичи венчање... Образовани и једно и друго и то високо... Заиста, брак у Христу... Али обоје имају веру и то баш.. Значи она се молила св. Ксенији да је позове (било ко ко би јој био) муж али ју је позвао друг који је добио благослов да је позове да му буде жена иако њих двоје то нису ни планирали ни разговарали о томе? Снежана, Иван Недић and Bojan* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 14 минута, Silvija рече Ovo kod muskaraca znaci: skini vec jednom taj brushalter, sram vas bilo! Мислим да сте погрешно протумачили. Није баш да је брат то хтео да каже... Него начин на који сте се изразили, говори да Ви на тај начин сагледавате ствари. Верујем да је то због пар лоших искустаба, али не значи да су сви исти, нити да сви баш на тај начин гледају.. Уосталом, Ваше груди на форуму нико и не види... Зато је и рекао да се ,,опустите"... ? Bojan*, stevan911 and Silvija је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Пре сат времена, Иванушка87 рече Једна сестра се молила Св Ксенији и замолила је да је муж позове телефоном и тако је и било, само је позвао и рекао јој- долази са мора, треба да се удајеш... Udala se za čoveka koji joj je sasekao godišnji odmor? Bojan*, Srdjan Kotur, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Правите спрдњу од теме. Поет, Bojan* and Silvija је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Пре сат времена, Иванушка87 рече , па на крају су подносили папире за развод брака, јер им је жена неривлачна- пустила седе, изгледа ко баба у 40. У еДописују се људи, граде се фантазије и маште и онда се заљубљују у машту, у свој идеал. Сви као причају о женама, а мушкарци толики страх имају од одбијања, да чак и не прилазе онима које им се свиђају. Па, шта ако се претрпи одбијање? . Само не преко мрежа, где може човек лако да се сакрије. Толико неудатих и неожењених, а нико лепо да приђе и пита.. У цркви сретнеш и питаш, дружиш се... ? Aaa za odbijanje se ne slazem sto kazes da je jaka stvar... Mozda zenama jer im momci prilaze, kad su zene prve prisle pa da vide kako je to kad te neko odbije? Pa sad odbijete jedna, ok, aje. Odbije te druga, ok, treca dignes ruke i uvek ide ono pa sto nisi uporan. Tako da mislim da zene koje nisu prilazile nisu kompetentne da pricaju o tome. E sad ta prica za prilazak u crkvi je super i pije vodu, ali ako joj pridjes i upoznas se ona zbrise, vise i ne dodje u crkvu...? I onda i ako dodje vise je ne juris A i kad upoznas devojku, ne dati broj vec fejs ili instagram. E onda se razvlacite jer ona ne moze kad joj se javis, pa ne odgovori na poruku, ne javi se na poziv. Po meni je lepse da se cujete telefonom nego da se dopisujete... Silvija and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иванушка987 Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 6 минута, Дуња рече Udala se za čoveka koji joj je sasekao godišnji odmor? Ахххх... Скандал! Већ видим наслов у Куриру: ,,Хорор- Професорка прекинула г.о. да се уда! Џаба јој школа, лош пример омладини!" ?? Наравно да је дошла када јој се завршио и удала се. Али је начин онакав како се она молила и желела и добила човека са којим се спасава, а у томе је поента. Ко верује бива му по вери... Ко не верује, ни малициозност га не спашава од проблема.. Flojd and stevan911 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 28 минута, Vladan :::. рече Значи она се молила св. Ксенији да је позове (било ко ко би јој био) муж али ју је позвао друг који је добио благослов да је позове да му буде жена иако њих двоје то нису ни планирали ни разговарали о томе? Pa, sta je tu cudno? Dokazali su samo koliko im je jaka vera u Hrista. Plus poslusanje koje je vece od posta i molitve. пре 10 минута, Дуња рече Udala se za čoveka koji joj je sasekao godišnji odmor? Savrsena zena. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 13 минута, Дуња рече Udala se za čoveka koji joj je sasekao godišnji odmor? em je za roming odrao Bojan* and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 пре 3 минута, Flojd рече Pa, sta je tu cudno? Па шта чекаш? Иди на годишњи и чекај позив Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 24, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2020 Управо сада, Vladan :::. рече Па шта чекаш? Иди на годишњи и чекај позив Мада, можда је боље да неку другарицу пошаљеш на годишњи па онда ти њу позовеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука