Jump to content

Mali oglasi - free of charge...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

On 27.12.2019. at 20:05, Драшко рече

Kuvam kafe po kucama 

Vasa džezva i kafa

Pričam priče uz kafu

5 evra sat

pozovi odmah!

Nisi skup, kozmeticarka uzme vise za sat vremena. Mogla bih nekad da te iznajmim. :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 27.12.2019. at 20:05, Драшко рече

Kuvam kafe po kucama 

Vasa džezva i kafa

Pričam priče uz kafu

5 evra sat

pozovi odmah!

пре 1 сат, Драшко рече

samo fali ono "gej stop"

:D

:)))

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Натан рече

@Драшко, што си збуњен? :coolio: Хтео сам да ти препоручим да и на твој оглас додаш ''геј стоп!''. А ти како хоћеш.  :D

Ok

Sad mi jasno

Hvala

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Prodajem ladu, trula višnja. Više trula nego višnja.

lada.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Menjam Trabanta sa kukom za Fiću sa kukom.
Šifra: “Kuku meni, kuku tebi”.

originalslika_Metalni-TRABANT-i-FICA-kon

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Prodajem kuću na klizištu, nije puno prešla.

hqdefault.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Prodajem jeftina kola.
Šifra: Hitno, dok se Jefta ne vrati!

images?q=tbn:ANd9GcRKC6X8cspm3s00IGwn2c1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Potreban vidovnjak za dobro plaćen posao. On će znati gde se treba javiti.

vidovnjak-kristalna-kugla-magija.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Prodajem komplet tanjira za 6 osoba, čisto srebro!
Šifra: “Nadal”.

Capture.PNG

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...